Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόν παιδιά είμαι στα πρόθυρα να το σπάσω. Αγόρασα ένα λάπτοπ εδώ Αγγλία και τώρα χρειάστηκα να μπω σε skype και team meetings και πρέπει να αποδείξω τον λογαριασμό μου. Ολα καλά λέω, στείλε μου verification code, κάνω την διαδικασία αποστολής και το μήνυμα που έρχεται δεν είναι κωδικός αλλά το "βλέπουμε ότι κάνατε login από νέα τοποθεσία ή νέο σύστημα" οπότε κάντε log in εδώ για να αλλάξετε τις ρυθμίσεις σας το οποίο με οδηγεί στο "βάλτε κωδικό verification" και τούμπαλιν. Είμαι σε πλήρης λούπα αυτή τη στιγμή και δεν υπάρχει καμία επιλογή εύκολης αλλαγής ρυθμίσεων. Ακόμα και αν πατήσω στο "δεν ήμουν εγώ" ΠΑΛΙ μου ζητάει να κάνω την παραπάνω διαδικασία όπου και πάλι δεν μπορώ να κάνω απολύτως τίποτα για την επανάκτηση του λογαριασμού μου. Το μόνο που μπόρεσα να κάνω είναι απλά να αλλάξω το e-mail που θα έρχονται τα security messages και το οποίο θα λάβει χώρα σε 4(!!!) μέρες από τώρα και που δεν θα μου εγγυηθεί το άνοιγμα του λογαριασμού μου. Το help.microsoft.com δεν δίνει καμία βοήθεια επί του θέματος και δεν υπάρχει τηλεφωνικό support όπως παλιά. 

Ειλικρινά θέλω να το σπάσω, αν κάποιος ξέρει κάτι παρακαλώ ρίξτε τα φώτα σας παιδιά γιατί αισθάνομαι ότι έχασα πολλούς βαθμούς IQ προσπαθώντας να βγάλω άκρη. Είναι δυνατόν να είναι τόσο άθλιο και αναξιόπιστο το σύστημα security και ανάκτησης λογαριασμού της εταιρίας; 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για να καταλάβω, ο λογαριασμός σου έγινε στην Ελλάδα και τώρα είσαι Αγγλία με νέο λάπτοπ; Δοκίμασες να αλλάξεις την τοποθεσία στις ρυθμίσεις->'Ωρα και γλώσσα->Περιοχή;

Το verification το ζητάς σε κινητό; Αν ναι, το κινητό είναι Ελληνικό ή Αγγλικό; Έχεις δοκιμάσει με το microsoft authenticator app;

Επεξ/σία από micos000
Δημοσ.
14 λεπτά πριν, micos000 είπε

Για να καταλάβω, ο λογαριασμός σου έγινε στην Ελλάδα και τώρα είσαι Αγγλία με νέο λάπτοπ; Δοκίμασες να αλλάξεις την τοποθεσία στις ρυθμίσεις->'Ωρα και γλώσσα->Περιοχή;

Το verification το ζητάς σε κινητό; Αν ναι, το κινητό είναι Ελληνικό ή Αγγλικό; Έχεις δοκιμάσει με το microsoft authenticator app;

Ναι ο λογαριασμός μου έχει χρόνια σε Ελλάδα και τώρα είμαι σε νέο αγορασμένο laptop στην Αγγλία. Στις ρυθμίσεις δεν μπορώ να μπω καν, δεν με αφήνει να κάνω login αν δεν κάνω verify τον λογαριασμό. Το verify το είχα δηλώσει μόνο σε e-mail και τίποτε άλλο στο οποίο e-mail (που είναι hotmail) έχω πρόσβαση μέσω του google mail. Τα μηνύματα verification τα λαμβάνω κανονικά μόνο που δεν είναι κωδικοί, είναι μηνύματα που γράφουν ότι "βρίσκεστε σε άλλη τοποθεσία ή μηχάνημα" και να κάνω login στο main account για να αλλάξω τις ρυθμίσεις όπου το main account ζητάει verification. Δεν μπορώ να κάνω τίποτα, δεν υπάρχει επιλογή για verification άλλου τύπου ή για επικοινωνία που να στείλω τουλάχιστον ταυτότητα ή διαβατήριο και να μου ανοίξουν τον λογαριασμό μου. 

Και στο κινητό μου που έχω τις υπηρεσίες Skype και microsoft team meetings δεν μπορώ να συνδεθώ καθότι ο λογαριασμός θέλει verification. Τι μπορεί να κάνει κάποιος με αυτό για να ανοίξει επιτέλους; 

Επισκέπτης
Δημοσ.

μια λύση είναι το Microsoft Authenticator App το κατεβάζεις στο κινητό σου και περνάς εκεί τον λογαριασμό σου (hotmail) έτσι νομίζω ότι θα ξεπεράσεις το πρόβλημα που αντιμετωπίζεις.

Δημοσ.
46 λεπτά πριν, ikorolis είπε

μια λύση είναι το Microsoft Authenticator App το κατεβάζεις στο κινητό σου και περνάς εκεί τον λογαριασμό σου (hotmail) έτσι νομίζω ότι θα ξεπεράσεις το πρόβλημα που αντιμετωπίζεις.

Μόλις μίλησα με το chat της microsoft. Από ότι φαίνεται όντως δεν υπάρχει άμεση λύση. Το μόνο που μπορούσα να κάνω είναι να δηλώσω ένα διαφορετικό e-mail ανάκτησης verification code το οποίο θα αλλάξει μετά από 30 μέρες... Οταν εν τέλη αποκτήσω και πάλι πρόσβαση στο account μου τότε και μόνο τότε μπορώ να μπω στην διαδικασία του Authenticator App στο κινητό ή στην δήλωση και κινητών τηλεφώνων για αποστολή verification codes. Πραγματικά τραγικό. Είναι ένας τομέας που δεν περίμενα η microsoft να το έχει τόσο κακοφτιαγμένο. Και μόνο που με είπε ο άνθρωπος ότι πάντα συστήνουμε στους πελάτες μας να έχουν ορίσει και ένα διαφορετικό e-mail άλλης εταιρίας για ανάκτηση είναι fail από τα λίγα. 

Επισκέπτης
Δημοσ.
45 λεπτά πριν, ikaruga24 είπε

Μόλις μίλησα με το chat της microsoft. Από ότι φαίνεται όντως δεν υπάρχει άμεση λύση. Το μόνο που μπορούσα να κάνω είναι να δηλώσω ένα διαφορετικό e-mail ανάκτησης verification code το οποίο θα αλλάξει μετά από 30 μέρες... Οταν εν τέλη αποκτήσω και πάλι πρόσβαση στο account μου τότε και μόνο τότε μπορώ να μπω στην διαδικασία του Authenticator App στο κινητό ή στην δήλωση και κινητών τηλεφώνων για αποστολή verification codes. Πραγματικά τραγικό. Είναι ένας τομέας που δεν περίμενα η microsoft να το έχει τόσο κακοφτιαγμένο. Και μόνο που με είπε ο άνθρωπος ότι πάντα συστήνουμε στους πελάτες μας να έχουν ορίσει και ένα διαφορετικό e-mail άλλης εταιρίας για ανάκτηση είναι fail από τα λίγα. 

Μακάρι φίλε μου

Εγώ στην Ελλάδα πάντως με το προσωπικό μου (hotmail/outlook) account στην microsoft δεν έχω κανένα θέμα ούτε με το outlook (office 365) επαγγελματικό μου account με την microsoft δεν έχω κανένα θέμα 

η ταυτοποίηση τους / επιβεβαίωση τους γίνεται μέσω του Microsoft Authenticator App στο κινητό μου και όλα είναι μια χαρά.

Δημοσ.

Αυτό που λέει ο UK είναι καλή ιδέα. Το opera έχει vpn νομίζω δικό του και δωρεάν ή ψάξε ένα free vpn που να έχει server στην Ελλάδα, μπες μέσω Ελλάδας και κάνε ότι είναι να κάνεις.

Δημοσ.
14 ώρες πριν, micos000 είπε

Αυτό που λέει ο UK είναι καλή ιδέα. Το opera έχει vpn νομίζω δικό του και δωρεάν ή ψάξε ένα free vpn που να έχει server στην Ελλάδα, μπες μέσω Ελλάδας και κάνε ότι είναι να κάνεις.

Το δοκίμασα, δεν μπαίνω στον server της εταιρίας δυστυχώς. Αναγκάστηκα να φτιάξω νέο account για τη δουλειά μου μέχρι να περάσει το 30ημερο. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...