Προς το περιεχόμενο

Προσφορά vodafone

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα σε όλους. Έχω ληγμένο συμβόλαιο από τη cyta που τώρα την εχει η vodafone και με πήραν για να κάνουμε ένα νέο. Μου πρότειναν έως 50 mbps vdsl για 20,60 ευρώ για 2 χρόνια. Βρίσκομαι σε παλιά πολυκατοικία με καλώδια χαλκού και η ταχύτητα μου δεν ξεπερνά τα 12 mbps ποτε. Λέτε συμφέρει; 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Η τιμή είναι πολύ καλή για 50άρα αν υπάρχει κοντά σου καμπίνα θα πιάνεις τουλαχιστον 40Mbit ίσως και παραπάνω αν πάλι είσαι μακριά θα σαι  παρακάτω καλύτερα  ρώτα τη Vodafone να σουν πουν περίπου τι ταχύτητα θα πιάνεις αλλά σίγουρα θα σαι καλύτερα από τώρα, εγώ πάντως πληρώνω τα ίδια για 24αρα και πιάνω περίπου 6Mbit αν υπήρχε Vdsl και με τετοια τιμή μάλιστα θα το έβαζα χθες και ας επιανα και τη μισή ταχύτητα...

• Like 1

Διάβασα στη σελίδα τους ότι σε περίπτωση που δεν πιάνει η ταχύτητα που υπόσχονται σου κάνουν έκπτωση 10% δλδ κανα 2 ευρώ. Κοροιδια φουλ για να δεσμευτώ με ένα συμβόλαιο 2 χρονων. 

Τι θα μπορούσα να κάνω για να σιγουρευτώ ότι η ταχύτητα θα είναι σχετική με τα 50 που λενε; Μπορώ να ζητήσω να τραβήξουν γραμμή από το καφαο; Να ζητήσω δέσμευση ότι αν η ταχύτητα δεν είναι πάνω από κάποια mbps να αποσμευμετω απο το συμβολαιο;

Εδώ και καμια 4ετια τουλάχιστον δεν έχω συμβόλαιο και δεν ξέρω τι να κάνω για να μην με πιάσουν "κοτσο". Τώρα χωρίς συμβόλαιο αν μου την καπνισει τους λέω δε σας πληρώνω κ τέλος. Αξίζει να χάσω αυτή την ελευθερία κίνησης για λίγα  mbps? 

• Confused 1

Απο την μια κοιτας πως θα πληρωσεις ακομη λιγοτερο και απο την αλλη πως να μην σε πιασουν κοτσο...ποσο πληρωνεις 4+χρονια χωρις συμβολαιο??

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...