MariosApc Δημοσ. 12 Μαΐου 2021 Δημοσ. 12 Μαΐου 2021 Καλησπέρα παιδιά,αγόρασα σήμερα το hjc i70.Στο μαγαζί μου μέτρησε το κέφαλι με μεζούρα,μου είπε ότι είμαι στο σμαλλ,δοκίμασα το σμαλλ και εκείνη την ώρα ήταν μια χαρά.Το θέμα είναι οτι τώρα που το φοράω στο σπίτι,αν τινάξω απότομα το κεφάλι δεν είναι σταθερό και κουνιέται το κράνος πολύ λίγο.Το ίδιο και αν κάνω απότομα κίνηση πάνω-κάτω.Επειδή είναι πρώτη φορά που αγοράζω κράνος δεν ξέρω αν αυτό είναι φυσιολογικό ή απλά δεν κάθεται καλά το κράνος στο κεφάλι μου.Είχα δοκιμάσει το xs στο κράνος αυτό και δεν μου έκανε καν,με πόναγε στο μέτωπο.
greekfragma Δημοσ. 12 Μαΐου 2021 Δημοσ. 12 Μαΐου 2021 αν θες να γλιτώσεις ταλαιπωρία δοκίμασε μια μπαλακλάβα full face μέσα από το κράνος. (θα το λερώνεις και λιγότερο) μυρίζομαι απλά λάθος επιλογή μάρκας για το σχήμα του κεφαλιού σου. αν το XS σε πόναγε ελαφρώς τα μαξιλάρια κάθονται μετά από λίγο καιρό. κανονικά πρέπει να υπάρχει μια ομοιόμορφη πίεση παντού. σε 10μέρες καθημερινής χρήσης τα μαξιλάρια χαλαρώνουν και παίρνουν το επιθυμητό σχήμα. αν δε βγάλεις άκρη με το S άλλαξέ το στο κατάστημα με XS με υπαιτιότητά τους εφόσον σε μέτρησε. αλλά συνήθως αφού σε μετρήσουν δε σου δίνουν λανθασμένο νούμερο. δε τους συμφέρει η επιστροφή. κάνε αυτό με τη μπαλακλάβα για αρχή. 1
MariosApc Δημοσ. 12 Μαΐου 2021 Μέλος Δημοσ. 12 Μαΐου 2021 το xs με πόναγε στο μέτωπο και δεν την πάλευα καθόλου.Και σε agv το xs με πόναγε στο μέτωπο.Στα μάγουλα νίωθω απλά μια ενόχληση αλλά όχι πίεση ή σφίξιμο.Δεν έχω βγάλει το αυτοκόλλητο και ούτε έχω κόψει κάτι οπότε μπορώ να το αλλάξω.Και σε άλλο μαγαζί που είχα πάει πάλι small μου έβγαλαν το κεφάλι.Δεν έχω φουλ φέις και το έκανα δένοντας μία μπλούζα και το έκανα μπαλακλάβα,με την μπλούζα είναι σφιχτό και δεν κουνιέται καθόλου.
greekfragma Δημοσ. 12 Μαΐου 2021 Δημοσ. 12 Μαΐου 2021 Πάρε μια μπαλακλάβα με 10ευρώ για λίγες μέρες. Και αν δεν σε ικανοποιήσει το αποτέλεσμα πας για αλλαγή κράνους είτε σε νούμερο είτε σε μάρκα που σου κάθεται καλύτερα στο κεφάλι. δεν είναι όλες οι εταιρίες για όλα τα σχήματα κρανίου.
MariosApc Δημοσ. 12 Μαΐου 2021 Μέλος Δημοσ. 12 Μαΐου 2021 (επεξεργασμένο) Σε 4 μάρκες που δοκίμασα το xs με πόναγαν όλα στο μέτωπο.Μπορεί η μπαλακλάβα να κάνει τόση μεγάλη διαφορά; Έλεγα να πάω αύριο από το μαγαζί.Εχεις να προτείνεις κανένα άλλο αν και με βλέπω αν μου κάνει το cs70 να πάω εκεί.Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Επεξ/σία 12 Μαΐου 2021 από MariosApc
greekfragma Δημοσ. 12 Μαΐου 2021 Δημοσ. 12 Μαΐου 2021 αν 4 μάρκες σε πόναγαν στο μέτωπο τότε το XS δεν είναι το νούμερό σου. Small με μπαλακλάβα είναι η λύση σου. Η μπαλακλάβα πλένεται πιο εύκολα. Αγοράζεις και 2η και τις αλλάζεις όταν βρωμίσουν. Κρατάει πιο καθαρό το κράνος και τραβάει και ιδρώτα και καυσαέρια.
MariosApc Δημοσ. 12 Μαΐου 2021 Μέλος Δημοσ. 12 Μαΐου 2021 Το καλοκαίρι δεν σε ζεσταίνει παραπάνω; Εγώ νόμιζα πως ήταν μόνο για χειμώνα για το κρύο.Σκέφτομαι με το μακρύ μαλλί και καλοκαίρι με την μπαλακλάβα θα πεθάνω στη ζέστη.
greekfragma Δημοσ. 12 Μαΐου 2021 Δημοσ. 12 Μαΐου 2021 πολύς κόσμος έχει λάθος άποψη για καλοκαίρι και εξοπλισμό. σε βαράει λιγότερος ήλιος όταν καλύπτεις κάτι αλλά αερίζεται-και επίσης δε σου ρχεται άμεσα στο δέρμα η ζέστη από την καυτή άσφαλτο. στην αρχή θα νιώσεις δυσφορία επειδή δε θα έχεις συνηθίσει. αλλά θα δεις αυτό που λέω. εγώ είμαι με 40βαθμούς Ιούλιο κέντρο Αθήνα στη κίνηση Σύνταγμα Ομόνοια με Κράνος μπαλακλάβα-μπουφάν-γάντια-μπότες. 1
MariosApc Δημοσ. 13 Μαΐου 2021 Μέλος Δημοσ. 13 Μαΐου 2021 Πήγα από το μαγαζί, διαπίστωσε και ο τύπος ότι κουνιέται και δεν κάθεται όπως πρέπει, κατέληξα στο ls2 ff397 καθώς ήταν το μόνο fiber στα 200 ευρώ και μου καθόταν πολύ καλά στο κεφάλι.
greekfragma Δημοσ. 13 Μαΐου 2021 Δημοσ. 13 Μαΐου 2021 δηλαδή τώρα μετά το HJC σου έδωσε αυτό το υπερτιμημένο σκουπίδι LS2? τι να πω φίλε...καλή τύχη γιατί σε βλέπω να το επιστρέφεις....
greekfragma Δημοσ. 13 Μαΐου 2021 Δημοσ. 13 Μαΐου 2021 γιατί τα LS2 είναι πολύ κατώτερη μάρκα από HJC και όλες τις άλλες 7-8-10 μαρκάτες. γενικά πολύ κακή επιλογή. https://www.skroutz.gr/s/11820059/LS2-Vector-FF397-HPFC-Evo-Solid-Black-Κράνος-Μηχανής-Full-Face-1390gr-με-Pinlock-και-Sunvisor.html#reviews
MariosApc Δημοσ. 13 Μαΐου 2021 Μέλος Δημοσ. 13 Μαΐου 2021 Ο πωλητής μου έλεγε οτι λόγω υλικού στο κομμάτι της ασφάλειας ειναι καλύτερο από ένα θερμοπλαστικό στην ίδια τιμη.
greekfragma Δημοσ. 13 Μαΐου 2021 Δημοσ. 13 Μαΐου 2021 (επεξεργασμένο) η μισή αλήθεια. η άλλη μισή είναι οτι υπάρχουν ένα σωρό άλλα κράνη στα 200ευρώ από επώνυμες εταιρίες που το θερμοπλαστικό τους είναι ανώτερο από το συγκεκριμένο fiber. και που δε θα διαλύονται στους 5μήνες χρήσης σαν το LS2 ψάξε σε διπλανό θέμα έχω γράψει αναλυτικά εταιρίες κράνη και μοντέλα Επεξ/σία 13 Μαΐου 2021 από greekfragma
MariosApc Δημοσ. 13 Μαΐου 2021 Μέλος Δημοσ. 13 Μαΐου 2021 ντάξει τελικά όλα καλά,πηρά τελικά hjc και τελείωσα.Το μόνο κακό είναι με το μαγαζί που πήγα και έκανα αλλαγή 2 φορά και άλλαξα συνολικά 3 κράνη(δεν είχα βγάλει καν αυτοκόλλητα κλπ).Δυστηχώς έγινα ο κακός πελάτης που πάντα κοροίδευα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα