koulouri Δημοσ. 13 Μαΐου 2021 Δημοσ. 13 Μαΐου 2021 Θέλω να αγορασω αδεια για win10 και office για ενα γραφειο Πολιτικου Μηχανικου! αλλα το κοστος ειναι τεραστιο!!!!!! Αν αγορασω αδεια απο τα site που διαφημίζει το insomnia θα ειμαι "νομιμος" ή σε περιπτωση ελεγχου θα εχω θεμα;;; :)
Τέρης Α. Δημοσ. 13 Μαΐου 2021 Δημοσ. 13 Μαΐου 2021 1 λεπτό πριν, koulouri είπε Αν αγορασω αδεια απο τα site που διαφημίζει το insomnia θα ειμαι "νομιμος" ΌΧΙ 1 λεπτό πριν, koulouri είπε σε περιπτωση ελεγχου θα εχω θεμα;;; Ναι 4 2
vagelis2019 Δημοσ. 13 Μαΐου 2021 Δημοσ. 13 Μαΐου 2021 Πρέπει να έχεις τιμολόγιο απόδειξη αγοράς... Όταν γίνει έλεγχος δεν δέχονται οποία απόδειξη αγοράς πάρεις από τα διάφορα site που τα πουλάνε τζάμπα τις άδειες.. Για επαγγελματική χρήση μόνο από κατάστημα. 3 1
NikosKallithea Δημοσ. 13 Μαΐου 2021 Δημοσ. 13 Μαΐου 2021 Θελεις τιμολογιο με τα στοιχεία της επιχείρησης 2 1
koulouri Δημοσ. 14 Μαΐου 2021 Μέλος Δημοσ. 14 Μαΐου 2021 Ευχαριστω παρα πολυ παιδια για τις αμεσες απαντησεις!!! Καλο βραδυ
maverick290402 Δημοσ. 14 Μαΐου 2021 Δημοσ. 14 Μαΐου 2021 11 ώρες πριν, vagelis2019 είπε Πρέπει να έχεις τιμολόγιο απόδειξη αγοράς... Όταν γίνει έλεγχος δεν δέχονται οποία απόδειξη αγοράς πάρεις από τα διάφορα site που τα πουλάνε τζάμπα τις άδειες.. Για επαγγελματική χρήση μόνο από κατάστημα. Και σε περίπτωση που είχα windows 7 νομιμα με τιμολόγιο και τώρα έχουν αναβαθμιστεί σε 10 απο μόνα τους τι γίνετε ? Αν έρθει κάποιος άσχετος για έλεγχο πως του το δίνεις να το καταλάβει ?
vagelis2019 Δημοσ. 14 Μαΐου 2021 Δημοσ. 14 Μαΐου 2021 2 ώρες πριν, maverick290402 είπε Και σε περίπτωση που είχα windows 7 νομιμα με τιμολόγιο και τώρα έχουν αναβαθμιστεί σε 10 απο μόνα τους τι γίνετε ? Αν έρθει κάποιος άσχετος για έλεγχο πως του το δίνεις να το καταλάβει ? Δεν το ξέρω σίγουρα... αλλά πιστεύω πάλι θα έχει θέμα ιδικά αν πέσει και σε άσχετο..
Aris_ Δημοσ. 14 Μαΐου 2021 Δημοσ. 14 Μαΐου 2021 ισχύει το αρχικό τιμολόγιο win7 εφόσον και ο ιδιος το λες ήταν δωρεάν τυπώνεις την σελίδα που το λέει στην microsoft και το δείχνεις 1
Coppermine Δημοσ. 15 Μαΐου 2021 Δημοσ. 15 Μαΐου 2021 (επεξεργασμένο) ΟΤ Επεξ/σία 15 Μαΐου 2021 από Coppermine
MauroPaltoudias Δημοσ. 15 Μαΐου 2021 Δημοσ. 15 Μαΐου 2021 (επεξεργασμένο) Εφόσον έχει ανοιχτές τις ενδοκοινοτικές αποκτήσεις, δεν μπορώ να καταλάβω γιατί να μην μπορεί να ζητήσει έκδοση τιμολογίου; Αναφέρομαι στο αν θα θεωρείται νόμιμος ή όχι. Επεξ/σία 15 Μαΐου 2021 από MauroPaltoudias
Gogotsa Δημοσ. 17 Μαΐου 2021 Δημοσ. 17 Μαΐου 2021 (επεξεργασμένο) Oλα αυτα ειναι παρανομα να ξερεις και ο μονος τροπος να εχεις το κεφαλι σου ησυχο ειναι να αγορασεις απο νομιμο μεταπωλητη της microsoft. Παρτους τηλεφωνο και δες τι θα σου πουν οι ιδιοι. Θα σου φυγουν ολες οι αποριες στο δευτερολεπτο. Οσων αφορα την αναβαθμιση απο 7, εισαι νομιμος. Επεξ/σία 17 Μαΐου 2021 από Gogotsa
l337 Δημοσ. 18 Μαΐου 2021 Δημοσ. 18 Μαΐου 2021 Νόμιμος δεν είσαι ούτε αν αγόραζες το κλειδί για την πάρτη σου μιας και σύμφωνα με την microsoft τα κλειδιά αυτά είναι παράνομα. 3 1
filip123go Δημοσ. 18 Μαΐου 2021 Δημοσ. 18 Μαΐου 2021 4 ώρες πριν, l337 είπε Νόμιμος δεν είσαι ούτε αν αγόραζες το κλειδί για την πάρτη σου μιας και σύμφωνα με την microsoft τα κλειδιά αυτά είναι παράνομα. Link από τους όρους χρήσης παρακαλώ πολύ..
l337 Δημοσ. 18 Μαΐου 2021 Δημοσ. 18 Μαΐου 2021 3 hours ago, filip123go said: Link από τους όρους χρήσης παρακαλώ πολύ.. Παρακαλώ.. https://www.microsoft.com/en-us/howtotell/Shop.aspx Quote With the exception of Product Key Cards (PKC’s) distributed with COA’s, Microsoft does not distribute products keys as standalone products. If you see a listing on an auction site, online classified ad, or other online page advertising product keys for sale, it’s a good indication that the keys are likely stolen or counterfeit. If you were to purchase and use a stolen or counterfeit product key to activate Windows installed on your PC, the key may not work for activation, may already be in use on another PC, or it might be blocked from use later by Microsoft when the key is reported stolen. The best way to get everything you expect up front is to buy genuine Microsoft software preinstalled on a new PC or genuine Microsoft software from an authorized reseller. ΥΓ: Στο community της MS επίσης έχουν απαντήσει -ουκ ολίγες φορές- πως η χρήση τέτοιων κλειδιών δεν είναι legit.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα