Weiss Δημοσ. 14 Μαΐου 2021 Δημοσ. 14 Μαΐου 2021 To Huntdown είναι ένα platform shooter με αισθητική από την αγαπημένη δεκαετία των 80s. Μπορείτε να επιλέξετε χαρακτήρα από 3 διαφορετικούς bounty hunters για να αντιμετωπίσετε τις συμμορίες της πόλης. Τα 16-bit γραφικά και η μουσική θυμίζουν arcade video game από τα παλιά όπως το metal slug. Υπάρχει δυνατότητα και για local co-op με 2 παίκτες. Συνολικά υπάρχουν 20 level με bosses. To παιχνίδι είχε κυκλοφορήσει στο epic store εδώ και καιρό αλλά μπήκε steam τώρα σε τιμή προσφοράς. https://store.steampowered.com/app/598550/HUNTDOWN/ 2
KilliK Δημοσ. 14 Μαΐου 2021 Δημοσ. 14 Μαΐου 2021 θυμιζει Υο! Joe! και συγκεκριμενα τον τελευταιο κοσμο που ειναι στην πολη. 2
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2021 Moderators Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2021 Μου είχε ξεφύγει το game και το είδα σε φίλο πριν λίγες μέρες, οπότε το πήρα και το τερμάτισα. Τώρα θέλω sequel. Έχει και αυτό το 80s trailer. 2
ilos Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2021 4 ώρες πριν, GhostRiderLSOV είπε Μου είχε ξεφύγει το game και το είδα σε φίλο πριν λίγες μέρες, οπότε το πήρα και το τερμάτισα. Τώρα θέλω sequel. Έχει και αυτό το 80s trailer. omfg το presentation και ο announcer μου θύμισε έντονα blood dragon. Ειδικά στο 0.52 που λέει "he's been a man since he was a boy", είχα "the apocalypse has had an apocalypse" vibes.😁 2D brawler καφρίλα, sign me in κρίμα που είναι μόνο local coop αλλά ίσως παίζει με το steam remote play together - και δε χρειάζεται να το αγοράσουν και όλοι έτσι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα