dimitris_213 Δημοσ. 13 Μαΐου 2021 Δημοσ. 13 Μαΐου 2021 Καλημέρα. Ήρθε ο καιρός για αλλαγή ελαστικών στο μικρό αυτοκίνητο της οικογένειας, ένα splash 1.2 86 ίππους, μοντέλο 2008. Οι διαστάσεις που φοράει είναι 185/60/15. Σε μία πρώτη επίσκεψη στα βουλκανιζατέρ της περιοχής (επαρχία μένω) πήρα τις εξής προσφορές: Firestone θερινά 250€, 4 εποχών 280€ Bridgestone θερινά 330€, 4 εποχών 370€ περίπου Goodrich θερινά 270€ Michelin θερινά 360€, 4 εποχών 370€ Goodyear θερινά 310€. Προς το παρόν αυτές είναι οι προσφορές. Θα προτιμούσα να πάρω θερινά και αργότερα να βάλω χειμερινά αλλά λόγω οικονομικών στενοτήτων δεν το βλέπω. Τι προτείνεται από μάρκες;;;;;; Και από αυτές που πήρε προσφορές αλλά φυσικά αν έχετε εμπειρία και με κάποια άλλη που πιστεύετε ότι είναι αξιόλογη.
dimitris_213 Δημοσ. 13 Μαΐου 2021 Μέλος Δημοσ. 13 Μαΐου 2021 1 λεπτό πριν, Nabuko είπε 370 για 15αρια? Ένα από τα μείον της επαρχίας Το ξέρω είναι ακριβά....άλλα δεν μπορώ να κάνω και πολλά ......δυστυχώς....
Nabuko Δημοσ. 13 Μαΐου 2021 Δημοσ. 13 Μαΐου 2021 Bridgestone 4 εποχών. Εκτός κι αν είσαι σε καμιά Φλώρινα κλπ που βάζετε χειμερινά το χειμώνα
dimitris_213 Δημοσ. 13 Μαΐου 2021 Μέλος Δημοσ. 13 Μαΐου 2021 Επίσης δεν γνωρίζω εάν αλλάξω διάσταση, κατά πόσο με συμφέρει. Δλδ να πάω σε 175/60/15 ή σε 195/60/15 που από ότι είδα είναι αποδεκτή διάσταση. 1 λεπτό πριν, Nabuko είπε Bridgestone 4 εποχών. Εκτός κι αν είσαι σε καμιά Φλώρινα κλπ που βάζετε χειμερινά το χειμώνα Φλώρινα δεν είμαι άλλα είμαι βόρεια (Ορεστιάδα). Έχουμε και εμείς τα χιόνια μας....
eMike Δημοσ. 13 Μαΐου 2021 Δημοσ. 13 Μαΐου 2021 Pirelli P1 Verde... Τι τιμές είναι αυτές, Χριστέ μου.... 1
lightsout Δημοσ. 13 Μαΐου 2021 Δημοσ. 13 Μαΐου 2021 Στη θέση σου θα κοιτούσα για βουλκανιζατέρ στην Αλεξανδρούπολη μήπως και έχουν καλύτερες τιμές.
ProponitisTouKanape Δημοσ. 14 Μαΐου 2021 Δημοσ. 14 Μαΐου 2021 Hankook Kinergy 4S2 νομίζω λέγονται, κάπως οικονομικότερα απο τα πολύ ακριβά και με πολύ καλή απόκριση στο χιόνι (αφού λογικά σε ενδιαφέρει στην Ορεστιάδα), δοκιμασμένο προσωπικά.
dimitris_213 Δημοσ. 14 Μαΐου 2021 Μέλος Δημοσ. 14 Μαΐου 2021 7 ώρες πριν, ProponitisTouKanape είπε Hankook Kinergy 4S2 νομίζω λέγονται, κάπως οικονομικότερα απο τα πολύ ακριβά και με πολύ καλή απόκριση στο χιόνι (αφού λογικά σε ενδιαφέρει στην Ορεστιάδα), δοκιμασμένο προσωπικά. Ευχαριστώ...θα τα κοιτάξω..... 12 ώρες πριν, lightsout είπε Στη θέση σου θα κοιτούσα για βουλκανιζατέρ στην Αλεξανδρούπολη μήπως και έχουν καλύτερες τιμές. Δεν νομίζω ότι με συμφέρει να κάνω πήγαινε έλα 220 χλμ. για αλλαγή ελαστικών...θα κοιτάξω στο γειτονικό Διδυμότειχο...
Jos3ph Δημοσ. 14 Μαΐου 2021 Δημοσ. 14 Μαΐου 2021 Λάστιχα Αυτοκινήτου LingLong Θερινά - Skroutz.gr τα αγοράζεις και τα βάζεις σε τοπικό βουλκανιζατέρ έχω άλλη διάσταση και κοιτάω το άλλο μοντέλο να βάλω. Τα είδα σε άρθρο για μικρό αυτοκίνητο , είναι ελαστικά πρώτης τοποθέτησης για το Dacia Spring , οπότε δεν ξέρω αν θα σου αρέσουν ΥΓ αν ανέβεις σε ύψος , βρίσκεις σε καλύτερες τιμές , από 60 σε 65 , θα αυθηθεί σε 2 εκατοστά , αλλά είναι πολύ πιθανό να μην καταλάβεις διαφορά
Nabuko Δημοσ. 14 Μαΐου 2021 Δημοσ. 14 Μαΐου 2021 1 λεπτό πριν, Jos3ph είπε Λάστιχα Αυτοκινήτου LingLong Θερινά - Skroutz.gr τα αγοράζεις και τα βάζεις σε τοπικό βουλκανιζατέρ έχω άλλη διάσταση και κοιτάω το άλλο μοντέλο να βάλω. Τα είδα σε άρθρο για μικρό αυτοκίνητο , είναι ελαστικά πρώτης τοποθέτησης για το Dacia Spring , οπότε δεν ξέρω αν θα σου αρέσουν Τι του λες να βάλει του ανθρώπου? Αυτά μετά από καναδυό μήνες δε θα πιάνουν τίποτα. Και με τον καιρό που έχει εκεί πάνω? Ούτε σε στεγνό δε θα σταματάει, καλά σε βροχή τον βλέπω σε κανά χαντάκι. Ούτε εσύ μην τα βάλεις. https://www.tyrereviews.com/Search/Size/185-65-15/Season/Summer/Brand/Linglong 1
dimitris_213 Δημοσ. 14 Μαΐου 2021 Μέλος Δημοσ. 14 Μαΐου 2021 22 λεπτά πριν, Jos3ph είπε Λάστιχα Αυτοκινήτου LingLong Θερινά - Skroutz.gr τα αγοράζεις και τα βάζεις σε τοπικό βουλκανιζατέρ έχω άλλη διάσταση και κοιτάω το άλλο μοντέλο να βάλω. Τα είδα σε άρθρο για μικρό αυτοκίνητο , είναι ελαστικά πρώτης τοποθέτησης για το Dacia Spring , οπότε δεν ξέρω αν θα σου αρέσουν ΥΓ αν ανέβεις σε ύψος , βρίσκεις σε καλύτερες τιμές , από 60 σε 65 , θα αυθηθεί σε 2 εκατοστά , αλλά είναι πολύ πιθανό να μην καταλάβεις διαφορά Ευχαριστώ πολύ αλλά θα προτιμήσω κάτι πιο "επώνυμο", χωρίς απαραίτητα αυτό να σημαίνει κάτι..... 16 λεπτά πριν, Nabuko είπε Τι του λες να βάλει του ανθρώπου? Αυτά μετά από καναδυό μήνες δε θα πιάνουν τίποτα. Και με τον καιρό που έχει εκεί πάνω? Ούτε σε στεγνό δε θα σταματάει, καλά σε βροχή τον βλέπω σε κανά χαντάκι. Ούτε εσύ μην τα βάλεις. https://www.tyrereviews.com/Search/Size/185-65-15/Season/Summer/Brand/Linglong Βρήκα και τα TOYO 4 εποχών στα 300€... 1
Jos3ph Δημοσ. 14 Μαΐου 2021 Δημοσ. 14 Μαΐου 2021 50 λεπτά πριν, Nabuko είπε Τι του λες να βάλει του ανθρώπου? Αυτά μετά από καναδυό μήνες δε θα πιάνουν τίποτα. Και με τον καιρό που έχει εκεί πάνω? Ούτε σε στεγνό δε θα σταματάει, καλά σε βροχή τον βλέπω σε κανά χαντάκι. Ούτε εσύ μην τα βάλεις. https://www.tyrereviews.com/Search/Size/185-65-15/Season/Summer/Brand/Linglong δεν βλέπω τραγικά review , silverstone έχω τώρα και από τον δεύτερο χρόνο είναι τραγικά. @Nabuko σε ευχαριστώ για την σελίδα , έχει ενδιαφέρον. Πάντως εγώ θα τα πάρω τα κινέζικα.
dimitris_213 Δημοσ. 14 Μαΐου 2021 Μέλος Δημοσ. 14 Μαΐου 2021 Παιδιά σας ευχαριστώ όλους.... τελικά κατέληξα στα Toyo με 300 ευρώ.....πήγα το μεσημέρι και τα τοποθέτησα κιόλας..... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα