spirosbatzos Δημοσ. 12 Μαΐου 2021 Δημοσ. 12 Μαΐου 2021 (επεξεργασμένο) Εχω ενα α3 του 11.Απο ακινησια το ξεκινησα κοφταροντας την πρωτη ταχυτητα.Παταω συμπλεκτη τερμα μεσα και μολις παω να καρφωσω τη δευτερα,μου την πεταει και ακουγεται ο κλασσικος ηχος οταν δεν κουμπωνει η ταχυτητα καλα.Ωστοσο νιωθβ το κιβωτιο να μου μενει στα χερια,αλλα μολις αφημω το συμπλεκτη ολα λειτουργουν κανονοκα.Εχω μια υπονοια οτι βαρεσε δισκο πλατο αλλα δε βρισκω το λογο με πατημενο συμπλεκτη να μην πηρε την ταχυτητα και μα συνεβη αυτο.Μηπως επειδη δεν ειχε προλαβει να ζεσταθει καλα? Τι μπορει να επαθε? Επεξ/σία 12 Μαΐου 2021 από spirosbatzos 1
Nabuko Δημοσ. 12 Μαΐου 2021 Δημοσ. 12 Μαΐου 2021 (επεξεργασμένο) 17 λεπτά πριν, spirosbatzos είπε Τι μπορει να επαθε? Το οδηγείς μόνο εσύ? Επεξ/σία 12 Μαΐου 2021 από Nabuko
vamvakoolas Δημοσ. 12 Μαΐου 2021 Δημοσ. 12 Μαΐου 2021 μη τρελενεσαι υπαρχει λυση αν και δεν αναφερεις καιρο που το ειχες στην ακινησια. Σε καταστημα με ειδη αυτοκινητου ή λιπαντικα υπαρχουν υγρα που τα λεμε βελτιωτικα βαλβολινων. Αυτο ειναι μαστ για ακινησια ή για σκληρη χρηση. Επισης ξερεις ποτε αλλαξες τελευταια φορα βαλβολινες; Για τη μεταδοση στο οχημα ειναι υπευθηνα μια σειρα απο εξαρτηματα και υγρα και οχι "δισκοπλατω" μονο 1
Ukforthemoment Δημοσ. 12 Μαΐου 2021 Δημοσ. 12 Μαΐου 2021 6 ώρες πριν, spirosbatzos είπε Εχω ενα α3 του 11.Απο ακινησια το ξεκινησα κοφταροντας την πρωτη ταχυτητα.Παταω συμπλεκτη τερμα μεσα και μολις παω να καρφωσω τη δευτερα,μου την πεταει και ακουγεται ο κλασσικος ηχος οταν δεν κουμπωνει η ταχυτητα καλα.Ωστοσο νιωθβ το κιβωτιο να μου μενει στα χερια,αλλα μολις αφημω το συμπλεκτη ολα λειτουργουν κανονοκα.Εχω μια υπονοια οτι βαρεσε δισκο πλατο αλλα δε βρισκω το λογο με πατημενο συμπλεκτη να μην πηρε την ταχυτητα και μα συνεβη αυτο.Μηπως επειδη δεν ειχε προλαβει να ζεσταθει καλα? Τι μπορει να επαθε? Μην το καρφωνεις πολύ γιατί οταν θα καρφωσει αυτό θα σε πονέσει πολυ,στην τσέπη. 2
_Biohazard_ Δημοσ. 12 Μαΐου 2021 Δημοσ. 12 Μαΐου 2021 6 ώρες πριν, spirosbatzos είπε Εχω ενα α3 του 11.Απο ακινησια το ξεκινησα κοφταροντας την πρωτη ταχυτητα.Παταω συμπλεκτη τερμα μεσα και μολις παω να καρφωσω τη δευτερα,... Σταμάτησα να διαβάζω εδώ. Γιατί;! 5 2
