Προς το περιεχόμενο

HELP για εργασια σε γλώσσα C++

babinos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

αν καποιος απο σας μπορει να βοηθησει θα του ημουν πολυ υποχρεωμενος....

ειναι μια εργασια με το παρακάτω θεμα

"Ανάπτυξη εφαρµογής σε γλώσσα C++ για την προσοµοίωση του Command Prompt του

MS-DOS µε δυνατότητα αναγνώρισης των βασικών εντολών (CLS, VER, DIR, CD, DOSKEY, HELP, EXIT)".

κατι μου ειπαν για το http://www.freedos.com αλλα ειμαι ασχετος και δεν ξερω τι πρεπει να κανω

Δημοσ.

Από ότι καταλαβα πρέπει να γράψεις προγραμμα που να τρεχει σε command line το οποιο όταν γραψεις π.χ. cls να εκτελει την εντολή που καθαριζει την οθονη κ.ο.κ.Αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να διαβάζεις τα arguments της main και αν είναι ενα από τα CLS, VER, DIR, CD, DOSKEY, HELP, EXIT να εκτελεις την συναρτηση που θα αντιστοιχει σε μια απο τις παραπανω εντολες.Το freedos δεν το ξερω παντως αν καταλαβα καλα το προγραμμα ειναι σχετικα απλο.

Καλή επιτυχια :)

Δημοσ.

μαλλον πρεοει να ειναι αυτο που λες , αλλα οπως σου ειπα ειμαι ασχετος με το θεμα .....

υπαρχει πουθενα καπου ετοιμο αυτο το προγραμμα?

Δημοσ.

Φίλε babino,

το freedos ειναι ενα opeen source project οπως το ήταν το linux, εσένα όμως σου χρειάζεται ένα προγραμμα που θα διαβάζει τα arguments και θα εκτελεί μία εντολή C την exec.

Αν έχεις απορείες γράψε

Δημοσ.

Apospasma apo tous symplhrwmatikous kanones:

Μην ζητάτε λύση των εργασιών σας. Οι εργασίες αυτές σας έχουν δωθεί για να τις κάνετε εσείς και να μάθετε. Αν πραγματικά χρειάζεστε βοήθεια ζητήστε βοήθεια μόνο για τα κομμάτια που δεν κατανοείτε. Αν αυτό συμβαίνει για ολόκληρη την εργασία, τότε σας προτείνετε να διαβάσετε λίγο...

Filika

Dionisos

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...