Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εδώ βιντεάκι που στα μάτια τα σπάει !!! Παιχνίδι του 14 . 

Παρατημένο απο την μαμα εταιρεία αλλά ανοιχτό στον λαο . Το οποίο παιχνίδι με καλη gpu σου πετάει τα μάτια εξω από πλευράς γραφικών . Και ολα αυτα απο ......παιδια στο σπίτι τους !!!

Εγω τρέχω αυτό το παιχνίδι σε υπερβολικά καλό επίπεδο με μια 1650 ενω ξεκινησα με συμβιβασμούς μεγάλους απο ενα laptop που δε θυμαμαι ποτε το πήρα !!! 

Αλλα έπαιζα κανονικά , με ολη την αίσθηση . 

Οταν κατι έχει αγάπη κ ειναι καλογραμμένο όλα γίνονται . 

Ως άσχετος μιλάω , δε ξέρω τίποτα !

Επεξ/σία από georgerapp
  • Like 2
  • Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
21 minutes ago, georgerapp said:

Εδώ βιντεάκι που στα μάτια τα σπάει !!! Παιχνίδι του 14 . 

Παρατημένο απο την μαμα εταιρεία αλλά ανοιχτό στον λαο . Το οποίο παιχνίδι με καλη gpu σου πετάει τα μάτια εξω από πλευράς γραφικών . Και ολα αυτα απο ......παιδια στο σπίτι τους !!!

Εγω τρέχω αυτό το παιχνίδι σε υπερβολικά καλό επίπεδο με μια 1650 ενω ξεκινησα με συμβιβασμούς μεγάλους απο ενα laptop που δε θυμαμαι ποτε το πήρα !!! 

Αλλα έπαιζα κανονικά , με ολη την αίσθηση . 

Οταν κατι έχει αγάπη κ ειναι καλογραμμένο όλα γίνονται . 

Ως άσχετος μιλάω , δε ξέρω τίποτα !

Νταξ! Assetto Corsa!!! Τώρα μιλάς γιά το καλύτερο racing game όλων των εποχών

Πανεύκολα mods για να μπουν και γενικά πολύ λίγο απαιτητικό (με μια 1050Ti και πάει σφαίρα στα 1080p στα high settings)

Η κορυφή των racing games και από θέμα gameplay. Ολοι οι γνώστες, το έχουν πολύ ψηλά

Τo μόνο αρνητικό, που δεν έχει damage και να σκορπίζονται debris

Επεξ/σία από Coscas
  • Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Coscas είπε

Νταξ! Τώρα μιλάς γιά το καλύτερο racing game όλων των εποχών

Πανεύκολα mods για να μπουν και γενικά πολύ λίγο απαιτητικό (με μια 1050Ti και πάει σφαίρα στα 1080p στα high settings)

Η κορυφή των racing games και από θέμα gameplay. Ολοι οι γνώστες, το έχουν πολύ ψηλά

Τo μόνο αρνητικό, που δεν έχει damage και να σκορπίζονται debris

Τωρα που σε βρήκα .

γιατι το competizione δεν ειναι τόσο όμορφο με κακο antiallising " αν το λέω σωστά " ενω ειναι και βαρύ ; 

Επίσης ΤΡΟΜΕΡΟ sim μιας κ λατρεύω τα gt3 . Περίμενα παραπάνω εμφανισιακά . οταν παω απο το παλιό με ολα τα mod που εχω στο καινούργιο από γραφικά νιώθω πισωγυρισμα .

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 minutes ago, georgerapp said:

Τωρα που σε βρήκα .

γιατι το competizione δεν ειναι τόσο όμορφο με κακο antiallising " αν το λέω σωστά " ενω ειναι και βαρύ ; 

Επίσης ΤΡΟΜΕΡΟ sim μιας κ λατρεύω τα gt3 . Περίμενα παραπάνω εμφανισιακά . οταν παω απο το παλιό με ολα τα mod που εχω στο καινούργιο από γραφικά νιώθω πισωγυρισμα .

Το ειχα δεί το competizione και δεν μου έλεγε τπτ. Ποτέ δεν το έτρεξα. Κακό optimizing;

Τι να το κάνω όταν έχω το πρώτο και original; Και όταν όλοι ξέρουμε τι διαμάντι είναι; Δεν είδα και να προσθέτει τπτ συγκλονιστικό το competizione

Mου θύμισε την περίπτωση rFactor 2 και rFactor 1

Κλάσεις καλύτερο το 1

Υ.Γ. Μην επεκταθούμε εδώ γιατί θα μας βγάλουν off topic

Επεξ/σία από Coscas
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...