Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδες αλλαξα κινητο ξαναεβαλα την κλασσικη typemail που χρησιμοποιω χρονια αλλα για καποιο λογο εχω θεμα μεταξυ του miui και των nodification,οσο και να το εψαξα με ειδοποιησεις δεν βγαζω ακρη,και δεν μου περνανε τα mail παθητικα ουτε εμφανιζονται τα νεα,υπαρχει καμια ενναλακτικη εφαρμογη να εχω 4-5 ξεχωριστα μειλ ειτε Υαhoo η outlook κτλ και να πηγαινουν ενιαια εκει????Eλπιζω και να λειτουργουν τα nodification

Δημοσ.

Μηπως η rom του κινητου σου κοβει την εφαρμογη απο το να τρεχει στο background, οπως εδω?
https://www.insomnia.gr/forums/topic/770209-ρυθμίσεις-notofications-για-εισερχόμενη-αλληλογραφία-k-9-mail-σε-android/

Αν ναι, κανε οτι λεει στο dontkillmyapp για τα xiaomi. Αν οχι, δοκιμασε και το k9 mail.

• Like 1
Δημοσ.

Παιδιά ευχαριστώ. Εχω κατεβάσει ήδη τις εφαρμογές που αναφέρατε. Βέβαια πρωτίστως ακολούθησα τον οδηγό του tzim και θα δω στην καθημερινη χρήση πως θα πάει. Βελτιώθηκε αλλά πάλι κάνα δυο δεν τα δίνει. Όντως έπρεπε να ενεργοποιήσεις την εφαρμογή να λειτουργεί ενεργητικά επιπλέον και από το μενού της μπαταρίας. 

Δημοσ.
Στις 14/5/2021 στις 9:33 ΜΜ, DREAMAX είπε

Fairemail  με τρεις λογαριασμούς μια χαρά εφαρμογή

Στις 16/5/2021 στις 2:08 ΜΜ, Hasta La Vista είπε

K9 Mail .

FairMail .

Παίδες να ρωτήσω κάτι λίγο αμπαλο αλλά δεν μπορώ να το βρω. Στο fairemail πως ενεγοποιειται ο ήχος εισερχομένων μέιλ? Μόνο δόνηση κάνει. Και στο menu settings ήχοι βλέπω επιλογή ήχου μόνο για send mail

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...