Spiridonakis Δημοσ. 13 Μαΐου 2021 Δημοσ. 13 Μαΐου 2021 Λόγω δουλειάς μου στέλνει η εταιρία deskop για να δουλέψω από το σπίτι αλλά μιας που έχω μικρό σπίτι δεν θα ήθελα να έχω ένα deskop στο κέντο του σπιτιού Υπάρχει τρόπος να περάσω τα προγράμματα σε ένα δικό μου λαπτοπ χωρίς να το καταλάβει η εταιρεία?
Ukforthemoment Δημοσ. 13 Μαΐου 2021 Δημοσ. 13 Μαΐου 2021 4 λεπτά πριν, Spiridonakis είπε Λόγω δουλειάς μου στέλνει η εταιρία deskop για να δουλέψω από το σπίτι αλλά μιας που έχω μικρό σπίτι δεν θα ήθελα να έχω ένα deskop στο κέντο του σπιτιού Υπάρχει τρόπος να περάσω τα προγράμματα σε ένα δικό μου λαπτοπ χωρίς να το καταλάβει η εταιρεία? Ποσο μικρό είναι το σπίτι που δεν χωράει; Εγω δεν θα τα πείραζα γιατί εχουν δικλείδες ασφαλείας αυτά.Γιατι δεν μου ακουγεται για ασχετη εταιρία.
RcManiac Δημοσ. 13 Μαΐου 2021 Δημοσ. 13 Μαΐου 2021 Λογικά έχεις υπογράψει για να σου στείλουν τον υπολογιστή στο σπίτι κάποιο συμφωνητικό. Συνήθως λόγο ISO δεν μπορείς να το κάνεις αυτό και αν το δουν μέσω MAC Address θα βρεις και τον μπελά σου.
Aris_ Δημοσ. 13 Μαΐου 2021 Δημοσ. 13 Μαΐου 2021 ρώτα την εταιρία πρώτα αν οχι μετά δοκιμάζεις με clone αν έχεις το θάρρος
Spiridonakis Δημοσ. 13 Μαΐου 2021 Μέλος Δημοσ. 13 Μαΐου 2021 Δεν είναι ότι δεν χωράει Απλά δεν το θέλω το deskop και βολεύει αν μια μέρα είμαι στο χωριό την άλλη στην πόλη Με clone μέσω κάποιας εφαρμογής?
Ukforthemoment Δημοσ. 16 Μαΐου 2021 Δημοσ. 16 Μαΐου 2021 Στις 13/5/2021 στις 7:01 ΜΜ, Spiridonakis είπε Δεν είναι ότι δεν χωράει Απλά δεν το θέλω το deskop και βολεύει αν μια μέρα είμαι στο χωριό την άλλη στην πόλη Με clone μέσω κάποιας εφαρμογής? Τι προγράμματα έχει;Γιατί μπορεί να είναι paired με το μηχάνημα και να μην δουλευουν αλλού.Γιατί δεν ρωτάς το ΙΤ αν μπορείς να το κάνεις;
Spiridonakis Δημοσ. 16 Μαΐου 2021 Μέλος Δημοσ. 16 Μαΐου 2021 Αυτό θα κάνω ευχαριστώ πολύ για της απάντησης
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα