NOODLE Δημοσ. 13 Μαΐου 2021 Δημοσ. 13 Μαΐου 2021 Μια χαρά είναι τα 3αρια. Τα έχω λιώσει και δεν είχα ποτέ το παραμικρό πρόβλημα. Όσο για το ANC τοπ. Είναι πιο παλιά από τα υπόλοιπα (γνωστά) ασύρματα ακουστικά και πάλι τα κοιτάει στα μάτια. Για τον φίλο που λέει για την μπαταρία ότι δεν κρατάει, μπορεί να έπεσε σε κακό κομμάτι.
Demon Lord Δημοσ. 13 Μαΐου 2021 Δημοσ. 13 Μαΐου 2021 9 ώρες πριν, udroxoos είπε Πριν κάνα μήνα έψαχνα true wireless ακουστικά και ενώ η αναζήτηση αρχικά φαινόταν εύκολη, μιας και πήγαινα με σχεδόν κλειστά μάτια στα wf-1000xm3, όταν άρχισα να διαβάζω reviews ήρθαν τα πάνω κάτω. Για να μην πολυλογώ, θα αναφερθώ στους λόγους που με απέτρεψαν να τα αγοράσω και ελπίζω στα νέα wf-1000xm4 αυτά να διορθωθούν. * Η διάρκεια μπαταρίας τους είναι απαράδεκτη για τέτοιας κλάσης ακουστικά. Γύρω στις 3.5 - 4 ώρες αν θυμάμαι καλά. * Αν και ελάχιστα reviews το αναφέρουν, δεν είναι καθόλου άνετα λόγω του μεγάλου όγκου και βάρους τους. * Η θήκη τους είναι από τις μεγαλύτερες της κατηγορίας. Αυτό σίγουρα θα επηρεάσει όποιον αποζητά την μέγιστη φορητότητα. Στον αντίποδα βέβαια, προσφέρουν καταπληκτικό ANC και ποιότητα ήχου αλλά τα παραπάνω τα καθιστούν απαγορευτικά, τουλάχιστον σε μένα. Για την ιστορία αναφέρω, μήπως και βοηθηθεί κάποιος, ότι κατέληξα στα Soundpeats T2. Σχεδόν 8 ώρες μπαταρία με ANC on και περίπου 10 με ANC off. Πολύ άνετα στα δικά μου αυτιά. Αυτό μένει να το τεστάρει κανείς μιας και όλα τα in ear διαφέρουν από αυτί σε αυτί. Το ANC τους είναι πραγματικά πολύ δυνατό, πλησιάζοντας επικίνδυνα αυτό των Sony wf-1000xm3! Πολύ μικρή και βολική θήκη και τέλος με 12mm dynamic driver, ηχητικώς δεν είναι καθόλου αμελητέα! Αυτό με τη διάρκεια της μπαταρίας, δεν ισχύει στο 100%. Το δικό μου σετ, με DSEE HX κλειστό καθώς δεν προσφέρει κάτι ουσιαστικό με βάση την ποιότητα των αρχείων που ακούω, στις 4μιση ώρες έχει φτάσει στο 30% σε πλήρη ένταση. Που σημαίνει πως μέχρι να πάει στο 0 μου δίνει τουλάχιστον 1 ώρα ακόμα. Δηλαδή 5μιση ώρες αυτονομία χωρίς φόρτιση, δεν ξέρω ποιο μοντέλο μπορεί να φτάσει αυτή την απόδοση. Το μέγεθος της θήκης δεν είναι και τόσο μεγάλο, δεν καταλαβαίνω πως μπορεί να επηρεάσει κάποιον και να τον αποτρέψει από μια τέτοια αγορά. Επίσης, το μέγεθος και το βάρος είναι κάτι υποκειμενικό, για παράδειγμα εμένα δε με ενοχλεί καθόλου. Αυτό που έχω να παρατηρήσω είναι πως θα ήθελα λίγο καλύτερα μικρόφωνα κλήσεων, είναι λίγο ενοχλητικά, ειδικά σε εξωτερικό χώρο. 31 λεπτά πριν, NOODLE είπε Μια χαρά είναι τα 3αρια. Τα έχω λιώσει και δεν είχα ποτέ το παραμικρό πρόβλημα. Όσο για το ANC τοπ. Είναι πιο παλιά από τα υπόλοιπα (γνωστά) ασύρματα ακουστικά και πάλι τα κοιτάει στα μάτια. Για τον φίλο που λέει για την μπαταρία ότι δεν κρατάει, μπορεί να έπεσε σε κακό κομμάτι. Αυτό πιστεύω και εγώ, τοπ ήχος και μπάσο τόσο όσο χρειάζεται (αν θες πειράζεις και EQ αλλά προσωπικά το αφήνω default). Το δικό μου σετ φτάνει στο 30% στις 4μιση ώρες. Αν και θα ήθελα καλύτερα μικρόφωνα για κλήσεις. 11 ώρες πριν, Dmspolys είπε Σου λέω ουι δεν κρατάνε πάνω από μια ώρα !!! Με ανενεργό το anc και νομίζεις ότι αξίζει να τα πάρεις ; Φοβερά Στις κλήσεις δεν είναι ο ήχος τους είναι OK η μπαταρία του δεν κρατάει πολύ και το πρόβλημα σου είναι αν θα τα πάρεις 50 € ;;; Ναι γιατί είναι πανεύκολο να τους αλλάξεις μπαταρία (δε θα πω πως για να μη χαλάσω το deal ). Αλλά αν η εταιρία ανακοινώνει 6 ώρες, εσένα δεν κρατάνε πάνω από 1 ώρα (όπως λες) και δεν τα πας για service ή αλλαγή, ε εσύ φταις (no offence ) 2
Dmspolys Δημοσ. 13 Μαΐου 2021 Δημοσ. 13 Μαΐου 2021 Για τα παλικάρια που γράφουν γιατί δεν έχω Παρί στην εταιρία για σέρβις να ενημέρωση ότι εγγυηση για μπαταρία είναι 6 μήνες έως ένα χρόνο !!! Κάτι που έχει περάσει όποτε !!! Δυστυχώς δεν
purespyros Δημοσ. 13 Μαΐου 2021 Δημοσ. 13 Μαΐου 2021 (επεξεργασμένο) 16 ώρες πριν, azuli είπε Καταρχην συμφωνα με ποιον θεωρουνται τα ακουστικα της apple καλα? Καπως ετσι δημιουργουνται οι εικονικες πραγματικοτητες.Το ''αρθρο'' με κριτηρια αγνωστα τοποθετει αυθαιρετα τα ακουστικα της apple στην κορυφη και εμφανιζει την sony οτι παει να χτυπησει την ''αριστεια'..! Ουτε στα Ελληνικα δελτια ειδησεων δεν τα κανουν αυτα. Υπαρχουν και ατομα του χωρου του ηχου που διαβαζουν τα αρθρα.. Εσύ που την είδες την κορυφή ακριβώς; Αναφέρει απλά ότι ενδέχεται να έχει ασύρματη φόρτιση όπως τα AirPods, αυτό όμως δεν τα βάζει σε καμια περίπτωση στην κορυφή. Επεξ/σία 13 Μαΐου 2021 από purespyros
DVaderLa Δημοσ. 13 Μαΐου 2021 Δημοσ. 13 Μαΐου 2021 18 ώρες πριν, Dmspolys είπε Δυστυχώς όλα καλά στα χαρτιά από εκεί και πέρα μια ώρα και κατο αντέχει η μπαταρία κ μάλιστα με κλειστά τ noice cancel δυστυχώς ενώ τα ήθελα τόσο πολύ απογοητευτικά !!!! Ακριβά χωρίς λόγο και δεν τ χρησιμοποιο πολύ . Κ πολύ κακό πράγμα η αντιγραφή !!!! 8ωρο στη δουλειά βγάζουν εμένα, με αρκετή ακρόαση μουσικής και τηλέφωνα. Πώς αντέχει σε σένα κάτω από ώρα; 17 ώρες πριν, greekcoyote είπε Θα διαφωνήσω για τη διάρκεια της μπαταρίας. Προφανώς δεν είχες ξετσεκάρει την επιλογή DSEE HX που είναι ιδιαίτερα ενεργοβόρα χωρίς να προσφέρει κάτι τρομερό (ελάχιστη βελτίωσης της ήδη πολύ καλής ποιότητας ήχου) . Εγώ χωρίς αυτή τη ρύθμιση ενεργή και με το NC on, έφτανα άνετα τις 5 ώρες αυτονομίας (και μάλιστα με την ένταση στο τέρμα). Βέβαια υπάρχει και η περίπτωση να έπεσες σε ελαττωματικό σετ! Γκούγκλαρε αυτό που σου γράφω και θα δεις ότι έχω δίκιο! Πριν κακολογήσουμε ένα προιόν καλό είναι να είμαστε απόλυτα σίγουροι γιατί ούτε σε μας δε θα άρεσε να μας κακολογούν άδικα! Άψογα τα ακουστικά, το βασικό τους πρόβλημα για μένα είναι η ποιότητα σύνδεσης. Συνεχείς αποσυνδέσεις με iphone 11, σε σημείο που καταντάει κουραστικό.
robintrs Δημοσ. 13 Μαΐου 2021 Δημοσ. 13 Μαΐου 2021 15 ώρες πριν, Snolly είπε εμένα τα XM3 με iPhone X και με iPhone 12 mini μου κανανε διακοπες καθε μερικα δευτερολεπτα σε φαση πολυ σπαστικη με ο,τι ρυθμισεις και να επελεξα. στο iPad μου και σε αλλες bluetooth συσκευες ολα τελεια. μετα απο πολυ πειραματισμο διαπιστωσα πως τις διακοπες τις προκαλει το Apple Watch. αν το βαλω σε Airplane Mode (το Apple Watch) τα ακουστικα παιζουν ΤΕΛΕΙΑ. το γραφω μηπως εχει και κανας αλλος το ιδιο θεμα Έχω το ίδιο πρόβλημα με τις διακοπές σε SAMSUNG Galaxy S10. Μήπως έχεις καμιά ιδέα που μπορεί οφείλεται;
orestoulis Δημοσ. 13 Μαΐου 2021 Δημοσ. 13 Μαΐου 2021 Για μενα που δεν με νοιαζει καθολου ο ηχος τα καλυτερα ειναι τα Outlier της Creative με μπατερια που διαρκει περισσοτερο και απο αυτην του κινητου.
Homecinemakias Δημοσ. 14 Μαΐου 2021 Δημοσ. 14 Μαΐου 2021 Στις 12/5/2021 στις 6:43 ΜΜ, Cell_7 είπε Σύμφωνα με τις πωλήσεις, εφόσον τα top in-ear anc ακουστικά απο θέμα αριθμό πωλήσεων είναι τα Airpods Pro, προφανώς και η Sony και κάθε Sony θα θέλει να βγάλει κάτι που συγκρίνεται με αυτά. Προφανώς όμως υπάρχει το κλασικό snobbing από τους "λάτρεις του ήχου" όπου δουν το μηλαράκι. Αρέσει δεν αρέσει σε πολλούς, αυτό που πουλάει περισσότερο είναι το πόσο εύκολο είναι στην χρήση, η εμφάνιση, η ενσωμάτωση στο λειτουργικό, και όχι αν ακούγεται 5% καλύτερα σύμφωνα με εργαστηριακές δοκιμές. Όσο για το "ατομα του χωρου του ηχου", αυτοί δεν πάνε ποτέ σε ασύρματα, οπότε δεν ξέρω σε ποιους αναφέρεσαι. Το ίδιο κάνεις και εσύ. Αυτό που κατηγόρησες τον άλλον. Απλά το κάνεις απο την ανάποδη μεριά. Και αυτό είναι πολύ χειρότερο. Το να θεοποιούμε μια εταιρία της οποίας οι τιμές τις είναι δυσανάλογες με τα προσφερόμενα προϊόντα της.
AtiX Δημοσ. 14 Μαΐου 2021 Δημοσ. 14 Μαΐου 2021 3 ώρες πριν, Homecinemakias είπε Το ίδιο κάνεις και εσύ. Αυτό που κατηγόρησες τον άλλον. Απλά το κάνεις απο την ανάποδη μεριά. Και αυτό είναι πολύ χειρότερο. Το να θεοποιούμε μια εταιρία της οποίας οι τιμές τις είναι δυσανάλογες με τα προσφερόμενα προϊόντα της. Σόρρυ που επεμβαίνω αλλά το να λες ότι ένα προϊόν πουλάει πολύ, οι καταναλωτές το “θεοποιούν” και όχι αυτός που απλά το αναφέρει…
greekcoyote Δημοσ. 14 Μαΐου 2021 Δημοσ. 14 Μαΐου 2021 Στις 12/5/2021 στις 9:07 ΜΜ, Dmspolys είπε Σου λέω ουι δεν κρατάνε πάνω από μια ώρα !!! Με ανενεργό το anc και νομίζεις ότι αξίζει να τα πάρεις ; Φοβερά Στις κλήσεις δεν είναι ο ήχος τους είναι OK η μπαταρία του δεν κρατάει πολύ και το πρόβλημα σου είναι αν θα τα πάρεις 50 € ;;; Θα διαφωνήσω για τη διάρκεια της μπαταρίας. Προφανώς δεν είχες ξετσεκάρει την επιλογή DSEE HX που είναι ιδιαίτερα ενεργοβόρα χωρίς να προσφέρει κάτι τρομερό (ελάχιστη βελτίωσης της ήδη πολύ καλής ποιότητας ήχου) . Εγώ χωρίς αυτή τη ρύθμιση ενεργή και με το NC on, έφτανα άνετα τις 5 ώρες αυτονομίας (και μάλιστα με την ένταση στο τέρμα). Βέβαια υπάρχει και η περίπτωση να έπεσες σε ελαττωματικό σετ! Γκούγκλαρε αυτό που σου γράφω και θα δεις ότι έχω δίκιο! Πριν κακολογήσουμε ένα προιόν καλό είναι να είμαστε απόλυτα σίγουροι γιατί ούτε σε μας δε θα άρεσε να μας κακολογούν άδικα!
Dmspolys Δημοσ. 15 Μαΐου 2021 Δημοσ. 15 Μαΐου 2021 (επεξεργασμένο) 11 ώρες πριν, greekcoyote είπε Θα διαφωνήσω για τη διάρκεια της μπαταρίας. Προφανώς δεν είχες ξετσεκάρει την επιλογή DSEE HX που είναι ιδιαίτερα ενεργοβόρα χωρίς να προσφέρει κάτι τρομερό (ελάχιστη βελτίωσης της ήδη πολύ καλής ποιότητας ήχου) . Εγώ χωρίς αυτή τη ρύθμιση ενεργή και με το NC on, έφτανα άνετα τις 5 ώρες αυτονομίας (και μάλιστα με την ένταση στο τέρμα). Βέβαια υπάρχει και η περίπτωση να έπεσες σε ελαττωματικό σετ! Γκούγκλαρε αυτό που σου γράφω και θα δεις ότι έχω δίκιο! Πριν κακολογήσουμε ένα προιόν καλό είναι να είμαστε απόλυτα σίγουροι γιατί ούτε σε μας δε θα άρεσε να μας κακολογούν άδικα! Θα το δοκιμάσω σήμερα κιόλας μου έβγαλε κ ένα Update Αλλά να σου κάνω και μία ερώτηση ρε φίλε το βρίσκεις λογικό μία εταιρεία να σου διαφημίζει χαρακτηριστικά του προϊόντος και όταν σου διαφημίζει την μπαταρία να την διαφημίζει με όλα Αυτά τα χαρακτηριστικά κλειστά δηλαδή θεωρώ ότι αν δεν είναι αυτό παραπληροφόρηση τι είναι Επεξ/σία 15 Μαΐου 2021 από Dmspolys
greekcoyote Δημοσ. 16 Μαΐου 2021 Δημοσ. 16 Μαΐου 2021 22 ώρες πριν, Dmspolys είπε Θα το δοκιμάσω σήμερα κιόλας μου έβγαλε κ ένα Update Αλλά να σου κάνω και μία ερώτηση ρε φίλε το βρίσκεις λογικό μία εταιρεία να σου διαφημίζει χαρακτηριστικά του προϊόντος και όταν σου διαφημίζει την μπαταρία να την διαφημίζει με όλα Αυτά τα χαρακτηριστικά κλειστά δηλαδή θεωρώ ότι αν δεν είναι αυτό παραπληροφόρηση τι είναι Δεν είναι η πρώτη ούτε η τελευταία εταιρεία που το κάνει και σαφώς δεν είναι σωστό. Δεν έκανα σχόλιο για να απολογηθώ για πιθανά λάθη της εταιρείας, αλλά για να σου δώσω μία πληροφορία που λύνει το πρόβλημα που αντιμετώπισες!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα