Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχω κάμποσα χρόνια ένα πλυστικο karcher το οποίο τον περισσότερο καιρό κάθεται,  κάποτε επλαινα μοτοσυκλέτα, αυτοκίνητο ποδήλατα 2 φορές τον μήνα και βεράντα σε αλλαγή εποχής. Η χρήση του είναι πολύ ήπια και πιο πολύ χώρο μου πιάνει. 

Μετά το πέρας της εγγύησης άρχισαν θεματακια αδικαιολόγητα,  έχω αλλάξει τα περισσότερα o-rings τα οποία είναι πανάκριβα.

Το πρόβλημα που έχω αυτή την στιγμή είναι ότι το μηχάνημα γυρνώντας τον διακόπτη ξεκινάει όποτε θέλει , το περίεργο είναι ότι αν δεν ξεκινάει αν το κουνήσω ξεκινάει αλλά δεν ακούγεται σωστά και από το εσωτερικό φαίνονται σπίθες! 

Το εγχειρίδιο γράφει ότι δεν χρειάζεται συντήρηση αλλά από την αλλαγή o-ring δεν νομίζω ότι ισχύει. 

Έχουν καρβουνακια αυτά τα μηχανήματα;  

Έχει αντιμετωπίσει άλλος παρόμοιο πρόβλημα; 

Τέλος δεν συστήνω σε κανέναν να αγοράσει πλυστικο από την κίτρινη εταιρεία αφού το μηχάνημα που αγόρασα εγώ και με ταλαιπωρεί και ήταν από την ακριβή σειρά με όγκο και όχι κάτι μικρότερα και οικονομικοτερα που βλέπω ότι υπάρχουν. Επίσης μιλάμε για τραγικές τιμές σε αναλώσιμα και ανταλλακτικά. 

Επεξ/σία από panoskatos
  • Like 1
Δημοσ.

Το λειτουργικό πρόβλημα που λες το κάνει με τις δύο κάνες ή μόνο με τη vario;;; Εγώ το έχω πολύ περισσότερα χρόνια σχεδόν 15 και λειτουργικά δεν έχει κάποιο πρόβλημα. Ενδεχομένως τα νέα μοντέλα τα έκαναν πολύ φιγούρα και πιο ψεύτικα.

Θα συμφωνήσω με το θέμα ανταλλακτικά. Πανάκριβα παρελκόμενα και ανταλλακτικά σε θέση με άλλα. Δύο φορές άνοιξε ένα πλαστικάκι  της κάννης vario και αναγκάστηκα να πάω σε καινούργια 37-38 ευρώ γιατί δεν το πουλάνε σαν ανταλλακτικό ενώ βγαίνει και σου λένε όλη την κάννη. Ευτυχώς βρήκα στην Κίνα και τις έφτιαξα και τις δύο με 5 ευρώ, εδώ ήθελα 37 για μία καινούργια.Ένα απλό φίλτρο νερού 17 ευρώ όταν βρίσκεις ίδιο με 5.

Λάστιχο για καθαρισμό αποχέτευσης έχει κοντά 75 ευρώ. Ευτυχώς βρήκα leroy από sterwins με 17 ευρώ ίδια μέτρα μαζί με αντάπτορα για karcher , δυστυχώς τώρα σταμάτησαν τον αντάπρορα και όλοι καταλαβαίνουμε γιατί.

Ναι αν αύριο τα παίξει το μοτέρ δεν θα ξαναπάω σε karcher αλλά σε κάτι άλλο που βρίσκεις εύκολα και φτηνά παρελκόμενα. Θεωρώ ότι η karcher κορυφαία και Νο1 στο είδος της είναι για επαγγελματικά πλυστικά όπου παρέχει το καλύτερο και πλήρες σέρβις. Τα ερασιτεχνικά μάλλον τα έχει σαν δεύτερη λύση.

• Like 1
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τα μικρά μοντέλα σειρά k2 , k3, k4 κάποια μοντέλα έχουν καρβουνάκια και πολύστροφο κινητήρα με υποβιβασμό στροφών με γρανάζια. Σπινθήρες βγάζει αλλά όχι εμφανείς. Αν βγάζει έντονα σπινθήρες η έχει αρπάξει ο συλλέκτης από ζόρι ή δεν πατάνε τα καρβουνάκια γιατί έχουν φαγωθεί. Που δεν ξεκινάει ίσως κομμένο καλώδιο ή θέμα με τον πιεζοστάτη συνήθως. Το ότι είναι ογκώδες ένα μηχάνημα δεν σημαίνει απαραίτητα ότι έχει επαγωγικό μοτέρ. Συνήθως τα πλυστικά με επαγωγικό μοτέρ είναι αισθητά πιο βαριά. 
Είναι η μεγάλη εταιρεία στον κόσμο εξού και οι τιμές. Υπάρχουν αρκετές εναλλακτικές αλλά και πάλι συνήθως στα φθηνά μοντέλα τα παρελκόμενα και ανταλλακτικά είναι δυσανάλογα ακριβά από ότι στα πιο δυνατά μοντέλα.

Επεξ/σία από mad scientist
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...