Προς το περιεχόμενο

Οθόνη pg279q δεν Πουλιέται με τίποτα

Nikos3648

Προτεινόμενες αναρτήσεις

1 λεπτό πριν, Nikos3648 είπε

Το συγκεκριμένο το έχω στα 350. Καλά είναι θεωρείς;

Προσωπικά δεν θα το πούλαγα παρακάτω...Θα το κράταγα για 2ο...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, Nikos3648 είπε

Το συγκεκριμένο το έχω στα 350. Καλά είναι θεωρείς;

Δοκιμάζεις , περίμενε 1 εβδομάδα και αν δεν σου στείλει κανένας πμ πέσε λίγο ακόμη

1 λεπτό πριν, 1.3power είπε

Σωστό και αυτό , αν θεωρούμε ότι κάποιο παλιό μας ποιόν "ξεφτιλίζεται" δεν το πουλάμε εκτός αν έχουμε ανάγκη να το ξεφορτωθούμε

Επεξ/σία από jgeorgiou

47 λεπτά πριν, jgeorgiou είπε

Δοκιμάζεις , περίμενε 1 εβδομάδα και αν δεν σου στείλει κανένας πμ πέσε λίγο ακόμη

Σωστό και αυτό , αν θεωρούμε ότι κάποιο παλιό μας ποιόν "ξεφτιλίζεται" δεν το πουλάμε εκτός αν έχουμε ανάγκη να το ξεφορτωθούμε

Δεν είναι ότι έχω ανάγκη να το διώξω απλά πλέον δε χρησιμοποιείται εφόσον έχω πουλήσει την κεντρική μονάδα. Απλά νιώθω ότι ξεφτιλίζεται εντελώς. 

49 λεπτά πριν, 1.3power είπε

Άρα εσύ λες για πιο πάνω είναι η τιμή του;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, Nikos3648 είπε

Δεν είναι ότι έχω ανάγκη να το διώξω απλά πλέον δε χρησιμοποιείται εφόσον έχω πουλήσει την κεντρική μονάδα. Απλά νιώθω ότι ξεφτιλίζεται εντελώς. 

Άρα εσύ λες για πιο πάνω είναι η τιμή του;

Όπως σου έγραψα και μπορείς να δεις και από της ολοκληρωμένες αγγελίες μου έδωσα 2 τέτοια μόνιτορ τους τελευταίους 2 μηνες τα οποία άλλαξα με το Samsung G7.

Και τα 2 άργησαν να πουληθούν αρκετά αλλα στο τέλος πουλήθηκαν...Αν βιάζεσαι να το πουλήσεις πρέπει να το ξεφτιλίσεις σε τιμή(300ε για παράδειγμα).Προσωπικα δεν θα το ξεφτίλιζα σε τιμή και θα προτιμούσα να το κρατήσω όσο χρειαζόταν μέχρι να πουληθεί στην τιμή που ηθελα αλλά αυτό είναι η δική μου σκέψη...

Συγκεκριμένα το πρώτο πουλήθηκε στα 380 το Μάρτιο και το 2ο στα 360 σήμερα το απόγευμα  .Φυσικά και τα 2 ήταν σε άριστη κατάσταση με συσκευασίες και τα σχετικά :)

Επεξ/σία από 1.3power

26 λεπτά πριν, 1.3power είπε

Όπως σου έγραψα και μπορείς να δεις και από της ολοκληρωμένες αγγελίες μου έδωσα 2 τέτοια μόνιτορ τους τελευταίους 2 μηνες τα οποία άλλαξα με το Samsung G7.

Και τα 2 άργησαν να πουληθούν αρκετά αλλα στο τέλος πουλήθηκαν...Αν βιάζεσαι να το πουλήσεις πρέπει να το ξεφτιλίσεις σε τιμή(300ε για παράδειγμα).Προσωπικα δεν θα το ξεφτίλιζα σε τιμή και θα προτιμούσα να το κρατήσω όσο χρειαζόταν μέχρι να πουληθεί στην τιμή που ηθελα αλλά αυτό είναι η δική μου σκέψη...

Συγκεκριμένα το πρώτο πουλήθηκε στα 380 το Μάρτιο και το 2ο στα 360 σήμερα το απόγευμα  .Φυσικά και τα 2 ήταν σε άριστη κατάσταση με συσκευασίες και τα σχετικά :)

Pg279q ήταν και τα δυο; 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Όταν υπάρχουν οθόνες σαν αυτή

https://www.skroutz.gr/s/25624235/Gigabyte-M27Q-Gaming-Monitor-27-QHD-170Hz.html

IPS 170Hz 0,5ms κτλ κτλ

στα 380€ και από Amazon ακόμα πιο χαμηλά πως να φύγει η παλιά μεταχειρισμένη στα 400€;

Παλιά πλήρωνες το G-Sync premium, γι αυτό ήταν τόσο ακριβή όταν βγήκε η Asus.

Τώρα δουλεύουν όλες με όλα οπότε έφαγαν αυτόματη απαξίωση αυτές οι οθόνες.

Προσωπική άποψη κάνα 250άρι αν θες να φύγει σχετικά σύντομα αλλιώς βάλε τη 300€ και περιμένεις το κορόιδο.

Επεξ/σία από kkatzos
  • Like 3

Στις 17/5/2021 στις 8:59 ΠΜ, ICE-T είπε

από την στιγμή που που πουλάνε εδώ μέσα σφραγισμένα LG 27gl850-b 340 euros...

Σε σχέση με αυτό του νηματοθετη στοιχίζει μισά λεφτα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
49 λεπτά πριν, jgeorgiou είπε

Σε σχέση με αυτό του νηματοθετη στοιχίζει μισά λεφτα

μισα λεφτα, καινουργιο(ελληνικης αντιπροσωπιας),τωρα πως τα πουλαει τοσο φτηνα δεν ξερω, εχουν μια πτωση τιμης γενικως τα συγκεκριμενα LG,στα ιδια λεφτα και χωρις εγγυηση μονιτορ οσο καλο και να ειναι κανει τον αλλο να μην τα κοιταζει καν.

Επεξ/σία από ICE-T
  • Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, ICE-T είπε

μισα λεφτα, καινουργιο(ελληνικης αντιπροσωπιας),τωρα πως τα πουλαει τοσο φτηνα δεν ξερω, εχουν μια πτωση τιμης γενικως τα συγκεκριμενα LG,στα ιδια λεφτα και χωρις εγγυηση μονιτορ οσο καλο και να ειναι κανει τον αλλο να μην τα κοιταζει καν.

Λάθος εκφράστηκα , αν την συγκρίνουμε με αυτήν την καινούρια ο νηματοθετης έπρεπε να την πουλάει στα μισά λεφτά. Ακόμη και τα 300 είναι υπερβολικά για κάποιον που γνωρίζει.

Επεξ/σία από jgeorgiou
  • Like 2

54 λεπτά πριν, jgeorgiou είπε

Λάθος εκφράστηκα , αν την συγκρίνουμε με αυτήν την καινούρια ο νηματοθετης έπρεπε να την πουλάει στα μισά λεφτά. Ακόμη και τα 300 είναι υπερβολικά για κάποιον που γνωρίζει.

απολυτα στοχευμενο αυτο που ειπες φιλε μου,βεβαια μπορει να πεσει στην περιπτωση να εχει καποιος ιδιο και να ψαχνει για λειτουργικα spare parts αλλα αρχιζουν να εξαφανιζονται και αυτοι η θα στο παρουν ξεφτιλα σαν αυτους της ανακυκλωσης(auto) .

Επισκέπτης

όλα είναι θέμα επιλογής

εκτός αν ανήκεις στην δική μου κατηγορία που προτιμώ να μην πουλήσω τίποτα (από την στιγμή που έχω άφθονο χώρο αποθήκευσης) έτσι δεν μπαίνω στην διαδικασία να το σκοτώσω για να ικανοποιήσω τον οποιοδήποτε "μαυραγορίτη" της οποιαδήποτε ιστοσελίδας

έτσι στην αποθήκη μου έχω κάρτες γραφικών (ακόμα και σφραγισμένες) NVIDIA GTX 1xxx , NVIDIA RTX 2xxx (δυστυχώς δεν πρόλαβα να αγοράσω καμία RTX 3xxx) , Οθόνες , Μνήμες , Μητρικές , Επεξεργαστές (εκεί βάζω ότι δεν χρησιμοποιείται ή έχει αγοραστεί ως εφεδρεία μιας και συνεχώς μαστορεύω)

Στις 18/5/2021 στις 4:46 ΜΜ, ICE-T είπε

απολυτα στοχευμενο αυτο που ειπες φιλε μου,βεβαια μπορει να πεσει στην περιπτωση να εχει καποιος ιδιο και να ψαχνει για λειτουργικα spare parts αλλα αρχιζουν να εξαφανιζονται και αυτοι η θα στο παρουν ξεφτιλα σαν αυτους της ανακυκλωσης(auto) .

το συγκεκριμένο μόνιτορ ξεκίνησε με direct lit led και γύρισε σε edge lit led. Τζόγος είναι πιο θα έχει ο άλλος

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, Sakiz105 είπε

το συγκεκριμένο μόνιτορ ξεκίνησε με direct lit led και γύρισε σε edge lit led. Τζόγος είναι πιο θα έχει ο άλλος

τζόγος ήταν και η αγορά του μέχρι να βρεις πάνελ με ελάχιστο bleed η να το πω καλύτερα σε επιτρεπτά όρια για τα λεφτά που είχε

Επεξ/σία από ICE-T

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...