Basilhs23___ Δημοσ. 12 Μαΐου 2021 Δημοσ. 12 Μαΐου 2021 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, sphinxgr είπε Να φορέσει παντόφλες να μην ακούγεται και να μην κάνει μπάνιο άκυρες ώρες που οι αλλοι κοιμούνται. Αρκετοί αλλάζουμε το πρόγραμμα μας για να βοηθάμε τους γύρω μας και δυστυχώς θα θέλαμε το ίδιο κ από τους άλλους. Τα υπόλοιπα απλά είναι δικαιολογίες. Σιγά μην δεν κάνουμε και μπάνιο το βράδυ επειδή κοιμάται ο γείτονας. Όποτε βολεύει τον καθέναν θα κάνει το μπάνιο του. Είπαμε να μην γίνεται φασαρία τις ώρες κοινής ησυχίας αλλά όχι και έτσι. Εμείς άμα λάχει μαγειρεύουμε στις 1 το βράδυ και πλενόμαστε τα μεσάνυχτα. Οι σωληνώσεις της αποχέτευσης είναι εξωτερικές και δεν ακούγεται νερό από τους τοίχους. Φασαρία λόγω περπατήματος γίνεται άμα φοράει ο άλλος παπούτσι με σκληρή σολα πχ ξύλινη η τσόκαρο και τακουνι, κατά τα άλλα είτε παντόφλα είτε αθλητικό/casual παπούτσι το ίδιο ειναι. Επεξ/σία 12 Μαΐου 2021 από Basilhs23___ 5 1
StamTheMan Δημοσ. 12 Μαΐου 2021 Δημοσ. 12 Μαΐου 2021 2 ώρες πριν, Basilhs23___ είπε Φασαρία λόγω περπατήματος γίνεται άμα φοράει ο άλλος παπούτσι με σκληρή σολα πχ ξύλινη η τσόκαρο και τακουνι, κατά τα άλλα είτε παντόφλα είτε αθλητικό/casual παπούτσι το ίδιο ειναι. Το χειροτερο που σου διαφευγει ειναι οταν περπατανε σαν..βροντοσαυροι,με τη φτερνα πρωτα. Μια πρωην μου ακουγοταν τοσο,που την ακουγα απο το υπνοδωματιο οτι ερχοταν. 4
Basilhs23___ Δημοσ. 12 Μαΐου 2021 Δημοσ. 12 Μαΐου 2021 41 λεπτά πριν, StamTheMan είπε Το χειροτερο που σου διαφευγει ειναι οταν περπατανε σαν..βροντοσαυροι,με τη φτερνα πρωτα. Μια πρωην μου ακουγοταν τοσο,που την ακουγα απο το υπνοδωματιο οτι ερχοταν. Ναι, αυτό βέβαια το κάνουν και με σαγιονάρα/παντόφλα οπότε όλο κάτι θα ακουστεί έστω λίγο, σε άπειρα σπίτια γενικά ακούγεται και το περπάτημα του από πάνω έστω και χαλαρό.
StamTheMan Δημοσ. 12 Μαΐου 2021 Δημοσ. 12 Μαΐου 2021 1 λεπτό πριν, Basilhs23___ είπε Ναι, αυτό βέβαια το κάνουν και με σαγιονάρα/παντόφλα οπότε όλο κάτι θα ακουστεί έστω λίγο, σε άπειρα σπίτια γενικά ακούγεται και το περπάτημα του από πάνω έστω και χαλαρό. Το χειροτερο ειναι το ξυπολητο,με σαγιοναρα πες δεν μπορεις να πατησεις με τη φτερνα και να ακουστει. Αλλα οπως και να το κανεις,αν μενεις σε πολυκατοικια,οσο καλα φτιαγμενη και να ειναι,τετοια πραματα ειναι δεδομενο οτι πρεπει να τα ανεχθεις. Για αυτο και εγω παω απο μονοκατοικια σε μονοκατοικια,τωρα που μιλαμε ειμαι μεσα σε μετακομιση,και εχω βρει μονοκατοικια που εχει αλλη μια απο πισω της και τιποτε αλλο! Κωλοφαρδια !! 1
Basilhs23___ Δημοσ. 12 Μαΐου 2021 Δημοσ. 12 Μαΐου 2021 1 ώρα πριν, StamTheMan είπε Το χειροτερο ειναι το ξυπολητο,με σαγιοναρα πες δεν μπορεις να πατησεις με τη φτερνα και να ακουστει. Αλλα οπως και να το κανεις,αν μενεις σε πολυκατοικια,οσο καλα φτιαγμενη και να ειναι,τετοια πραματα ειναι δεδομενο οτι πρεπει να τα ανεχθεις. Για αυτο και εγω παω απο μονοκατοικια σε μονοκατοικια,τωρα που μιλαμε ειμαι μεσα σε μετακομιση,και εχω βρει μονοκατοικια που εχει αλλη μια απο πισω της και τιποτε αλλο! Κωλοφαρδια !! Καλά αν περπατάς ξυπόλυτος στο σπίτι είναι γυφτια. Το έκανα μικρός και πάθαινα μυκητιασεις στις πατούσες. Μόνη εξαίρεση σπίτια με μοκέτα που καθαριζεται συχνά. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις