Επισκέπτης Δημοσ. 14 Μαΐου 2021 Δημοσ. 14 Μαΐου 2021 (επεξεργασμένο) Χαιρετω, θα ηθελα παρακαλω μια βοηθεια στο παρακατω θεμα. Βρηκα σε τιμη 169 Ευρω τον παρακατω υπολογιστη refurbished (μονο τον πυργο ή οπως το λενε) για καποιον λογο δεν με αφηνει να το κανω κοπυ πειστ Να το θεωρησω καλη τιμη ή να μαλλον δεν κανει. Για το σπιτι, (οχι εργασια) Επεξ/σία 14 Μαΐου 2021 από Επισκέπτης
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Μαΐου 2021 Δημοσ. 14 Μαΐου 2021 1 λεπτό πριν, Τέρης Α. είπε Από ποιο κατάστημα; Δεν βρισκομαι Ελλαδα. Ειμαι Γερμανια https://www.afbshop.de/pcs/21312/hyundai-pentino-h-series-mt-core-i5-4590-at-3-3-ghz-8gb-ram-250gb-ssd-win10home#083c17a26060babc5e27edbb39bc70d6
Τέρης Α. Δημοσ. 14 Μαΐου 2021 Δημοσ. 14 Μαΐου 2021 Θεωριτικά, ναι (υπ' όψιν: για gaming δεν κάνει). Spoiler Το κατάστημα δεν γνωρίζω τι εγγύηση/ aftermarket support έχει αν μετά από λίγο εμφανίσει βλάβη.
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Μαΐου 2021 Δημοσ. 14 Μαΐου 2021 Μόλις τώρα, Τέρης Α. είπε Θεωριτικά, ναι (υπ' όψιν: για gaming δεν κάνει). Απόκρυψη περιεχομένων Το κατάστημα δεν γνωρίζω τι εγγύηση/ aftermarket support έχει αν μετά από λίγο εμφανίσει βλάβη. Απο οτι βλεπω εχει 12 μηνες εγγυηση και υπαρχει και επολογη για 24 μηνες με 19 ευρω και για 36 μηνες για 29 ευρω. Μαλλον θα το παρω και βλεπουμε. Στην τελικη απο οτι διαβασα εχω το δικαιωμα να το στειλω πισω αν δεν μου κανει. Gaming? α, οχι. τετοιο pc δεν ειχα ποτε. παντα κατι κονσολες. Οκ το παραγγειλα. 169 ευρω χωρις μεταφορικα. Πακετο 8 κιλων! (επαθα ενα σοκ να πω την αληθεια) εχει και δωρεαν μια συνδρομη για εναν χρονο Bull Guard Security. Ε, καλα. Σε αυτα λεφτα δεν περιμενεις και παρα πολλα. Σε ευχαρισω @Τέρης Α.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα