Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εχω ενα α3 του 11.Απο ακινησια το ξεκινησα κοφταροντας την πρωτη ταχυτητα.Παταω συμπλεκτη τερμα μεσα και μολις παω να καρφωσω τη δευτερα,μου την πεταει και ακουγεται ο κλασσικος ηχος οταν δεν κουμπωνει η ταχυτητα καλα.Ωστοσο νιωθβ το κιβωτιο να μου μενει στα χερια,αλλα μολις αφημω το συμπλεκτη ολα λειτουργουν κανονοκα.Εχω μια υπονοια οτι βαρεσε δισκο πλατο αλλα δε βρισκω το λογο με πατημενο συμπλεκτη να μην πηρε την ταχυτητα και μα συνεβη αυτο.Μηπως επειδη δεν ειχε προλαβει να ζεσταθει καλα? Τι μπορει να επαθε?

Επεξ/σία από spirosbatzos
  • Sad 1
  • Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 λεπτά πριν, spirosbatzos είπε

Τι μπορει να επαθε?

Το οδηγείς μόνο εσύ?

Επεξ/σία από Nabuko
Δημοσ.

μη τρελενεσαι υπαρχει λυση αν και δεν αναφερεις καιρο που το ειχες στην ακινησια. Σε καταστημα με ειδη αυτοκινητου ή λιπαντικα υπαρχουν υγρα που τα λεμε βελτιωτικα βαλβολινων. Αυτο ειναι μαστ για ακινησια ή για σκληρη χρηση. Επισης ξερεις ποτε αλλαξες τελευταια φορα βαλβολινες;

Για τη μεταδοση στο οχημα ειναι υπευθηνα μια σειρα απο εξαρτηματα και υγρα και οχι "δισκοπλατω" μονο

• Like 1
Δημοσ.
6 ώρες πριν, spirosbatzos είπε

Εχω ενα α3 του 11.Απο ακινησια το ξεκινησα κοφταροντας την πρωτη ταχυτητα.Παταω συμπλεκτη τερμα μεσα και μολις παω να καρφωσω τη δευτερα,μου την πεταει και ακουγεται ο κλασσικος ηχος οταν δεν κουμπωνει η ταχυτητα καλα.Ωστοσο νιωθβ το κιβωτιο να μου μενει στα χερια,αλλα μολις αφημω το συμπλεκτη ολα λειτουργουν κανονοκα.Εχω μια υπονοια οτι βαρεσε δισκο πλατο αλλα δε βρισκω το λογο με πατημενο συμπλεκτη να μην πηρε την ταχυτητα και μα συνεβη αυτο.Μηπως επειδη δεν ειχε προλαβει να ζεσταθει καλα? Τι μπορει να επαθε?

Μην το καρφωνεις πολύ γιατί οταν θα καρφωσει αυτό θα σε πονέσει πολυ,στην τσέπη.

• Like 2
Δημοσ.
6 ώρες πριν, spirosbatzos είπε

Εχω ενα α3 του 11.Απο ακινησια το ξεκινησα κοφταροντας την πρωτη ταχυτητα.Παταω συμπλεκτη τερμα μεσα και μολις παω να καρφωσω τη δευτερα,...

Σταμάτησα να διαβάζω εδώ.

Γιατί;!

• Like 5
  • Thanks 2
Δημοσ.
7 ώρες πριν, spirosbatzos είπε

Τι μπορει να επαθε?

Δυσανεξία στους άσχετους λογικά

• Like 2
Δημοσ.
11 ώρες πριν, _Biohazard_ είπε

Σταμάτησα να διαβάζω εδώ.

Γιατί;!

Αμα πατας συμπλεκτη δεν ειναι καρφωμα....καγκουργια ειναι. Το καρφωμα ειναι χωρις συμπλεκτη....

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, ELTASSOS1 είπε

Αμα πατας συμπλεκτη δεν ειναι καρφωμα....καγκουργια ειναι. Το καρφωμα ειναι χωρις συμπλεκτη....

Κοφταροντας, από ακινησία;

Δεν είναι καγκουρια, δεν θα να χαρακτηρίσω τι είναι.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
20 ώρες πριν, spirosbatzos είπε

Απο ακινησια το ξεκινησα κοφταροντας την πρωτη ταχυτητα

Και ζητας να σου απαντησουν μονο "οσοι ξερουν".
Παγκοσμιος.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν είναι φυσιολογικό, μάλλον ήθελε να το κρατήσεις λίγη ώρα στον κόφτη παραπάνω να ζεσταθούν τα λάδια 😂.

Δεν σου κουμπώνει καμία ταχύτητα; Αν ο λεβιές σού είναι "νεκρός" κοίτα μπας και σου έχει κόψει καμία ντιζα.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 12/5/2021 στις 3:50 ΠΜ, spirosbatzos είπε

Επειδη ξερω σου λεω επαθε ανεμοβλογια η΄ μαγουλαδες μπορει και σκορβουτο. ολα ειναι πιθανα.

Επεξ/σία από mp123

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...