ManosGeorg Δημοσ. 13 Μαΐου 2021 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2021 Καλησπέρα σας, θέλω την βοήθεια σας. Μένω στο ηράκλειο κρητης(τει) και χωρίς να το περιμένω έμεινα χωρίς σύνδεση στο ιντερνέτ (μεγάλη ιστορία, συνοπτικά η σπιτονοικοκυρά μου έκοψε την σύνδεση της από την οποία έπερνα ιντερνέτ) οπότε εγώ τώρα πρέπει να βρω μια λύση, τα πράγματα θα ήταν απλά αλλά σε δυο μήνες θα αλλάξω σπίτι. Σκέπτομαι να βάλω μια 24 ή 50. Με ενδιαφέρει να έχω ιντερνέτ όσο πιο γρηγορά γίνετε. Έχετε να προτείνετε κάποιον συγκεκριμένο παροχή? Ξέρω πως μπορείς να μεταφέρεις την σύνδεση σου από ένα σπίτι σε άλλο, άμα κάποιος το έχει κάνει, παίρνει πολύ καιρό να την μεταφέρουν, υπάρχει καποια χρέωση?. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 13 Μαΐου 2021 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2021 Η διαδικασία νομιζω ειναι γνωστη σε ολους, κανεις αίτηση και σε μια εβδομαδα χοντρικά εχεις την σύνδεση, αρκει να πανε τεχνικα ολα καλα. Μεταφορά μπορεις να κανεις αλλα χρεωνετε. Δες τα τιμολόγια των παροχων, οσο για το χρονο ισχυουν τα ιδια με τα παραπάνω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Shineboy Δημοσ. 13 Μαΐου 2021 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2021 Πριν λίγα χρόνια όταν θα μετακόμιζα είχα ρωτήσει τον πάροχο μου για το κόστος ήταν περίπου 50ευρω για τη μεταφορά της γραμμής και ήθελε να γίνει η αίτηση 2-3 εβδομάδες νωρίτερα για να μην μείνω χωρις ιντερνετ αλλά δεν υπήρχε διαθεσιμότητα adsl στη νέα διεύθυνση (δεν υπήρχε σταθερό τηλεφωνο πριν πάω εγώ στο σπίτι) οπότε προτίμησα να διακόψω τη σύνδεση και να κάνω αίτηση για νέα γραμμή σε άλλο πάροχο ενώ έμπαινα από σύνδεση γείτονα μέχρι να βρεθεί πόρτα, που πήρε αρκετό καιρό. Για πιο γρήγορη ενεργοποίηση ίσως σε συμφέρει να κάνεις αίτηση σε πάροχο ασύρματου ιντερνετ που να καλύπτει την περιοχή σου όπως π.χ skytelecom.gr και λογικά δεν θα χεις θέμα με την μετακόμιση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikolasKon14 Δημοσ. 14 Μαΐου 2021 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2021 14 ώρες πριν, ManosGeorg είπε Καλησπέρα σας, θέλω την βοήθεια σας. Μένω στο ηράκλειο κρητης(τει) και χωρίς να το περιμένω έμεινα χωρίς σύνδεση στο ιντερνέτ (μεγάλη ιστορία, συνοπτικά η σπιτονοικοκυρά μου έκοψε την σύνδεση της από την οποία έπερνα ιντερνέτ) οπότε εγώ τώρα πρέπει να βρω μια λύση, τα πράγματα θα ήταν απλά αλλά σε δυο μήνες θα αλλάξω σπίτι. Σκέπτομαι να βάλω μια 24 ή 50. Με ενδιαφέρει να έχω ιντερνέτ όσο πιο γρηγορά γίνετε. Έχετε να προτείνετε κάποιον συγκεκριμένο παροχή? Ξέρω πως μπορείς να μεταφέρεις την σύνδεση σου από ένα σπίτι σε άλλο, άμα κάποιος το έχει κάνει, παίρνει πολύ καιρό να την μεταφέρουν, υπάρχει καποια χρέωση?. Εφόσον σε δυο μήνες αλλάζεις σπίτι,βάλε κάτι σε sky telecom είτε να πας σε Vodafone Giga WiFi on the Spot με 40GB στα 10€ Για να αποφύγεις τη δέσμευση. επομενη λύση κανείς μια γραμμή έως 24 και μεταφορά της σε άλλη διεύθυνση αργότερα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
l337 Δημοσ. 16 Μαΐου 2021 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2021 Η ενεργοποίηση θα ολοκληρωθεί εντός 12 ημερολογιακών (εκτός αν πέσεις σε καμιά περίπτωσης έλλειψης εισαγωγής) και η μεταφορά θα ολοκληρωθεί εντός 12 ημερών επίσης (στην καλύτερη). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsofras Δημοσ. 16 Μαΐου 2021 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2021 Στις 14/5/2021 στις 12:02 ΜΜ, NikolasKon14 είπε Εφόσον σε δυο μήνες αλλάζεις σπίτι,βάλε κάτι σε sky telecom είτε να πας σε Vodafone Giga WiFi on the Spot με 40GB στα 10€ Για να αποφύγεις τη δέσμευση. επομενη λύση κανείς μια γραμμή έως 24 και μεταφορά της σε άλλη διεύθυνση αργότερα. Σε ευχαριστώ γιατί έψαχνα και εγώ μία λύση για εξοχικό - διακοπές . Συγνώμη ts που επεμβαίνω αλλά μπορεί να σε αφορά και εσένα η ερώτηση. Έχει κάποιο limit σε ημερήσια δεδομένα αυτό ? Απλώς κάνεις topup την κάρτα ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
doit Δημοσ. 16 Μαΐου 2021 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2021 οι ενεργοποιησεις των γραμμων γινεται αναλογα με το μερος που βρίσκεσαι και τη διαθεσιμοτητα που εχουν τα τοπικα τεχνικα τμηματα. υπαρχει τμημα που δινει διαθεσιμοτητα 24-48 ωρες, οπως και υπαρχει τμημα που δινει 14 μερες ραντεβου. Το Ηρακλειο πρεπει να ειναι στος 8 μερες αν θυμαμαι καλα. Χρεωση ναι υπαρχει, ειναι οσο και η νεα συνδεση 36€ Μπορεις να παρεις και αοριστου προγραμμα αλλα δεν θα κερδισεις τιποτα, μια και τη γραμμη γενικα τη θες και αλλου μετα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikolasKon14 Δημοσ. 20 Μαΐου 2021 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2021 Στις 16/5/2021 στις 11:37 ΠΜ, tsofras είπε Σε ευχαριστώ γιατί έψαχνα και εγώ μία λύση για εξοχικό - διακοπές . Συγνώμη ts που επεμβαίνω αλλά μπορεί να σε αφορά και εσένα η ερώτηση. Έχει κάποιο limit σε ημερήσια δεδομένα αυτό ? Απλώς κάνεις topup την κάρτα ? Όχι,συνολικό όριο έχει τα 100Gb.Απλά ενεργοποιεις το πακέτο το οποίο έχει 9.95€ κόστος,χωρίς πάγιο και με 200mb διαθέσιμη κάθε μήνα.Έχει και 10Gb με 4,95€.Αρκει φυσικά να σε καλύπτει η Vodafone 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα