Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα. Με πηρε η μητερα μου τηλεφωνο χθες και μου ειπε οτι το λαπτοπ της εκει που λειτουργει κανονικα ( lol λεμε τωρα ) αρχιζει να κλεινει απο μονο του. Ουτε καν επανεκκινηση. Μια φορα που ημουν στο πατρικο μου, απλα ειχε φριζαρει στο desktop και εφτιαξε μονο με κλεισιμο και ανοιγμα ξανα. Ειναι θεμα σκληρου δισκου;

Ετσι και αλλιως ειναι καιρος να του βαλω ενα ssd για να ανασανει ( το εχει τουλαχιστον δεκα χρονια αλλα οχι με πολυ χρηση) διοτι το εβλεπα εκανε 2-3 λεπτα να ακουσει τις εντολες οταν πρωτοεμπαινε στα windows. Θα ηθελα τις προτασεις σας για ενα σκληρο δισκο και αν χρειαζεται και μνημη επισης. 

Επισης, επειδη θα το δωσω καπου για τοποθετηση, να του πω βεβαια για ενα καθαρισμο μεσα ετσι; Δεν εχει ανοιχτει ποτε και σα να ακουω το ανεμιστηρακι να κανει θορυβο. Θερμικη παστα στον επεξεργαστη φανταζομαι οτι θα χρειαστει επισης.

HP ProBook 4520s με i3CPU M 370 @ 2.40 GHz. Μνημη στα 3 GB

Δημοσ.
4 ώρες πριν, speedy23 είπε

Καλησπερα. Με πηρε η μητερα μου τηλεφωνο χθες και μου ειπε οτι το λαπτοπ της εκει που λειτουργει κανονικα ( lol λεμε τωρα ) αρχιζει να κλεινει απο μονο του. Ουτε καν επανεκκινηση. Μια φορα που ημουν στο πατρικο μου, απλα ειχε φριζαρει στο desktop και εφτιαξε μονο με κλεισιμο και ανοιγμα ξανα. Ειναι θεμα σκληρου δισκου;

Ετσι και αλλιως ειναι καιρος να του βαλω ενα ssd για να ανασανει ( το εχει τουλαχιστον δεκα χρονια αλλα οχι με πολυ χρηση) διοτι το εβλεπα εκανε 2-3 λεπτα να ακουσει τις εντολες οταν πρωτοεμπαινε στα windows. Θα ηθελα τις προτασεις σας για ενα σκληρο δισκο και αν χρειαζεται και μνημη επισης. 

Επισης, επειδη θα το δωσω καπου για τοποθετηση, να του πω βεβαια για ενα καθαρισμο μεσα ετσι; Δεν εχει ανοιχτει ποτε και σα να ακουω το ανεμιστηρακι να κανει θορυβο. Θερμικη παστα στον επεξεργαστη φανταζομαι οτι θα χρειαστει επισης.

HP ProBook 4520s με i3CPU M 370 @ 2.40 GHz. Μνημη στα 3 GB

Το οτι κλείνει μόνο του είναι λίγο ανησυχητικό, παρακάλα να είναι από θερμοκρασίες ή σκόνες και όχι ελαττωματικό hardware. Ο δρόμος που σου δείχνει ο Aris_ νομίζω είναι καλός, ακόμη κι αν μείνεις με 4gb σύνολο μνήμης. Ssd σχεδόν οτι και να βάλεις σε τόσο παλιό μηχάνημα θα κάνει με το παραπάνω τη δουλειά του. Θεωρώ σχεδόν απίθανο να σε αφήσει δίσκος πριν το μηχάνημα :D. Προσωπικά οικονομικούς προτείνω patriot burst αφού τους έχω και είναι μια χαρά, ωστόσο intenso και crucial έχουν βάλει πολλοί από το forum, δεν έχουν προβλήματα ενώ ταυτόχρονα είναι απο τους πιο οικονομικούς.

• Like 1
Δημοσ.

Ευχαριστω παιδια. Βρηκα εδω https://www.crucial.com/compatible-upgrade-for/hp---compaq/probook-4520s και λεω να παρω τη πρωτη και πιο φθηνη https://www.skroutz.gr/s/3106598/Crucial-4GB-DDR3-1600MHz-CT51264BF160B.html 

Οσο για σκληρο δισκο, εδω με τα φιλτρα https://www.skroutz.gr/c/88/ssd-sklhroi-diskoi/m/620_744_845/Patriot_or_Crucial_or_Intenso/f/909629_909630/250GB-256GB.html?keyphrase=laptop&o=ssd+laptop το laptop μπορει να χωρεσει ειτε  2.5αρι ειτε Μ.2 ;

Να ρωτησω κατι για εγκυκλοπαιδικους λογους κυριως. Δεν ειναι κουλο οτι εχει ερθει με pre installed 3GB μνημη; Μιλαω για τον μονο αριθμο :)

Δημοσ.

Οχι δεν το ειδα απλα επειδη δεν ξερω, ρωταω αν και φανταστηκα οτι δεν πρεπει να παιρνει επειδη ειναι αρκετα παλιο.

• Like 1
Δημοσ.

Το 1ο που θα κανεις ειναι να βαλεις καινουρια παστα , τα υπολοιπα τα κοιτας μετα , απο το cpu σε κλεινει και οχι απο το σκληρο

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...