Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ενδιαφέρομαι για αλεξανδρίτη. Έχετε να προτείνετε κάποιο μέρος; Κάποια συμβουλή για τη διαδικασία; Τα αποτελέσματα είναι καθόλου μόνιμα; Έστω να δω μιασοβαρή αραίωση δηλαδή.

Δημοσ.
38 λεπτά πριν, daredevil92 είπε

Ενδιαφέρομαι για αλεξανδρίτη. Έχετε να προτείνετε κάποιο μέρος; Κάποια συμβουλή για τη διαδικασία; Τα αποτελέσματα είναι καθόλου μόνιμα; Έστω να δω μιασοβαρή αραίωση δηλαδή.

Ναι αν και πολλες φορες για να διατηρησεις το αποτελεσμα θέλει κάθε χρονο επανληψη μέχρι να βαρεθεις. Αν δεν εισαι πολυ τριχωτος ειναι πολυ καλυτερα τα πραγματα.

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, ΠάρηςΓ είπε

Ναι αν και πολλες φορες για να διατηρησεις το αποτελεσμα θέλει κάθε χρονο επανληψη μέχρι να βαρεθεις. Αν δεν εισαι πολυ τριχωτος ειναι πολυ καλυτερα τα πραγματα.

Το κάθε χρόνο επανάληψη πως το εννοούμε; Μια φορά και τέλος η θα δινω κανα 500ρικο σε ετησια βαση;

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, daredevil92 είπε

Το κάθε χρόνο επανάληψη πως το εννοούμε; Μια φορά και τέλος η θα δινω κανα 500ρικο σε ετησια βαση;

Παιζει μπορει 1-3 το χρονο , εχω ακουσει και παραπανω αλλα τι να σου πω εξαρταται απο πολλους παραγοντες. Παντως αν εισαι τριχωτος μπορει να θες και 12+ αρχικες συνεδριες.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, ΠάρηςΓ είπε

Παιζει μπορει 1-3 το χρονο , εχω ακουσει και παραπανω αλλα τι να σου πω εξαρταται απο πολλους παραγοντες. Παντως αν εισαι τριχωτος μπορει να θες και 12+ αρχικες συνεδριες.

Θέλω να κάνω μια, αρχικά να δω πως θα μου φαινομαι χωρις τρίχες πλάτη ώμους. 

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, daredevil92 είπε

Θέλω να κάνω μια, αρχικά να δω πως θα μου φαινομαι χωρις τρίχες πλάτη ώμους. 

Καλα με μια μη νομιζεις να καταλαβεις πολλα.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, daredevil92 είπε

είχα κάνει εγώ μικρότερη. Όχι στην πλάτη όμως.

Δεν είχα πάει σε κέντρο αισθητικής αλλά σε δερματολόγο. Η τιμή ήταν τσιμπημένη. Σε εμένα έκανε δουλειά. οπότε μπορώ να πω ότι δεν έκλαψα τα χρήματα μου.

Να ξέρεις όμως ότι με μια συνεδρία δε θα καταφέρεις να βγάλεις συμπέρασμα. Είναι και τι θέλεις να πετύχεις. Να φύγουν τελείως ή αραίωση;

Δημοσ.
29 λεπτά πριν, marinax1 είπε

είχα κάνει εγώ μικρότερη. Όχι στην πλάτη όμως.

Δεν είχα πάει σε κέντρο αισθητικής αλλά σε δερματολόγο. Η τιμή ήταν τσιμπημένη. Σε εμένα έκανε δουλειά. οπότε μπορώ να πω ότι δεν έκλαψα τα χρήματα μου.

Να ξέρεις όμως ότι με μια συνεδρία δε θα καταφέρεις να βγάλεις συμπέρασμα. Είναι και τι θέλεις να πετύχεις. Να φύγουν τελείως ή αραίωση;

Αρχικά θέλω να με δω εμένα στον καθρέπτη χωρίς τρίχες. Θεωρώ πως αξίζει σαν επιλογή μιας συνεδρίας γιατί δεν θα χει τον πόνο του κεριού ούτε θα αγριέψουν αν τις ξύριζα μόνο. Οπότε θα θελα μια πιλοτική δοκιμή. Αλλά βασικά αραίωση θέλω.

Μόλις τώρα, daredevil92 είπε

Αρχικά θέλω να με δω εμένα στον καθρέπτη χωρίς τρίχες. Θεωρώ πως αξίζει σαν επιλογή μιας συνεδρίας γιατί δεν θα χει τον πόνο του κεριού ούτε θα αγριέψουν αν τις ξύριζα μόνο. Οπότε θα θελα μια πιλοτική δοκιμή. Αλλά βασικά αραίωση θέλω.

Δεν ξέρω αν παίζει ρόλο ο τύπος δέρματος αλλά έχω λευκό δέρμα και μαύρη τρίχα.

Δημοσ.

Δεν θα πας να κάνεις λέιζερ που κοστίζει τόσα λεφτά απλά για να δεις πως είσαι χωρίς, για μια φορά βάλε ξυράφι, δεν θα αγριέψουν

Δημοσ.
1 ώρα πριν, daredevil92 είπε

Δεν ξέρω αν παίζει ρόλο ο τύπος δέρματος αλλά έχω λευκό δέρμα και μαύρη τρίχα.

Με μια συνεδρία δε θα δεις αλλαγή. Οι τρίχες θα ξαναμεγαλώσουν και θα είσαι στα ίδια επίπεδα. Θεωρητικά ναι, υπάρχει αλλαγή αλλά θα είναι τόσο μικρή που δε θα την προσέξεις. Οπότε είναι τζάμπα λεφτά.

Πόνο έχει λίγο. Είναι ανάλογα το σημείο. Σε ευαίσθητα σημεία πονάει περισσότερο, αλλά σε κάθε περίπτωση δεν είναι υπολογίσιμο. Θα πονέσεις λίγο, δεν έγινε και κάτι. Μπρος στα κάλλη τι είναι ο πόνος εξάλλου.

Αν έχεις μαύρη τρίχα θα έχεις καλύτερο αποτέλεσμα γιατί "τραβάει" το laser. Το δέρμα επίσης παίζει ρόλο.

Επίσης δεν είναι όλοι οι άνθρωποι το ίδιο. Μπορεί να ακούσεις διάφορα εδώ που να σε επηρεάσουν ή να σε αποτρέψουν. Θα πρότεινα να κανονίσεις ένα ραντεβού σε δερματολόγο να δει την περίπτωση σου και να σου πει. Ενδέχεται να μην έχεις και καλό αποτέλεσμα, το έχω ακούσει και αυτό. Για εμένα πάντως αξίζει και δε το μετάνιωσα σε καμια περίπτωση. Και να μην έχεις 100% το αποτέλεσμα που θέλεις σίγουρα κάτι θα βελτιωθεί.

Δημοσ.
5 ώρες πριν, daredevil92 είπε

https://goo.gl/maps/PLKhEo2WX9vdXoUf7

Δημοσ.

Εγώ ενδιαφέρομαι για τρίχες στην πλάτη. Επομένως δε μπορώ να ξυριστώ μόνος μου ούτε είναι ωραίο να μου χαιδεύει η κοπέλα την πλάτη και να την τσιμπάνε. Και δεν μαρέσει και η φάση. Έχω κουραστεί να ακούω στην παραλία όλη αυτή τη σαχλαμάρα με τα αστειάκια. Σκεφτόμουν ή κερί ή αλεξανδρίτη. Απλά  ο αλεξανδρίτης πονάει λιγότερο και θεωρητικά έστω και μια αραίωση θα την κάνει.

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, daredevil92 είπε

Εγώ ενδιαφέρομαι για τρίχες στην πλάτη. Επομένως δε μπορώ να ξυριστώ μόνος μου ούτε είναι ωραίο να μου χαιδεύει η κοπέλα την πλάτη και να την τσιμπάνε. Και δεν μαρέσει και η φάση. Έχω κουραστεί να ακούω στην παραλία όλη αυτή τη σαχλαμάρα με τα αστειάκια. Σκεφτόμουν ή κερί ή αλεξανδρίτη. Απλά  ο αλεξανδρίτης πονάει λιγότερο και θεωρητικά έστω και μια αραίωση θα την κάνει.

Ταινίες με κερί και αν δεν αντέχεις τον πόνο τότε μια κρέμα με ξυλοκαΐνη . 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...