Ukforthemoment Δημοσ. 12 Μαΐου 2021 Δημοσ. 12 Μαΐου 2021 8 λεπτά πριν, _Biohazard_ είπε Σταμάτησα να διαβάζω εδώ. Γιατί;! Γιατί είναι γνωστης. 2 1
eMike Δημοσ. 12 Μαΐου 2021 Δημοσ. 12 Μαΐου 2021 7 ώρες πριν, spirosbatzos είπε Τι μπορει να επαθε? Δυσανεξία στους άσχετους λογικά 2
Jos3ph Δημοσ. 12 Μαΐου 2021 Δημοσ. 12 Μαΐου 2021 δεν μπήκε η ταχύτητα στο έκανε ξανά ή έμεινε μόνο στη μία φορά ;
ELTASSOS1 Δημοσ. 12 Μαΐου 2021 Δημοσ. 12 Μαΐου 2021 11 ώρες πριν, _Biohazard_ είπε Σταμάτησα να διαβάζω εδώ. Γιατί;! Αμα πατας συμπλεκτη δεν ειναι καρφωμα....καγκουργια ειναι. Το καρφωμα ειναι χωρις συμπλεκτη.... 2 1
_Biohazard_ Δημοσ. 13 Μαΐου 2021 Δημοσ. 13 Μαΐου 2021 2 ώρες πριν, ELTASSOS1 είπε Αμα πατας συμπλεκτη δεν ειναι καρφωμα....καγκουργια ειναι. Το καρφωμα ειναι χωρις συμπλεκτη.... Κοφταροντας, από ακινησία; Δεν είναι καγκουρια, δεν θα να χαρακτηρίσω τι είναι. 1 1
StamTheMan Δημοσ. 13 Μαΐου 2021 Δημοσ. 13 Μαΐου 2021 20 ώρες πριν, spirosbatzos είπε Απο ακινησια το ξεκινησα κοφταροντας την πρωτη ταχυτητα Και ζητας να σου απαντησουν μονο "οσοι ξερουν". Παγκοσμιος. 1
jimzak Δημοσ. 13 Μαΐου 2021 Δημοσ. 13 Μαΐου 2021 Δεν είναι φυσιολογικό, μάλλον ήθελε να το κρατήσεις λίγη ώρα στον κόφτη παραπάνω να ζεσταθούν τα λάδια 😂. Δεν σου κουμπώνει καμία ταχύτητα; Αν ο λεβιές σού είναι "νεκρός" κοίτα μπας και σου έχει κόψει καμία ντιζα. 1 1
mp123 Δημοσ. 13 Μαΐου 2021 Δημοσ. 13 Μαΐου 2021 (επεξεργασμένο) Στις 12/5/2021 στις 3:50 ΠΜ, spirosbatzos είπε Εχω ενα α3 του 11.Απο ακινησια το ξεκινησα κοφταροντας την πρωτη ταχυτητα.Παταω συμπλεκτη τερμα μεσα και μολις παω να καρφωσω τη δευτερα,μου την πεταει και ακουγεται ο κλασσικος ηχος οταν δεν κουμπωνει η ταχυτητα καλα.Ωστοσο νιωθβ το κιβωτιο να μου μενει στα χερια,αλλα μολις αφημω το συμπλεκτη ολα λειτουργουν κανονοκα.Εχω μια υπονοια οτι βαρεσε δισκο πλατο αλλα δε βρισκω το λογο με πατημενο συμπλεκτη να μην πηρε την ταχυτητα και μα συνεβη αυτο.Μηπως επειδη δεν ειχε προλαβει να ζεσταθει καλα? Τι μπορει να επαθε? Επειδη ξερω σου λεω επαθε ανεμοβλογια η΄ μαγουλαδες μπορει και σκορβουτο. ολα ειναι πιθανα. Επεξ/σία 13 Μαΐου 2021 από mp123
cthulhucarbide Δημοσ. 13 Μαΐου 2021 Δημοσ. 13 Μαΐου 2021 Τι εννοεί όταν λέει ότι το ξεκίνησε κοφτάροντας και γιατί το έκανε? 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα