Balerama Δημοσ. 12 Μαΐου 2021 Δημοσ. 12 Μαΐου 2021 Δεν ξερω αν ειναι θεμα των Windows, αλλα εδω και λιγες μερες δεν μπορω να βαλω τονους στα Ελληνικα. Γινεται αυτ΄΄ο. Αν θυμαμαι καλα το προβλημα προεκυψε μετα απο ενα Windows Update (δεν κραταω backup).. Δοκιμασα το πληκτρολογιο σε αλλο PC και μπαινουν σωστα. Δεν εχω δοκιμασει ομως αλλο πληκτρολογιο σε αυτο το PC. Εχω προσπαθησει να κανω uninstall το υποπτο update αλλα δεν εβγαινε. Εχω τρεξει πολλες φορες antivirus για rootkit κλπ και δεν βρισκει κατι. Εχω κανει uninstall και ξανα install την ελληνικη γλωσσα, αλλα και παλι τιποτα.
Nabuko Δημοσ. 12 Μαΐου 2021 Δημοσ. 12 Μαΐου 2021 Πήγαινε στο device manager ή στον πίνακα ελέγχου και κατήργησε τελείως τα προγράμματα οδήγησης και το πληκτρολόγιο και ξανασύνδεσέ το
Balerama Δημοσ. 12 Μαΐου 2021 Μέλος Δημοσ. 12 Μαΐου 2021 Συμβαινει το εξης : το καταργω απο το device manager και τον πινακα ελεγχου, το αποσυνδεω και κανω restart.. Εμφανιζεται ξανα στο device manager αλλα οχι στον πινακα ελεγχου. Το συνδεω, και στο device manager φαινονται δυο πληκτρολογια. Παραμενει το προβλημα..
afm Δημοσ. 12 Μαΐου 2021 Δημοσ. 12 Μαΐου 2021 (επεξεργασμένο) Το πρόβλημα αυτ΄΄ο δημιουργείται όταν ο τόνος πατηθεί δύο φορές πριν από το φωνήεν. Ο ένοχος λοιπόν είναι το πληκτρολόγιο στο οποίο πατιέται το κουμπί με τον τόνο δύο φορές είτε κατά λάθος από εσένα είτε λόγω προβλήματος της συσκευής. Δοκίμασε λοιπόν ένα νέο πληκτρολόγιο καθώς η αλλαγή πληκτρολογίου μάλλον θα λύσει το θέμα. Το πρόβλημα βέβαια είναι ότι το πληκτρολόγιο λειτουργεί όπως λες σωστά σε άλλο pc. Αν λοιπόν το πρόβλημα δεν λυθεί με αλλαγή πληκτρολογίου τότε δοκίμασε να αλλάξεις τις ιδιότητες του πληκτρολογίου από τον Πίνακα Ελέγχου -------> Προβολή μεγάλων εικονιδίων -------> Πληκτρολόγιο ------> Ιδιότητες. Αύξησε την καθυστέρηση επανάληψης και χαμήλωσε τον ρυθμό επανάληψης των πλήκτρων. Μπορείς να βρεις τον Πίνακα Ελέγχου πληκτρολογώντας "Πίνακας Ελέγχου" στο πεδίο αναζήτησης κάτω αριστερά. Η παρακάτω εικόνα είναι από win7 αλλά είναι το ίδιο και στα win10. Επεξ/σία 12 Μαΐου 2021 από afm 1
Balerama Δημοσ. 12 Μαΐου 2021 Μέλος Δημοσ. 12 Μαΐου 2021 3 ώρες πριν, afm είπε Το πρόβλημα αυτ΄΄ο δημιουργείται όταν ο τόνος πατηθεί δύο φορές πριν από το φωνήεν. Ο ένοχος λοιπόν είναι το πληκτρολόγιο στο οποίο πατιέται το κουμπί με τον τόνο δύο φορές είτε κατά λάθος από εσένα είτε λόγω προβλήματος της συσκευής. Δοκίμασε λοιπόν ένα νέο πληκτρολόγιο καθώς η αλλαγή πληκτρολογίου μάλλον θα λύσει το θέμα. Το πρόβλημα βέβαια είναι ότι το πληκτρολόγιο λειτουργεί όπως λες σωστά σε άλλο pc. Αν λοιπόν το πρόβλημα δεν λυθεί με αλλαγή πληκτρολογίου τότε δοκίμασε να αλλάξεις τις ιδιότητες του πληκτρολογίου από τον Πίνακα Ελέγχου -------> Προβολή μεγάλων εικονιδίων -------> Πληκτρολόγιο ------> Ιδιότητες. Αύξησε την καθυστέρηση επανάληψης και χαμήλωσε τον ρυθμό επανάληψης των πλήκτρων. Μπορείς να βρεις τον Πίνακα Ελέγχου πληκτρολογώντας "Πίνακας Ελέγχου" στο πεδίο αναζήτησης κάτω αριστερά. Η παρακάτω εικόνα είναι από win7 αλλά είναι το ίδιο και στα win10. Τίποτα, τα ίδια... Δεν μπορώ να βγάλω άκρη
EcoBill Δημοσ. 17 Μαΐου 2021 Δημοσ. 17 Μαΐου 2021 με το πληκτρολογιο οθονης γινεται το ιδιο προβλημα?
micos000 Δημοσ. 17 Μαΐου 2021 Δημοσ. 17 Μαΐου 2021 Στις 12/5/2021 στις 2:22 ΜΜ, Balerama είπε Το συνδεω, και στο device manager φαινονται δυο πληκτρολογια. Δεν μπορείς να απεγκαταστήσεις το ένα από τα δύο; Με το πληκτρολόγιο οθόνης γίνεται το ίδιο;
Balerama Δημοσ. 18 Μαΐου 2021 Μέλος Δημοσ. 18 Μαΐου 2021 15 ώρες πριν, micos000 είπε Δεν μπορείς να απεγκαταστήσεις το ένα από τα δύο; Με το πληκτρολόγιο οθόνης γίνεται το ίδιο; Τα κανω uninstall και τα δυο η ενα-ενα, και οταν το ξανα συνδεω εμφανιζονται παλι δυο keyboard. Εντωμεταξυ στο πληκτρολογιο οθονης συμβαινει το ιδιο αλλα καμια φορα εντελως random μπαινει τονος κανονικα... ΄΄α΄΄ε΄΄υ΄΄ι΄΄ο΄΄η (keyboard) ΄΄α ΄΄ε ΄΄υ ΄΄ι ό ΄΄η (οθονης)
manos2902 Δημοσ. 18 Μαΐου 2022 Δημοσ. 18 Μαΐου 2022 εγω παντως σε laptop το ελυσα με σκαναρισμα με malwarebytes και οτι βρηκε το εβησα. 1
Karakouklos Δημοσ. 18 Μαΐου 2022 Δημοσ. 18 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) Διέγραψε και τα δύο πληκτρολόγια μέσα στο device manager και κάνε επανεκκίνηση , συνήθως αυτό τα διορθώνει όλα . Οι εγγραφές των δύο πληκτρολογίων δεν είναι απαραίτητα πρόβλημα γιατί στον δικό μου έχει 6 και όλα λειτουργούν κανονικά , απλά κάποια πληκτρολόγια το κάνουν αυτό λόγω hardware (κάτι λαμογιά έχει κάνει ο κινέζος ;). Επεξ/σία 18 Μαΐου 2022 από Karakouklos
IIII Δημοσ. 19 Απριλίου 2023 Δημοσ. 19 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) Όπως είπε και ο Μάνος ποιο πάνω και εγώ αφού δοκίμασα ότι είπαν όλοι εδώ, η τελευταία μου λύση ήταν να το σκαναρω με malwarebytes (σε φορτίο υπολογιστή με win 11) και ότι βρήκε το έσβησα. Πάντως όπως διάβασα και σε αλλά φόρουμ αυτό μπορεί να είναι κάποιος ιος ή malware το οποίο δημιουργεί αυτό το θέμα!! Επεξ/σία 19 Απριλίου 2023 από IIII
manolis940 Δημοσ. 21 Απριλίου 2023 Δημοσ. 21 Απριλίου 2023 Στις 19/4/2023 στις 11:48 ΠΜ, IIII είπε Όπως είπε και ο Μάνος ποιο πάνω και εγώ αφού δοκίμασα ότι είπαν όλοι εδώ, η τελευταία μου λύση ήταν να το σκαναρω με malwarebytes (σε φορτίο υπολογιστή με win 11) και ότι βρήκε το έσβησα. Πάντως όπως διάβασα και σε αλλά φόρουμ αυτό μπορεί να είναι κάποιος ιος ή malware το οποίο δημιουργεί αυτό το θέμα!! Και κατά κύριο λόγο keylogger! Καλό είναι να ξεκινήσεις σιγά σιγά να αλλάζεις κωδικούς και να αποφύγεις σπασμένα λειτουργικά και άλλα προγράμματα.
Titos301 Δημοσ. 22 Απριλίου 2023 Δημοσ. 22 Απριλίου 2023 Στις 19/4/2023 στις 11:48 ΠΜ, IIII είπε Όπως είπε και ο Μάνος ποιο πάνω και εγώ αφού δοκίμασα ότι είπαν όλοι εδώ, η τελευταία μου λύση ήταν να το σκαναρω με malwarebytes (σε φορτίο υπολογιστή με win 11) και ότι βρήκε το έσβησα. Πάντως όπως διάβασα και σε αλλά φόρουμ αυτό μπορεί να είναι κάποιος ιος ή malware το οποίο δημιουργεί αυτό το θέμα!! ειχα το ιδιο θεμα περυσι
moveax1 Δημοσ. 12 Μαΐου 2023 Δημοσ. 12 Μαΐου 2023 Μάλλον αυτό που λένε τα παιδιά είναι. Σε safe mode το κάνει άραγε;
jensleep Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2024 εγω εχω σπασμενα windows 10 κι ΄΄εχω το΄΄ιδιο πρ΄΄οβλημα χαχαχαχ😁
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα