loco Δημοσ. 13 Μαΐου 2021 Δημοσ. 13 Μαΐου 2021 (επεξεργασμένο) Γεια χαρά σε όλους! Κάτοχος του Huawei GT2 Pro από χτες, θα ήθελα μια βοήθεια απο όσους είναι κάτοχοι (ή έστω γνωρίζουν). Δε μπορώ να ενεργοποιήσω το automatic sp02 measurement (όχι ότι με νοιάζει, απλά θέλω να το δω). Πηγαίνω στο αντίστοιχο μενού και δεν υπάρχει η επιλογή. Επίσης, είδα σε ένα βίντεο, πως μέσα από το huawei Health App, μπορείς να εγκαταστήσεις χάρτες ή και κάποια άλλα apps που σου δίνει. Μπαίνω στο αντίχοιχο μενού όμως, και η επιλογή για τα apps λείπει. Όλες οι εφαρμογές (σε ρολόι και κινητό) είναι up to date. Δεν ξέρω αν για όλα αυτά φταίει το κινητό μου που είναι Xiaomi. Όποιος γνωρίζει ας βοηθήσει! Επεξ/σία 13 Μαΐου 2021 από loco
marmel Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Δεν ξέρω αν δέχεται αυτόματη ενεργοποίηση. Ούτως ή άλλως όμως, θα πρέπει το ρολόι να έχει συγκεκριμένη θέση για να μετρήσει το οξυγόνο. Πας στο μενού και επιλέγεις μέτρηση και σου λέει και πως να έχεις το ρολόι για να είναι όσο το δυνατόν καλύτερη η μέτρηση. (έχω το huawei gt2 pro + xiaomi redmi 9t) Επεξ/σία 29 Δεκεμβρίου 2021 από marmel
carimoura Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα φίλε και χρόνια πολλά. Για το automatic sp02 απλά πας στην εφαρμογή -> Συσκευές -> επιλέγεις το ρολόι -> Παρακολούθηση Υγείας και μετα επιλέγεις αυτόματο sp02. Για τους χάρτες που λες απλά πας στο AppGallery της εφαρμογής Υγειάς και σου τα έχει όλα. Απλά θέλει να έχεις την τελευταία ενημέρωση και στο ρολόι αλλά και στην εφαρμογή του κινητού για να στα ανοίξει. Και εγώ το redmi note 8 έχω Επεξ/σία 30 Δεκεμβρίου 2021 από carimoura
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα