ΠάρηςΓ Δημοσ. 13 Μαΐου 2021 Δημοσ. 13 Μαΐου 2021 1 ώρα πριν, daredevil92 είπε Εγώ ενδιαφέρομαι για τρίχες στην πλάτη. Επομένως δε μπορώ να ξυριστώ μόνος μου ούτε είναι ωραίο να μου χαιδεύει η κοπέλα την πλάτη και να την τσιμπάνε. Και δεν μαρέσει και η φάση. Έχω κουραστεί να ακούω στην παραλία όλη αυτή τη σαχλαμάρα με τα αστειάκια. Σκεφτόμουν ή κερί ή αλεξανδρίτη. Απλά ο αλεξανδρίτης πονάει λιγότερο και θεωρητικά έστω και μια αραίωση θα την κάνει. Έτσι είναι η ζωή άδικη τι να κάνουμε. Τουλάχιστον αυτο αντιμετωπιζεται σε ενα βαθμό το μονο που απαιτεί ειναι χρόνος και χρήμα.
vagos789 Δημοσ. 13 Μαΐου 2021 Δημοσ. 13 Μαΐου 2021 Απο οσο ξερω ποναει μια χαρα και ο αλεξανδριτης και θα χρειαστουν και αρκετες συνεδριες και δεν ειναι οτι τελειωσες για παντα
daredevil92 Δημοσ. 13 Μαΐου 2021 Μέλος Δημοσ. 13 Μαΐου 2021 Αυτό παιζει να χει αποτέλεσμα; https://www.beautyhomeclinic.gr/p/apotrisoxi-laser-ipl/master-photolysis-for-men/ ξέρω ότι είναι φωτόλυση, αλλά κατάμαυρη χοντρή τρίχα σε λευκό δέρμα δεν είναι το καλύτερο για φωτόλυση; δλδ η διαφορά με αλεξανδρίτη δεν είναι ότι ο αλεξανδρίτης απλά είναι και για άλλα δέρματα; επίσης για αλεξαννδρίτη στην αθήνα ξέρει κάποιος καλό μέρος;
SabotazNic Δημοσ. 13 Μαΐου 2021 Δημοσ. 13 Μαΐου 2021 Στις 12/5/2021 στις 7:41 ΜΜ, daredevil92 είπε Το κάθε χρόνο επανάληψη πως το εννοούμε; Μια φορά και τέλος η θα δινω κανα 500ρικο σε ετησια βαση; Στην Θεσσαλονίκη έχω βρει με 70 ευρώ, λογικά κάνα 2-3 συνεδρίες τον χρόνο είναι καλά. Απλά λόγω καραντίνας κάνω αποτρίχωση σε αισθητικό με κερί, το οποίο οκ είναι ένα θέμα πόνου αλλά διαρκεί 10-15 λεπτά και καθαρίζεις (pun intended). Κόστος για κερί 15 ευρώ, αλλά χωρίς να έχεις μακροπροθεσμα αποτελέσματα (πχ αραίωση) Υπόψιν είναι η βασική συνέδρια και η επαναληπτική (μέσα στην τιμή) μετά από 10-15 μέρες. Επισης ίσως κάποια κέντρα να προσφέρουν και ξύρισμα (μιας και θέλει κοντή, σχετικά, τρίχα πριν το λέιζερ)
nojom Δημοσ. 14 Μαΐου 2021 Δημοσ. 14 Μαΐου 2021 εχω κάνει αποτρίχωση laser πριν χρόνια.... Υποτίθεται θέλεις γύρω στις 8+ συνεδρίες για να έχεις αποτέλεσμα. Εγώ είχα κάνει αν θυμάμαι καλά 3 ή 4. Νομίζω 3. Για κάποιους λόγους δε το συνέχισα. Γενικά είχα σοβαρό θέμα με την τριχοφυΐα σε κάποια σημεία. Γι αυτό δεν υπολόγισα το κόστος. Κερί δεν είχα κάνει ποτέ. δε βλέπω νόημα. Είχα πάρει κάποτε μια κρέμα που την άφηνες επάνω και μετά από λίγο την σκούπιζες με μια πετσέτα και έπαιρνε και τις τρίχες μαζί. Φεύγανε αμέσως. Σα να είχες σφουγγάρι και να έσβηνες σε πίνακα. Αλλά ούτε και αυτό είχε νόημα γιατί όσο καλό αποτέλεσμα και να είχε (που είχε) μετά από κάποιες μέρες έπρεπε να το ξανακάνεις. Είχα δώσει γύρω στα 80€ τότε. Έτσι αποφάσισα Laser. Παρόλο που δεν ολοκλήρωσα το πρόγραμμα, έστω και με τις μισές συνεδρίες το αποτέλεσμα είναι πολύ καλό. Υπάρχει μεγάλη διαφορά. Είχα κρατήσει και κάποιες φωτογραφίες πριν & μετά τις οποίες δε μπορώ να βρω τώρα. Τις κοιτούσα κι έλεγα χαλάλι τα χρήματα. Αυτές τις μέρες λέω να κανονίσω άλλες 2-3 συνεδρίες, όπου θα είναι και σε διαφορετικό σημείο, που δεν είχα κάνει, αλλά και εκεί που είχα κάνει. Όχι ότι υπάρχει σοβαρό θέμα όπως στην αρχή όμως. Με την πάροδο του χρόνου εμφανίστηκαν κάποιες τρίχες πάντως. Οι τιμές έχουν πέσει αρκετά σε σχέση με αυτά που είχα πληρώσει εγώ πριν 8 περίπου χρόνια. Μηχανήματα σαν αυτό που αναρτήθηκε για χρηση στο σπίτι έχω πάρει. Το είχα κάνει με το σκεπτικό να το χρησιμοποιώ μια στο τόσο αν χρειαστεί για συντήρηση. Δε βλέπω να κάνει δουλειά όμως. θα πρότεινα να μη το πάρεις 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα