GIORGOS124G Δημοσ. 14 Μαΐου 2021 Δημοσ. 14 Μαΐου 2021 Καλησπέρα, κάτοχος ενός Nissan almera Gx του 99 , τον τελευταίο καιρό αντιμετωπίζω κάποια θέματα με τον δείκτη βενζίνης μου, αρχικά παρατηρω ότι δεν δείχνει με ακρίβεια το αποθεμα της βενζίνης και επιπλέον κάποιες φορές όταν σβήνω το αμάξι ο δείκτης πεφτει στο κόκκινο ενώ ξέρω γω πριν από λίγο θα το χω γεμίσει κτλ. Και στην συνέχεια μόλις ξανά βάζω μπρος σιγά σιγά ανεβαίνει.. Πήρα τηλέφωνο στο συνεργείο της Nissan τους εξήγησα τι συμβαίνει και μου είπαν λογικα υπάρχει θέμα στο καντράν και χρειάζεται ηλεκτρολόγο.. Υποπτεύομαι όμως μήπως το θέμα αφορά στην μπαταρία του αυτοκινήτου καθότι έχει να γίνει αλλαγή σίγουρα 3-4 χρόνια και κανα δυο φορες το αμάξι δεν πηρε μπρος κατευθείαν λέω μήπως σιγά σιγά η μπαταρια τα παίζει..υπάρχει το ενδεχόμενο το προβλημα να είναι στην μπαταρια και όχι στα ηλεκτρικά του αυτοκινήτου; ή κάνω εικασίες με το μυαλό μου;
Ukforthemoment Δημοσ. 14 Μαΐου 2021 Δημοσ. 14 Μαΐου 2021 Στα πιο πολλά αμαξια οταν κλεινεις τον διακοπτη ο δείκτης δειχνει μηδεν.Εσενα τωρα αλλαξε αυτό;Πριν παγωνε εκει οταν έσβηνες; 1
papoys1 Δημοσ. 14 Μαΐου 2021 Δημοσ. 14 Μαΐου 2021 Κάνε μία καλή μέτρηση της μπαταρίας σε έμπειρο ηλεκτρολόγο να σου φύγει από τη σκέψη. Εγω ειχα πρόβλημα με το αυτόματο κλείδωμα και τη ρύθμιση νέου κλειδιού και τελικά αποδείχθηκε πως έφταιγε η μπαταρία. Μετρήθηκε και διαπιστώθηκε ότι έπεφτε πολύ γρήγορα η δύναμή της.Έβαλα καλή καινούργια (η προηγούμενη καρακινέζικη) και όλα μια χαρά.
GIORGOS124G Δημοσ. 14 Μαΐου 2021 Μέλος Δημοσ. 14 Μαΐου 2021 4 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε Στα πιο πολλά αμαξια οταν κλεινεις τον διακοπτη ο δείκτης δειχνει μηδεν.Εσενα τωρα αλλαξε αυτό;Πριν παγωνε εκει οταν έσβηνες; Πάντα ο δείκτης έμενε σταθερός, στον 1μιση χρόνο που το οδηγάω έτσι γινόταν. Έτυχε να ρωτήσω και άλλους που τυχαίνει να χουν το ίδιο ακριβώς αμάξι και μου είπαν πως ανέκαθεν εμενε παγωμένος! 2 ώρες πριν, papoys1 είπε Κάνε μία καλή μέτρηση της μπαταρίας σε έμπειρο ηλεκτρολόγο να σου φύγει από τη σκέψη. Εγω ειχα πρόβλημα με το αυτόματο κλείδωμα και τη ρύθμιση νέου κλειδιού και τελικά αποδείχθηκε πως έφταιγε η μπαταρία. Μετρήθηκε και διαπιστώθηκε ότι έπεφτε πολύ γρήγορα η δύναμή της.Έβαλα καλή καινούργια (η προηγούμενη καρακινέζικη) και όλα μια χαρά. Ελπίζω και στην δικιά μου περιπτωση να ευθύνεται εν τέλη η μπαταρία, θα το ψάξω παντως και θα ενημερώσω, ευχαριστώ!
Joshua21 Δημοσ. 14 Μαΐου 2021 Δημοσ. 14 Μαΐου 2021 11 ώρες πριν, GIORGOS124G είπε Καλησπέρα, κάτοχος ενός Nissan almera Gx του 99 , τον τελευταίο καιρό αντιμετωπίζω κάποια θέματα με τον δείκτη βενζίνης μου, αρχικά παρατηρω ότι δεν δείχνει με ακρίβεια το αποθεμα της βενζίνης και επιπλέον κάποιες φορές όταν σβήνω το αμάξι ο δείκτης πεφτει στο κόκκινο ενώ ξέρω γω πριν από λίγο θα το χω γεμίσει κτλ. Και στην συνέχεια μόλις ξανά βάζω μπρος σιγά σιγά ανεβαίνει.. Πήρα τηλέφωνο στο συνεργείο της Nissan τους εξήγησα τι συμβαίνει και μου είπαν λογικα υπάρχει θέμα στο καντράν και χρειάζεται ηλεκτρολόγο.. Υποπτεύομαι όμως μήπως το θέμα αφορά στην μπαταρία του αυτοκινήτου καθότι έχει να γίνει αλλαγή σίγουρα 3-4 χρόνια και κανα δυο φορες το αμάξι δεν πηρε μπρος κατευθείαν λέω μήπως σιγά σιγά η μπαταρια τα παίζει..υπάρχει το ενδεχόμενο το προβλημα να είναι στην μπαταρια και όχι στα ηλεκτρικά του αυτοκινήτου; ή κάνω εικασίες με το μυαλό μου; Τα συμπτώματα που περιγράφεις - όπως σωστά που είπαν και στο τηλ - δείχνουν πρόβλημα στο όργανο του καντράν, είναι συνηθισμένη βλάβη στα μοντέλα της Nissan εκείνης της χρονολογίας. Η μπαταρία του αυτοκινήτου όμως δεν βλέπω το πως μπορεί να επηρεάσει με τέτοιο τρόπο τον δείκτη βενζίνης. 2
GIORGOS124G Δημοσ. 16 Μαΐου 2021 Μέλος Δημοσ. 16 Μαΐου 2021 Στις 14/5/2021 στις 3:54 ΜΜ, Joshua21 είπε Τα συμπτώματα που περιγράφεις - όπως σωστά που είπαν και στο τηλ - δείχνουν πρόβλημα στο όργανο του καντράν, είναι συνηθισμένη βλάβη στα μοντέλα της Nissan εκείνης της χρονολογίας. Η μπαταρία του αυτοκινήτου όμως δεν βλέπω το πως μπορεί να επηρεάσει με τέτοιο τρόπο τον δείκτη βενζίνης. Πήγα για έλεγχο της μπαταρίας και μου είπαν πως ακόμα η μπαταρια μου αντέχει αλλά όχι για πολυ, επιπλέον μπορεί να παιξει κάποιο ρόλο αν η τάση που χρειάζεται ο δείκτης δεν είναι αυτή που πρεπει ενδέχεται να παρουσιάσει κάποια μικροπροβλήματα, παντως αν κρίνω από την απάντηση σου όπως και σε άλλους που ρωτησα μάλλον το προβλημα όντως οφείλεται στο καντράν! Ευχαριστώ για την βοήθεια και τώρα ελπίζω η τυχόν επισκευή του να μην μου κοστίσει αρκετά
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα