Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Άυριο ξεκινάω δουλειά σαν σερβιτόρος σε μία ταβέρνα  η οποία έχει πολύ κόσμο για τα δεδομένα ενός χωριού. Εγώ δεν έχω καθόλου εμπειρία και είπα να ρωτήσω εδώ στους πιο έμπειρους για συμβουλές για τον δίσκο την ορθοστασία ή οτιδήποτε άλλο θα μπορούσε να με βοηθήσει. Έψαξα παλιά θέματα αλλά βρήκα μόνο για καφετέριες οπότε φαντάζομαι ότι στην ταβέρνα είναι αλλιώς.

Επεξ/σία από EcoBill
Δημοσ.

Δώσε περισσότερες πληροφορίες όμως.

Λες ότι έχει πολύ κόσμο. Αυτό σημαίνει ότι υπάρχουν και βοηθοί σερβιτόρου που σερβίρουν μόνο τα σερβίτσια;

Αν ναι, εσύ τι συνεννόηση έχεις κάνει;

• Like 1
Δημοσ.

Επειδή είναι συγκενείς δεν έχουμε μιλήσει ακόμα για το τι και το πως, απλά μου είπε να πάω αύριο στο μαγαζί για να τα δούμε. Σαν πελάτης δεν έχω δει να είναι διαφορετικά άτομα που σερβίρουν μόνο σερβίτσια. Θα δώσω περισσότερες πληροφορίες αύριο (λίγο πολύ από το άγχος μου το έκανα το ποστ).

Δημοσ.

Λογικά θα αρχίσεις χαλαρά, δε θα σε χώσουν απευθείας στα βαθιά, ούτως ή άλλως η κατάσταση με τον ιό και τα μέτρα νομίζω είναι υπέρ σου, απ' την άποψη ότι θα έχει κάπως λιγότερο κόσμο απ' το συνηθισμένο.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Παπούτσια. Το Α και το Ω για έναν σερβιτόρο. Επένδυσε σε κάτι καλό, θα σου λένε ευχαριστώ τα πόδια σου!!

Ο δίσκος δεν είναι κάτι δυσκολο, ψηλά ποτήρια κτλ στη μέση, τα υπόλοιπα γύρω γύρω. Το κέντρο βάρους το ρυθμίζεις εσυ συνεχώς για να μην σου πέσει. Καθαρά θέμα συνήθειας ειναι

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
32 λεπτά πριν, Μάκαρος είπε

Παπούτσια. Το Α και το Ω για έναν σερβιτόρο. Επένδυσε σε κάτι καλό, θα σου λένε ευχαριστώ τα πόδια σου!!

Ο δίσκος δεν είναι κάτι δυσκολο, ψηλά ποτήρια κτλ στη μέση, τα υπόλοιπα γύρω γύρω. Το κέντρο βάρους το ρυθμίζεις εσυ συνεχώς για να μην σου πέσει. Καθαρά θέμα συνήθειας ειναι

το θεμα ειναι να μην του δωσουν παραμανα γτ δεν ειναι καφε για να εχει μονο ποτηρια...η παραμανα τα εχει ολα!λογικα θα τον βαλει σαν βοηθο σερβιτορου για αρχη

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 ώρες πριν, EcoBill είπε

Άυριο ξεκινάω δουλειά σαν σερβιτόρος σε μία ταβέρνα  η οποία έχει πολύ κόσμο για τα δεδομένα ενός χωριού. Εγώ δεν έχω καθόλου εμπειρία και είπα να ρωτήσω εδώ στους πιο έμπειρους για συμβουλές για τον δίσκο την ορθοστασία ή οτιδήποτε άλλο θα μπορούσε να με βοηθήσει. Έψαξα παλιά θέματα αλλά βρήκα μόνο για καφετέριες οπότε φαντάζομαι ότι στην ταβέρνα είναι αλλιώς.

Ξεκίνα yoga και προμηθεύσου ψυχοφάρμακα. Πίεσε το αφεντικό να πληρώσει τα έξοδα.

Επεξ/σία από bwaaah
  • Like 1
Δημοσ.

ταβερνα χωριου λεει παιδια. λογικα θα κανει τα παντα. σκουπισμα, σφουγγαρισμα, τουαλετες και οτι αγγαρεια υπαρχει. για σερβιτορο τον πηραν, δεν τον πηραν για πρωθυπουργο.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μαθε να αγνοεις τους αγενεις πελατες,να μην μπαινεις σε αντιπαραθεσεις ή να απαντας σε αστεια μεθυσμενων

Σε οτι αφορα τον δισκο,να επιδιωξεις ειδικα στην αρχη να μην τον φορτωνεις πολυ μεχρι να βεβαιωθεις οτι το "εχεις" και να μαθεις πως να ελισσεσαι αναμεσα σε παιδακια που τρεχουν σαν να τα κυνηγαει η Χαμας

Επεξ/σία από vagos789
  • Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

οπως σου ειπαν:

ανετα παπουτσια

ευγενεια στους πελατες (=φιλοδορημα)

προσπαθησε ειδικα οταν κανεις το μαζεμα να καθαριζεις τραπεζι με τη μια για να αποφευγεις το πηγαινελα προς κουζινα

καλη σχεση με κουζινα/μαγειρα

οχι ποτο και φαι στα διαλλειματα εν ωρα δουλειας : αν σου παρεχουν φαι να εχεις καπου καβατζα ταπερακια. Το φαι τη νυχτα ειδικα θα μεταμορφωσει προς το κακο το σωμα σου

• Thanks 1
Δημοσ.
11 ώρες πριν, Dynamics είπε

το θεμα ειναι να μην του δωσουν παραμανα γτ δεν ειναι καφε για να εχει μονο ποτηρια...η παραμανα τα εχει ολα!λογικα θα τον βαλει σαν βοηθο σερβιτορου για αρχη

Δεν αλλάζει κάτι ως προς την φιλοσοφία του πως θα κρατάει τον δίσκο/παραμάνα. Μόνο το βάρος αλλάζει 

Δημοσ.
6 ώρες πριν, xsterg είπε

ταβερνα χωριου λεει παιδια. λογικα θα κανει τα παντα. σκουπισμα, σφουγγαρισμα, τουαλετες και οτι αγγαρεια υπαρχει. για σερβιτορο τον πηραν, δεν τον πηραν για πρωθυπουργο.

Ενω στην ταβέρνα της πόλης δεν θα τον βάλουν να κάνει τα παραπάνω. Η συμπεριφορά απέναντι στον εργαζόμενο δεν έχει διαφορά σε αυτό. 

5 ώρες πριν, vamvakoolas είπε

οπως σου ειπαν:

ανετα παπουτσια

ευγενεια στους πελατες (=φιλοδορημα)

προσπαθησε ειδικα οταν κανεις το μαζεμα να καθαριζεις τραπεζι με τη μια για να αποφευγεις το πηγαινελα προς κουζινα

καλη σχεση με κουζινα/μαγειρα

οχι ποτο και φαι στα διαλλειματα εν ωρα δουλειας : αν σου παρεχουν φαι να εχεις καπου καβατζα ταπερακια. Το φαι τη νυχτα ειδικα θα μεταμορφωσει προς το κακο το σωμα σου

Με τόσες θερμίδες από το πήγαινε έλα στο μαγαζί, το φαΐ την νύχτα μετά το κλείσιμο ελάχιστα θα τον επηρεάσει, αν τους δώσουν κάτι. 

• Confused 2
Δημοσ.
21 λεπτά πριν, Basilhs23___ είπε

Ενω στην ταβέρνα της πόλης δεν θα τον βάλουν να κάνει τα παραπάνω. Η συμπεριφορά απέναντι στον εργαζόμενο δεν έχει διαφορά σε αυτό. 

Με τόσες θερμίδες από το πήγαινε έλα στο μαγαζί, το φαΐ την νύχτα μετά το κλείσιμο ελάχιστα θα τον επηρεάσει, αν τους δώσουν κάτι. 

φανταζομαι μιλανε τα 200 χρονια πειρας

ξεκολλα λιγο απο το πληκτρολογιο και αν δε με πιστευεις μιλα με κανα σερβιτορο σε μαγαζι εστιασης

Δημοσ.
24 λεπτά πριν, vamvakoolas είπε

φανταζομαι μιλανε τα 200 χρονια πειρας

ξεκολλα λιγο απο το πληκτρολογιο και αν δε με πιστευεις μιλα με κανα σερβιτορο σε μαγαζι εστιασης

Δεν υπάρχει λόγος να τον ρωτήσω κάτι. 

Δημοσ.
5 ώρες πριν, Μάκαρος είπε

Δεν αλλάζει κάτι ως προς την φιλοσοφία του πως θα κρατάει τον δίσκο/παραμάνα. Μόνο το βάρος αλλάζει 

Άλλο τα ποτήρια της καφετέριας σε δίσκο κ άλλο η παραμάνα που τα έχει όλα + το επιπλέον βάρος όποτε σίγουρα θέλει λίγο διαφορετική τεχνική κ προσοχή

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...