Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

το θέμα κράνους είναι δύσκολη υπόθεση.

το σημαντικότερο είναι η σωστή εφαρμογή και δεν είναι όλα τα σχήματα κρανίου εύκολα και συμβατά.

το κατάστημα έπραξε όπως όφειλε εφόσον διαπιστωμένα σου έδωσαν κράνη που δε ταίριαζαν στο κεφάλι σου. 

αγρατσούνιστο να είναι το κρανάκι σου και προσοχή στους δρόμους.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
  Στις 13/5/2021 στις 4:37 ΜΜ, MariosApc είπε

ντάξει τελικά όλα καλά,πηρά τελικά hjc και τελείωσα.Το μόνο κακό είναι με το μαγαζί που πήγα και έκανα αλλαγή 2 φορά και άλλαξα συνολικά 3 κράνη(δεν είχα βγάλει καν αυτοκόλλητα κλπ).Δυστηχώς έγινα ο κακός πελάτης που πάντα κοροίδευα.

σε τέτοιες περιπτώσεις θεωρώ οτι μια θετική κριτική στο μαγαζί είναι ένας ομορφος τρόπος για να ανταποδώσεις..

Επεξ/σία από SR20DET
Δημοσ.

έκανα πριν στο google,στο φμπ και θα κάνω και στο σκρουτζ.Πραγματικά άψογοι παρόλο που τους ζάλισα τα @@.

• Like 1
  • 2 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπέρα και από εμένα

Για να μην ανοίγω καινούριο θέμα, θέλω να αγοράσω ένα κράνος full face. Το budge είναι γύρω στα 200 ευρώ εκτός και βρεθεί κάτι εξαιρετικό και ανέβει λίγο παραπάνω.

Τι θα προτείνατε σε αυτά τα χρήματα;;

Οδηγώ ένα Yamaha x max 350

Δημοσ.
  Στις 26/6/2023 στις 2:46 ΜΜ, Mankon7 είπε

Καλησπέρα και από εμένα

Για να μην ανοίγω καινούριο θέμα, θέλω να αγοράσω ένα κράνος full face. Το budge είναι γύρω στα 200 ευρώ εκτός και βρεθεί κάτι εξαιρετικό και ανέβει λίγο παραπάνω.

Τι θα προτείνατε σε αυτά τα χρήματα;;

Οδηγώ ένα Yamaha x max 350

Hjc η shark. Ανέβα το πολύ 250 και θα βρεις καλό κρανακι με pin lock και sun visor.

Υ.γ το hjc έχει στενή γραμμή.  Ότι δοκιμάσεις σε shark θα πάρεις ένα νουμερο πιο μεγάλο σε hjc. Μην σε παραμυθιασουν ότι ανοίγει κλπ. 

Δημοσ.
  Στις 26/6/2023 στις 4:58 ΜΜ, mp123 είπε

Hjc η shark. Ανέβα το πολύ 250 και θα βρεις καλό κρανακι με pin lock και sun visor.

Υ.γ το hjc έχει στενή γραμμή.  Ότι δοκιμάσεις σε shark θα πάρεις ένα νουμερο πιο μεγάλο σε hjc. Μην σε παραμυθιασουν ότι ανοίγει κλπ. 

https://www.fc-moto.de/epages/fcm.sf/en_GB/?ObjectPath=/Shops/10207048/Products/Shark-Spartan-RS-Blank-Helmet/SubProducts/Shark-Spartan-RS-Blank-Helmet-0003

https://www.fc-moto.de/en/Shark-D-Skwal-2-Blank-Helmet?gclid=Cj0KCQjw7uSkBhDGARIsAMCZNJv5JOk5i9xFaQUY0CishdE8kAe8RhGbAe__QVn0i8_-OKuB6yJB2jAaAiAhEALw_wcB

Πως σου φαίνονται αυτά τα δύο;;

Δημοσ.
  Στις 26/6/2023 στις 5:21 ΜΜ, Mankon7 είπε
Επέκταση  

Καμμια σχέση τα δύο κρανοι . Χτυπά το rs   . Ειναι 23 μοντελο με τις νεες προδιαγραφες.Εγώ από shoei nxr 2 και gt air 2 πήγα σε αυτό ( 360 έχει ελλαδα εγώ το πήρα 320 ) και βρήκα το κεφάλι μου ξανά.

Δημοσ.
  Στις 26/6/2023 στις 6:02 ΜΜ, mp123 είπε

Καμμια σχέση τα δύο κρανοι . Χτυπά το rs   . Ειναι 23 μοντελο με τις νεες προδιαγραφες.Εγώ από shoei nxr 2 και gt air 2 πήγα σε αυτό ( 360 έχει ελλαδα εγώ το πήρα 320 ) και βρήκα το κεφάλι μου ξανά.

Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια

Θα πάω να το δοκιμάσω από κοντά αν και σε ένα παλιό shoei xr 1000 φόραγα medium....και λέω να το παραγγείλω από εξωτερικό

Έχει 100€ διαφορά 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
  Στις 26/6/2023 στις 6:09 ΜΜ, Mankon7 είπε

Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια

Θα πάω να το δοκιμάσω από κοντά αν και σε ένα παλιό shoei xr 1000 φόραγα medium....και λέω να το παραγγείλω από εξωτερικό

Έχει 100€ διαφορά 

Εγώ μετά από δύο αποτυχημένες προσπαθείς σε shoei πήρα αυτό και σώθηκα.Δεν με πονάει το κεφάλι μου μετά από μισή ώρα. Στην ίδια κατηγορία με τα shoei που ειχα. Ποιοτικοτατο.. Μηχανή nt1100. Εγώ το πήρα 320 απο 368. Παρτο χωρίς δεύτερη σκέψη στην τιμή που το βρήκες.Παρτο και αυτό medium. Τα ίδια και εγώ medium φόραγα σοει   

Υ.γ δες και καμμια προσφορά σε hjc rhp 11 κάπως έτσι λέγετε η σειρά αν έχει καμμια προσφορά. Πολύ καλή επιλογή και αυτό. Εκεί θα πας σε large.

Screenshot_20230626_213358_Skroutz.jpg

Επεξ/σία από mp123

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...