kallair Δημοσ. 14 Μαΐου 2021 Δημοσ. 14 Μαΐου 2021 Χάζευα και έπεσε το μάτι μου πάνω στο συγκεκριμένο το οποιο υποστηριζει οτι κάνει μετατροπή του σηματος απο ψηφιακο σε αναλογικό για να συνδεσεις μέσω SPDIF πχ τα LOGITECH Z607 και να εχει 5.1 ήχο. εχει δοκιμασει κανεις τετοιο gadgetακι να μας πει γνωμη και αν αξιζει η αγορά του; θα ήταν καλη εναλλακτικη για καποιον που δεν θελει να δωσει πολλά για να εχει 5.1 ήχο στο σαλόνι του.
Πιτούλιας Δημοσ. 12 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2021 (επεξεργασμένο) Στις 14/5/2021 στις 11:38 ΠΜ, kallair είπε Χάζευα και έπεσε το μάτι μου πάνω στο συγκεκριμένο το οποιο υποστηριζει οτι κάνει μετατροπή του σηματος απο ψηφιακο σε αναλογικό για να συνδεσεις μέσω SPDIF πχ τα LOGITECH Z607 και να εχει 5.1 ήχο. εχει δοκιμασει κανεις τετοιο gadgetακι να μας πει γνωμη και αν αξιζει η αγορά του; θα ήταν καλη εναλλακτικη για καποιον που δεν θελει να δωσει πολλά για να εχει 5.1 ήχο στο σαλόνι του. Το έχω εγώ φίλε μου ακριβώς για τα Ζ-607. Έχω συνδέσει πάνω PC, Android TV-BOX, και τηλεόραση. Μιά χαρά 5.1 ήχος από Kodi του tv-box και από το PC. Θα χρειαστείς και 3 καλώδια mini-jack σε RCA, όπως επίσης και 6 μετατροπείς RCA σε 2RCA. Το μόνο θέμα που αντιμετώπισα είναι το κακής ποιότητας καλώδιο ρεύματος αλλά είναι αυτά τα universal οπότε είχα από άλλη συσκευή και λύθηκε το θέμα. Επεξεργασία: Απ' ότι βλέπω η τιμή έχει πάρει την ανηφόρα. Το είχα πάρει κάπου 13-15 ευρώ από το ebay πριν κανά 2 χρόνια. Επεξ/σία 12 Ιουνίου 2021 από Πιτούλιας 1
kallair Δημοσ. 12 Ιουνίου 2021 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουνίου 2021 6 ώρες πριν, Πιτούλιας είπε Το έχω εγώ φίλε μου ακριβώς για τα Ζ-607. Έχω συνδέσει πάνω PC, Android TV-BOX, και τηλεόραση. Μιά χαρά 5.1 ήχος από Kodi του tv-box και από το PC. Θα χρειαστείς και 3 καλώδια mini-jack σε RCA, όπως επίσης και 6 μετατροπείς RCA σε 2RCA. Το μόνο θέμα που αντιμετώπισα είναι το κακής ποιότητας καλώδιο ρεύματος αλλά είναι αυτά τα universal οπότε είχα από άλλη συσκευή και λύθηκε το θέμα. Επεξεργασία: Απ' ότι βλέπω η τιμή έχει πάρει την ανηφόρα. Το είχα πάρει κάπου 13-15 ευρώ από το ebay πριν κανά 2 χρόνια. ευχαριστω για την απαντηση σου. Για ποιον λογο χρειαζονται τα 3 καλώδια mini-jack σε RCA, όπως επίσης και 6 μετατροπείς RCA σε 2RCA; αφου η είσοδος στον μετατροπεα ειναι optical και στην εξοδο βγάζει 6 rca βυσματα. και το z607 παιρνει rca βυσμα στην εισοδο.
Πιτούλιας Δημοσ. 13 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2021 1 ώρα πριν, kallair είπε ευχαριστω για την απαντηση σου. Για ποιον λογο χρειαζονται τα 3 καλώδια mini-jack σε RCA, όπως επίσης και 6 μετατροπείς RCA σε 2RCA; αφου η είσοδος στον μετατροπεα ειναι optical και στην εξοδο βγάζει 6 rca βυσματα. και το z607 παιρνει rca βυσμα στην εισοδο. Τα mini jack χρειάζονται για να συνδέσεις το PC με τα ηχεία. Κι επειδή πρέπει να συνδεθεί και το PC αλλά και το παραπάνω μηχανάκι, χρειάζονται οι μετατροπείς RCA. 2 συσκευές-μία είσοδος. Εάν όμως το θέλεις για το σαλόνι και μόνο, με τα 3 παρεχόμενα RCA καλώδια που υπάρχουν στα Ζ-607 είσαι μιά χαρά. Εννοείται πως το μηχανάκι πρέπει να συνδεθεί KAI με RCA αλλά ΚΑΙ με την οπτική ίνα για να δουλέψει με tv-box. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα