Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά θα ήθελα λίγο τα φώτα σας. Είμαι κάτοχος μιας lg oled g1 την οποία καθάρισα με ένα πανάκι παρα πολύ απαλά και το panel της έκανε τρίξιμο ειδικά στο κάτω μέρος.πριν προβώ σε κάποιο σέρβις της lg θα ήθελα να με βοηθήσετε αν γνωρίζετε κάτι.σε θέματα θέασης και εμφανισιακά είναι μια χαρά δεν υπάρχει κανένα προβλημα ευχαριστω εκ των προτέρων 

• Super Moderators
Δημοσ.
3 hours ago, Georgegd33 said:

Καλησπέρα παιδιά θα ήθελα λίγο τα φώτα σας. Είμαι κάτοχος μιας lg oled g1 την οποία καθάρισα με ένα πανάκι παρα πολύ απαλά και το panel της έκανε τρίξιμο ειδικά στο κάτω μέρος.πριν προβώ σε κάποιο σέρβις της lg θα ήθελα να με βοηθήσετε αν γνωρίζετε κάτι.σε θέματα θέασης και εμφανισιακά είναι μια χαρά δεν υπάρχει κανένα προβλημα ευχαριστω εκ των προτέρων 

Αν απλά ακουσες ένα τρίξιμο δεν υπάρχει λόγος να ανησυχείς για κάτι εκτός κι αν το ίδιο το πάνελ φαίνεται πως εχει κάποιο θέμα με την εφαρμογή του στο "σασί". Στη δεύτερη περίπτωση φαντάζομαι πως θα το είχες προσέξει ήδη... Επίσης είσαι σίγουρος πως το τρίξιμο ήταν από το πάνελ και όχι από την ίδια την τηλεόραση μιας και αυτό το μοντέλο φαντάζομαι πως το έχεις στερεωμένο στον τοίχο με τη βάση του και ο θόρυβος μπορεί να ήταν απο εκεί? :) 

Δημοσ.

Φίλε μου την έχω στερεωμένη στον τοίχο με την βάση της που γίνεται σαν κορνίζα τώρα ήταν σίγουρα από το πάνελ καθώς την καθάριζα απαλά από τη μέση προς τα δεξιά έως την άκρη και Ακουγόταν ένα τρίξιμο συνεχόμενο που εγω νόμιζα ότι χάλασε κιόλας.οπτικά η τηλεόραση δεν φαίνεται να έχει τίποτα στην αρχή φοβήθηκα μην ήταν πετσικαρισμενο στο πάνελ αλλά με το μάτι που την κοιτάω από τα πλαγιά δεν φαίνεται κάτι πάντως με έχει φοβίσει λίγο το όλο θέμα 

Δημοσ.

Καλησπερα. Αξιζει σαν τηλεοραση? Απο που την πηρες? Εχει βαθος ευκρινεια καλη? Αν μπορεις πες μκυ λεπτομερειες θελω να παω σε οτι καλυτερο υπαρχει για ταινιες πιο πολυ. Παιχνιδια δε πολυ παιζω.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

3 ώρες πριν, Takispapahristos είπε

Καλησπερα. Αξιζει σαν τηλεοραση? Απο που την πηρες? Εχει βαθος ευκρινεια καλη? Αν μπορεις πες μκυ λεπτομερειες θελω να παω σε οτι καλυτερο υπαρχει για ταινιες πιο πολυ. Παιχνιδια δε πολυ παιζω.

Από Κωτσόβολο την πήρα,Φίλε μου είναι παντοδύναμη η τηλεόραση το συγκεκριμένο μοντέλο μου φαίνεται λίγο πιο φωτεινή η εικόνα εάν δεν με απατανε τα μάτια μου ερχόμενο από e9 η προηγούμενη που ειχα

10 ώρες πριν, billdanos είπε

Αν απλά ακουσες ένα τρίξιμο δεν υπάρχει λόγος να ανησυχείς για κάτι εκτός κι αν το ίδιο το πάνελ φαίνεται πως εχει κάποιο θέμα με την εφαρμογή του στο "σασί". Στη δεύτερη περίπτωση φαντάζομαι πως θα το είχες προσέξει ήδη... Επίσης είσαι σίγουρος πως το τρίξιμο ήταν από το πάνελ και όχι από την ίδια την τηλεόραση μιας και αυτό το μοντέλο φαντάζομαι πως το έχεις στερεωμένο στον τοίχο με τη βάση του και ο θόρυβος μπορεί να ήταν απο εκεί? :) 

•  

Φίλε μου την έχω στερεωμένη στον τοίχο με την βάση της που γίνεται σαν κορνίζα τώρα ήταν σίγουρα από το πάνελ καθώς την καθάριζα απαλά από τη μέση προς τα δεξιά έως την άκρη και Ακουγόταν ένα τρίξιμο συνεχόμενο που εγω νόμιζα ότι χάλασε κιόλας.οπτικά η τηλεόραση δεν φαίνεται να έχει τίποτα στην αρχή φοβήθηκα μην ήταν πετσικαρισμενο στο πάνελ αλλά με το μάτι που την κοιτάω από τα πλαγιά δεν φαίνεται κάτι πάντως με έχει φοβίσει λίγο το όλο θέμα 

Επεξ/σία από Georgegd33

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...