Indalx Δημοσ. 13 Μαΐου 2021 Μέλος Δημοσ. 13 Μαΐου 2021 23 ώρες πριν, reheid είπε Τι δουλεια κανεις τωρα? Εννοω ποια ειναι η κανονικη εργασια σου. Τωρα ειμαι στο ταμειο Ανεργιας με μερικα χιλιαρικα στην ακρη και θελω να κανω εναρξη για δικια μου ατομικη επιχειρηση. Δοκιμαζω την τυχη μου με τα επιδοματα που δινουν για νεες επιχειρησεις τωρα αλλα οποιο κι αν ειναι το αποτελεσμα εγω θα ξεκινησω. 21 ώρες πριν, tsofras είπε Συγνώμη για το άσχετο δεν έχω ασχοληθεί καθόλου με 3d printing αλλά έτσι στα πεταχτά που έχω διαβάσει , κανονικά δεν θα έπρεπε να έχεις εξαερισμό για λόγους υγείας από τα χρώματα , αναθυμιάσεις? Οπότε αν ισχύει το παραπάνω μήπως τελικά καλύτερα να νοικιάσεις και να διαμορφώσεις έναν χώρο για την υγεία σου εκτός των άλλων? Αναλογα τι πλαστικο χρησιμοποιεις. Εγω χρησιμοποιω PLA που ειναι βιοδιασπωμενο, αν ειχα ABS η Resin τοτε θα θεωρουταν τοξικο. 9 ώρες πριν, kakofonixx είπε Χρειάζεσαι ακίνητο για επαγγελματική χρήση, όχι κατοικία, γνωστοποίηση ίδρυσης και λειτουργίας επαγγελματικού εργαστηρίου και έναρξη στην εφορία Στα λέω με σιγουριά καθώς είναι το επαγγελματικό μου αντικείμενο. Αν θες οποιαδήποτε άλλη πληροφορία μου λες Αν μενω αλλου και δηλωσω ενα παλιο σπιτι σαν επιχειρηση, αλλα μενω εκει, τι παιζει εχεις ιδεα? 1
Xejolontas Δημοσ. 13 Μαΐου 2021 Δημοσ. 13 Μαΐου 2021 6 ώρες πριν, tasanton είπε Χωρίς να θέλω να θίξω το φίλο ή άλλον, αυτό το πράγμα που έχουμε μια επιχειρηματική ιδέα και ασχολούμαστε με ένα σωρό παράπλευρα (και τελικά επουσιώδη) θέματα ψάχνοντας "παραθυράκια" με ξεπερνά. Βάλε μπρος την επιχείρηση φίλε μου, κάντα όλα νόμιμα να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο, άλλαξε λογιστή στην τελική. Αν η δραστηριότητα αυτή εντάσσεται στις κατηγορίες που μπορείς να δηλώσεις το σπίτι σου ως έδρα (όπως π.χ. η παροχή υπηρεσιών ως σύμβουλος), προχωράς. Αν όχι, νοικιάζεις και προσαρμόζεις όπως απαιτείται. Ο σωστός επιχειρηματίας αρχίζει να δουλεύει μαύρα μέχρι να δει πού πάει . Επίσης μαθαίνει όλες τις τρύπες που έχει το σύστημα για να το εκμεταλλευτεί. Ξέρεις πόσοι ξεκινησαν έτσι στη ζούλα και στα κρυφά και τώρα είναι μεγάλα αφεντικά και δίνουν εκατομμύρια σε φόρους? 2
Moderators Inuyasha Δημοσ. 13 Μαΐου 2021 Moderators Δημοσ. 13 Μαΐου 2021 2 ώρες πριν, Indalx είπε Τωρα ειμαι στο ταμειο Ανεργιας με μερικα χιλιαρικα στην ακρη και θελω να κανω εναρξη για δικια μου ατομικη επιχειρηση. Δοκιμαζω την τυχη μου με τα επιδοματα που δινουν για νεες επιχειρησεις τωρα αλλα οποιο κι αν ειναι το αποτελεσμα εγω θα ξεκινησω. Αναλογα τι πλαστικο χρησιμοποιεις. Εγω χρησιμοποιω PLA που ειναι βιοδιασπωμενο, αν ειχα ABS η Resin τοτε θα θεωρουταν τοξικο. Αν μενω αλλου και δηλωσω ενα παλιο σπιτι σαν επιχειρηση, αλλα μενω εκει, τι παιζει εχεις ιδεα? Aκομα και το pla εχει αναθυμιασεις , στη τελικη λιωνεις ενα πλαστικο σε 180-250 βαθμους η ιδεα καλη μεν αλλα αν δεν βρεις ατομα για να αναλαμβανεις project σε πρωτοτυπα (απο οτιδηποτε ) μην περιμενεις σοβαρο εισοδημα , πολυ πιθανων να μην βγαζεις τα εξοδα της επιχηρησης
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα