Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα. Ήρθε ο καιρός για αλλαγή ελαστικών στο μικρό αυτοκίνητο της οικογένειας, ένα splash 1.2 86 ίππους, μοντέλο 2008. Οι διαστάσεις που φοράει είναι 185/60/15. Σε μία πρώτη επίσκεψη στα βουλκανιζατέρ της περιοχής (επαρχία μένω) πήρα τις εξής προσφορές:

Firestone θερινά 250€, 4 εποχών 280€

Bridgestone θερινά 330€, 4 εποχών 370€ περίπου

Goodrich θερινά 270€

Michelin θερινά 360€, 4 εποχών 370€

Goodyear θερινά 310€.

Προς το παρόν αυτές είναι οι προσφορές. Θα προτιμούσα να πάρω θερινά και αργότερα να βάλω χειμερινά αλλά λόγω οικονομικών στενοτήτων δεν το βλέπω. 

Τι προτείνεται από μάρκες;;;;;; Και από αυτές που πήρε προσφορές αλλά φυσικά αν έχετε εμπειρία και με κάποια άλλη που πιστεύετε ότι είναι αξιόλογη.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Nabuko είπε

370 για 15αρια? Ένα από τα μείον της επαρχίας

Το ξέρω είναι ακριβά....άλλα δεν μπορώ να κάνω και πολλά ......δυστυχώς....

Δημοσ.

Επίσης δεν γνωρίζω εάν αλλάξω διάσταση, κατά πόσο με συμφέρει. Δλδ να πάω σε 175/60/15 ή σε 195/60/15 που από ότι είδα είναι αποδεκτή διάσταση.

1 λεπτό πριν, Nabuko είπε

Bridgestone 4 εποχών. Εκτός κι αν είσαι σε καμιά Φλώρινα κλπ που βάζετε χειμερινά το χειμώνα

Φλώρινα δεν είμαι άλλα είμαι βόρεια (Ορεστιάδα). Έχουμε και εμείς τα χιόνια μας....

Δημοσ.

Hankook Kinergy 4S2 νομίζω λέγονται, κάπως οικονομικότερα απο τα πολύ ακριβά και με πολύ καλή απόκριση στο χιόνι (αφού λογικά σε ενδιαφέρει στην Ορεστιάδα), δοκιμασμένο προσωπικά.

Δημοσ.
7 ώρες πριν, ProponitisTouKanape είπε

Hankook Kinergy 4S2 νομίζω λέγονται, κάπως οικονομικότερα απο τα πολύ ακριβά και με πολύ καλή απόκριση στο χιόνι (αφού λογικά σε ενδιαφέρει στην Ορεστιάδα), δοκιμασμένο προσωπικά.

Ευχαριστώ...θα τα κοιτάξω.....

12 ώρες πριν, lightsout είπε

Στη θέση σου θα κοιτούσα για βουλκανιζατέρ στην Αλεξανδρούπολη μήπως και έχουν καλύτερες τιμές.

Δεν νομίζω ότι με συμφέρει να κάνω πήγαινε έλα 220 χλμ. για αλλαγή ελαστικών...θα κοιτάξω στο γειτονικό Διδυμότειχο...

Δημοσ.

Λάστιχα Αυτοκινήτου LingLong Θερινά - Skroutz.gr

τα αγοράζεις και τα βάζεις σε τοπικό βουλκανιζατέρ

έχω άλλη διάσταση και κοιτάω το άλλο μοντέλο να βάλω.

Τα είδα σε άρθρο για μικρό αυτοκίνητο , είναι ελαστικά πρώτης τοποθέτησης για το Dacia Spring , οπότε δεν ξέρω αν θα σου αρέσουν

ΥΓ αν ανέβεις σε ύψος , βρίσκεις σε καλύτερες τιμές , από 60 σε 65 , θα αυθηθεί σε 2 εκατοστά , αλλά είναι πολύ πιθανό να μην καταλάβεις διαφορά 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Jos3ph είπε

Τα είδα σε άρθρο για μικρό αυτοκίνητο , είναι ελαστικά πρώτης τοποθέτησης για το Dacia Spring , οπότε δεν ξέρω αν θα σου αρέσουν

Τι του λες να βάλει του ανθρώπου? Αυτά μετά από καναδυό μήνες δε θα πιάνουν τίποτα. Και με τον καιρό που έχει εκεί πάνω? Ούτε σε στεγνό δε θα σταματάει, καλά σε βροχή τον βλέπω σε κανά χαντάκι. Ούτε εσύ μην τα βάλεις.

https://www.tyrereviews.com/Search/Size/185-65-15/Season/Summer/Brand/Linglong

• Like 1
Δημοσ.
22 λεπτά πριν, Jos3ph είπε

ΥΓ αν ανέβεις σε ύψος , βρίσκεις σε καλύτερες τιμές , από 60 σε 65 , θα αυθηθεί σε 2 εκατοστά , αλλά είναι πολύ πιθανό να μην καταλάβεις διαφορά 

Ευχαριστώ πολύ αλλά θα προτιμήσω κάτι πιο "επώνυμο", χωρίς απαραίτητα αυτό να σημαίνει κάτι.....

16 λεπτά πριν, Nabuko είπε

Τι του λες να βάλει του ανθρώπου? Αυτά μετά από καναδυό μήνες δε θα πιάνουν τίποτα. Και με τον καιρό που έχει εκεί πάνω? Ούτε σε στεγνό δε θα σταματάει, καλά σε βροχή τον βλέπω σε κανά χαντάκι. Ούτε εσύ μην τα βάλεις.

Βρήκα και τα TOYO 4 εποχών στα 300€...

• Like 1
Δημοσ.
50 λεπτά πριν, Nabuko είπε

δεν βλέπω τραγικά review , silverstone έχω τώρα και από τον δεύτερο χρόνο είναι τραγικά.

@Nabuko σε ευχαριστώ για την σελίδα , έχει ενδιαφέρον. Πάντως εγώ θα τα πάρω τα κινέζικα.

Δημοσ.

Παιδιά σας ευχαριστώ όλους.... τελικά κατέληξα στα Toyo με 300 ευρώ.....πήγα το μεσημέρι και τα τοποθέτησα κιόλας.....

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...