Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, pirmen56 είπε

Style transfer λέγεται αυτό που έκανε η Intel. Google it. Έχουν ασχοληθεί πολλοί(και η nvidia) αλλά οι περισσότερες λύσεις έχουν artifacts.

Εδώ δείχνουν ότι η δική τους λύση δεν έχει σχεδόν κανένα. Η πρασινίλα στην οθόνη είναι το στυλ που ήθελαν να πετύχουν για να ματσάρουν το φως συγκεκριμένης πόλης. Μπορούν να κάνουν το GTA V να δείχνει σαν πίνακας του Rembrandt ή ό,τι άλλο θέλουν. Η nvidia όμως έχει τα tensor cores για καλές real time επιδόσεις.

Η ουσία είναι ότι τα περισσότερα προβλήματα γύρω από τα 3d γραφικά θα λύνονται πλέον με νευρωνικά δίκτυα και πολύ εντυπωσιακά αποτελέσματα. Και η AMD έχει χάσει έδαφος σε αυτές τις τεχνολογίες.

Που είναι το εντυπωσιακό αποτέλεσμα όμως; Γιατί εγώ βλέπω μια θολούρα.

• Like 3
  • Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, michael92 είπε

Παρακολούθησε όσα λένε στο βίντεό τους. Στόχος του συγκεκριμένου AI είναι η "μετάφραση" ψεύτικων 3D γραφικών σε εικόνες που θυμίζουν βίντεο. Όχι η βελτίωση της ανάλυσης ή κάτι τέτοιο. Το λένε κιόλας ότι ο δρόμος φαίνεται πιο blurry. Το AI που χρησιμοποίησαν αντιλαμβάνεται αντικείμενα.

• Like 10
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, michael92 είπε

Δες αυτό για να καταλάβεις καλύτερα ποιος ήταν ο στόχος τους.

• Like 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, pirmen56 είπε

Παρακολούθησε όσα λένε στο βίντεό τους. Στόχος του συγκεκριμένου AI είναι η "μετάφραση" ψεύτικων 3D γραφικών σε εικόνες που θυμίζουν βίντεο. Όχι η βελτίωση της ανάλυσης ή κάτι τέτοιο. Το λένε κιόλας ότι ο δρόμος φαίνεται πιο blurry. Το AI που χρησιμοποίησαν αντιλαμβάνεται αντικείμενα.

Ωραία όλα αυτά, αλλά ο κόσμος έχει πάψει να παίζει games σε CRT 13” εδώ και μια εικοσαετία. Το loss of detail είναι υπερβολικά μεγάλο ακόμα και στο 720p footage που έδειξαν.

10 λεπτά πριν, pirmen56 είπε

Οποιοδήποτε AI tool έχω δοκιμάσει, είτε super resolution είτε background removal, το αποτέλεσμα ήταν πολύ χειρότερο από αυτά τα demo videos πάντως.

• Like 1
Δημοσ.
6 ώρες πριν, pirmen56 είπε

Τώρα τον μπερδεψες περισσότερο. 

Με λίγα λόγια αυτοί που δεν έπιασαν το θέμα σε τι αναφέρετε. Δεν κάνει τα γραφικά καλύτερα και ποιο εντυπωσιακά αλλά με περισσότερο ρεαλιστικά χρώματα και φωτορεαλισμό. Ούτε αναλύσεις ούτε ομαλή κίνηση ούτε τίποτε. Αυτά είναι πολύ ποιο εύκολα να γίνουν. 

Εσείς δε διαβάσατε καθόλου ούτε καν ακούσατε τι λέει ο άνθρωπος στο βίντεο. Πρόκειται καθαρά για επαναστατική τεχνολογία που πολύ δύσκολο το βλέπω να γίνει σε πραγματικό χρόνο στο άμεσο μέλλον. 

Ίσως εφαρμοστεί σε κάποιες ταινίες κινουμένων σχεδίων μαζί με reface τεχνολογία καθώς και ανάλυση κίνηση κλπ και να δούμε ωραία και ενδιαφέροντα αποτελέσματα ....

Απλά πολύ εντυπωσιακό. 

• Like 5
  • Thanks 1
Δημοσ.
12 ώρες πριν, KilliK είπε

απιστευτη  τεχνολογια. βαζει τα γυαλια σε amd/nvidia. το μελλον των γραφικων ανηκει στην intel.

Ε νταξει εναν αλγοριθμο εφτιαξε. οχι καρτα γραφικων :Ρ

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ρε πατε καλα μερικοι? Σας φαινεται πιο ρεαλιστικο το default? μου φαινεται εχετε καιρο να βγειτε εξω 😂Οπως ειπαν και αλλοι, στοχος δεν ειναι να κανουν καλυτερα textures, μοντελα κλπ. Αλλα εκτος απο αυτο τι φαση το βιντεο, γιατι ειναι σε 720p??

Επεξ/σία από papercuts
  • Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Απιστευτο, λιγο υπερβολικα τα χρωματα βεβαια, θυμιζει gta 4, αλλα και παλι απιστευτο

Επεξ/σία από XarisArgy
Δημοσ.
5 ώρες πριν, papercuts είπε

ρε πατε καλα μερικοι? Σας φαινεται πιο ρεαλιστικο το default? μου φαινεται εχετε καιρο να βγειτε εξω 😂Οπως ειπαν και αλλοι, στοχος δεν ειναι να κανουν καλυτερα textures, μοντελα κλπ. Αλλα εκτος απο αυτο τι φαση το βιντεο, γιατι ειναι σε 720p??

Απλά δεν είναι τεχνολογία της AMD και σίγουρα δεν θα υποστηρίζεται σε κάρτες των 150€ τρίτο χέρι. Γι αυτό θάβεται.

Αυτό είναι απλά ένα ακαδημαϊκού χαρακτήρα paper γι' αυτό και το 720p. Το δύσκολο είναι να το πετύχεις real-time με συμβατικό hw σε 60fps. Η nvidia πλησιάζει. Για την intel θα δείξει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...