Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
24 λεπτά πριν, cthulhucarbide είπε

Έχω δύο μήνες και 19 ημέρες που προσπαθώ να καταλάβω τι ακριβώς είχε συμβεί την μοιραία εκείνη μέρα αλλά κανείς δεν μπορεί να με βοηθήσει, κανείς δεν μπορεί να το εξηγήσει...  :(:unsure:

Όπως και όλοι οι υπόλοιποι που απάντησαν στο νήμα , πρώτον δεν διαβάσατε σωστά το κείμενο , δεύτερον σας διακρίνει η έλλειψη αγάπης για την ποίηση , τρίτον ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ .

Ο νηματοθέτης μιλάει ξεκάθαρα πως πρέπει να απαντήσουν ΜΟΝΟΝ όσοι γνωρίζουν ( από ποίηση ) . 

Αν γνωρίζατε πραγματικά , το πρώτο πράγμα που θα ρωτουσατε είναι τι χρώμα είναι το αυτοκίνητο ........ αλλιώς συμπεριφέρονται τα μαύρα a3 , αλλιώς τα πορτοκαλί ........ και τελείως διαφορετικά τα λεμονοκυπαρισσί ....... βγήκαν και τέτοια ! 

Δεν ρωτήσατε σε ποιόν δρόμο έλαβε χώρα το περιστατικό , τι ώρα , αν είχε λαϊκή εκεί κοντά κλπ ....... διότι μπορεί ο χριστιανός να είδε πόσο επάνω πήγε η τιμή κιλού στις φράουλες κι' απ' την τρομάρα του να " κοφτάρισε " την πρώτη ( κατά δήλωση ) με τα γνωστά επακόλουθα . 

Ξεχάσατε τελείως να ερευνήσετε το ενδεχόμενο να τον κυνηγούσαν εκείνη την ώρα τα αδέρφια της επίσημης αγαπημένης στην οποία είχε τάξει γάμο ....... αλλά στην πορεία γνώρισε κάποιαν άλλη κλπ κλπ ...... σε τέτοιες περιπτώσεις δεν κάθεσαι να σκεφτείς τις υλικές ζημίες , αλλά του δίνεις κι' όπου σε βγάλει ........ με το κιβώτιο στα χέρια , με τα ακρόμπαρα , με ότι ναναι ....... σε απλά Ελληνικά , μπαίνεις με τις μπάντες και βγαίνεις με τις ζάντες ......

Τα όμοια ισχύουν και για την περίπτωση χρεών προς το Δημόσιο κλπ ....... εδώ θα λέγαμε πως θα προτιμούσα κάτι σε αυτόματο , που είναι γενικά πιο " αρπαχτερό " σε επιτάχυνση , κάτι με CVT γιατί και το δευτερόλεπτο είναι κρίσιμο ...... 

Σας δίνει ένα κρίσιμο στοιχείο , το οποίο προσπεράσατε αβασάνιστα , πως είχε το αμάξι σε ακινησία , για σκεφτείτε το ..... με τις τιμές της βενζίνης να κοντεύουν το 2ευρο ....... με τέτοιο αμάξι θα χωρίσετε και θα πάτε να βρείτε κάποιαν άλλη με αδερφό πρατηριούχο ........ άρα ..... θα σας κυνηγάνε τα αδέρφια της προηγούμενης ........ ε , λογικό ...... 

Τι μουσική έπαιζε εκείνη την ώρα στο αυτοκίνητο ....... άλλο να έπαιζε Μπαχ ας πούμε ....... κι' άλλο να έπαιζε το " Υποβρύχιες καταστροφές " με τον Τούς ...... οπότε οι καταστροφές έγιναν από υποβρύχιες ....... επίγειες μηχανολογικού περιεχομένου ........ 

Καταλαβαίνετε εύκολα λοιπόν πως ...... δεν εμβαθύνατε αγαπητέ ....... δεν εμβαθύνατε ...... δυστυχώς ...... 

Δημοσ.

Mου θύμισε που ένα βράδυ πριν από 15+ χρόνια είχα φύγει πρωί από club με κόφτες. Όπως ο φίλος, άναμμα της μηχανής και κόφτες. Βέβαια άναψα ep3 και όχι a3, υποθέτω αυτό έκανε μια μικρή διαφορά στο ότι άντεξε.

Δημοσ.
29 λεπτά πριν, Bigi444444 είπε

Mου θύμισε που ένα βράδυ πριν από 15+ χρόνια είχα φύγει πρωί από club με κόφτες. Όπως ο φίλος, άναμμα της μηχανής και κόφτες. Βέβαια άναψα ep3 και όχι a3, υποθέτω αυτό έκανε μια μικρή διαφορά στο ότι άντεξε.

Είχες κάνει καμμιά καλή φορτωτική τουλάχιστον ή τελικά έμεινες με το λεβιέ, των ταχυτήτων, στο χέρι ;;; :P

Δημοσ.

Όχι, μόνος μου ήμουν στο αυτοκίνητο. Πολύ πολύ πολύ σπάνια να κάνω μαλακία με άλλον μέσα. Σε φάση να  είμαστε πιτσιρικάδες, να με παρακαλάνε φίλοι μου να το σκάσω λίγο το τάπερ και εγώ να πηγαίνω γιαγιάκα. Αν θέλεις το πιστεύεις. ^_^

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...