elmario88 Δημοσ. 12 Μαΐου 2021 Δημοσ. 12 Μαΐου 2021 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα, Ξερει κανείς πόσες ώρες θέλει για να φωτιστεί η oral b ? Την είχα πάνω από 10 ώρες και ακόμα αναβοσβυνε το φωτάκι. Ευχαριστώ, Επεξ/σία 12 Μαΐου 2021 από elmario88
StamTheMan Δημοσ. 12 Μαΐου 2021 Δημοσ. 12 Μαΐου 2021 1 ώρα πριν, elmario88 είπε Την είχα πάνω από 10 ώρες και ακόμα αναβοσβυνε το φωτάκι. Και εγω νομιζω οτι θελει πολλες ωρες,αλλα παει καιρος που δεν εχω ασχοληθει με αυτη.
jimis_vts Δημοσ. 12 Μαΐου 2021 Δημοσ. 12 Μαΐου 2021 2 ώρες πριν, elmario88 είπε Καλησπέρα, Ξερει κανείς πόσες ώρες θέλει για να φωτιστεί η oral b ? Την είχα πάνω από 10 ώρες και ακόμα αναβοσβυνε το φωτάκι. Ευχαριστώ, Αν έχεις από vitality μέχρι 750 θέλει 18 ώρες. Αν έχεις από 2500 και πάνω που ειναι με λιθιου 12 ώρες. Πάρε 2500 και πανω αν έχεις δυνατότητα (35€ και όσο αντέχεις) είναι φοβερες και με την λιθιου έχουν μέχρι το τέλος σταθερή απόδοση. 1
gasgounis Δημοσ. 3 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2021 καλησπερα, ψαχνω για μαγαζι που να αναλαμβανει αλλαγη μπαταριας σε ηλεκτρικη οδοντοβουρτσα στην Αθηνα. Εψαξα λιγακι στο ιντερνετ αλλα δεν βρηκα κατι. Ξερετε καποιο μαγαζι που να αναλαμβανει? Κατα προτιμηση βορεια προαστια...
george1807 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2021 5 λεπτά πριν, gasgounis είπε καλησπερα, ψαχνω για μαγαζι που να αναλαμβανει αλλαγη μπαταριας σε ηλεκτρικη οδοντοβουρτσα στην Αθηνα. Εψαξα λιγακι στο ιντερνετ αλλα δεν βρηκα κατι. Ξερετε καποιο μαγαζι που να αναλαμβανει? Κατα προτιμηση βορεια προαστια... Απλό είναι, https://toothbrushbattery.com/guides/braun-oral-b-professional-care-1000-battery-replacement/
gasgounis Δημοσ. 3 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2021 @george1807σε ευχαριστω. Αλλα επειδη ειναι για τον πατερα μου και δεν ξερω κατα ποσο μπορει να το κανει, μηπως ξερεις κανενα μαγαζι? Η παει για καινουργια οδοντοβουρτσα?
poulinos Δημοσ. 3 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2021 9 hours ago, gasgounis said: @george1807σε ευχαριστω. Αλλα επειδη ειναι για τον πατερα μου και δεν ξερω κατα ποσο μπορει να το κανει, μηπως ξερεις κανενα μαγαζι? Η παει για καινουργια οδοντοβουρτσα? θελει κολλητηρι και να πιανουν τα χερια σου.δεν ειναι απλο αν δεν πιανουν τα χερια σου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα