Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα. Θέλω να πάω να κάνω παράπονα στον αξιωματικό υπηρεσίας στην αστυνομία για φασαρία σε ώρες κοινής ησυχίας.

Τι ώρες μπορώ να πάω; Το πρωι θα τον βρω; Μηπως να παω καλύτερα στον διοικητή του τμήματος;

Θα εκτιμούσα χρήσιμες συμβουλές από παθόντες και μη...

Επεξ/σία από IoannisSM
Δημοσ.

Ο Αξυπ είναι 24ωρος. Ότι ώρα και να πας θα βρεις κάποιον. Αυτό που θα σου πει είναι 2 λέξεις. Εισαγγελική παραγγελία

Δημοσ.
41 λεπτά πριν, IoannisSM είπε

Καλησπέρα. Θέλω να πάω να κάνω παράπονα στον αξιωματικό υπηρεσίας στην αστυνομία για φασαρία σε ώρες κοινής ησυχίας.

Τι ώρες μπορώ να πάω; Το πρωι θα τον βρω; Μηπως να παω καλύτερα στον διοικητή του τμήματος;

Θα εκτιμούσα χρήσιμες συμβουλές από παθόντες και μη...

Εισαγγελική παραγγελία για παράπονα και μετά στον Αξιωματικό Υπηρεσίας 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, IoannisSM είπε

Καλεις και το 100 καθε φορα που γινεται φασαρια,για συστασεις και καταγραφη.

Δημοσ.

Μια μικρη εμπειρια απο κατι παρομοιο.Περσυ τετοια εποχη δουλευα βραδυ κ γυριζα σπιτι 6 το πρωι.Δυστυχως το σπιτι μου ειναι απεναντι απο σχολειο.Ενας γκαζιαρης πατερας με φτιαγμενο παπι εφερνε την κορη του κ μαρσαρε συνεχομενα για κανα 10λεπτο.Περνουσαν οι μερες κ δεν το εκοβε.Ειχε γινει παρατηρηση απο διευθυντη κ αλλους γονεις.Ως που μια μερα,πηγα με το καλο του εξηγησα τι κ πως κ αυτος αρχισε να πουλαει τσαμπουκα(οσο περναγε η ωρα γινοταν χυδαιος κ εβριζε αλλα εγω δν του κανα την χαρη.Εκανε και κινηση να ρθει κατα πανω μου,1.60 αυτος 1.90 εγω).Στο τελος τον ρωτησα αν θα τα βρουμε μεταξυ μας κ μου ειπε πηγαινε στους μπατσους.Του απαντησα βεβαιως κ πηρα τηλεφωνο εκει μπροστα του.Απο το τμημα μου ειπαν πως την επομενη φορα που θα συμβει παω εκει με ολα τα στοιχεια του τους τα δινω κ τον καλουν εκει για συσταση.Αν συνεχιζεται προχωραμε σε μυνηση.

Τ αποτελεσμα ηταν ο νταης να το κοψει μαχαιρι το μαρσαρισμα.Αυτο που θελω να πω ειναι πως καλυτερα να μιλησουμε πρωτα παρα να δρασουμε κατευθειαν

• Like 2
Δημοσ.

Φυσικά μίλησα ή έστω προσπάθησα. Το αποτέλεσμα ήταν να ξεκινήσουν να μου φωνάζουν. Σηκώθηκα κι έφυγα. 

Δημοσ.
3 ώρες πριν, MaNePi είπε

Τ αποτελεσμα ηταν ο νταης να το κοψει μαχαιρι το μαρσαρισμα.Αυτο που θελω να πω ειναι πως καλυτερα να μιλησουμε πρωτα παρα να δρασουμε κατευθειαν

Στη συγκεκριμενη περιπτωση που αναφερεις εσυ βεβαια,δεν ειχε κανενα νοημα το να πας να του μιλησεις,οπως αποδειχθηκε :P
Αυτος δεν το εκοψε επειδη καταλαβε οτι ενοχλει,αλλα επειδη καταλαβε οτι θα εχει μπελαδες.

Σαφως και ειναι καλο να μιλησεις με τον ανθρωπο ( αν ειναι ανθρωπος και οχι ζωο ) που ενοχλει,γιατι μπορει πολυ απλα να μην καταλαβαινει οτι ενοχλει.
Το καλυτερο ειναι να πας να ξεκινησεις ασχετο διαλογο και να προετοιμασεις το εδαφος,και οχι να πας να του βαλεις κατευθειαν κωλοχερο,γιατι το πιο πιθανο ειναι να αντιδρασει ασχημα χωρις καν να σκεφτει το πραγματικο προβλημα.
Το κακο με το να του μιλησεις πριν κανεις οτιδηποτε αλλο,ειναι οτι αν πεσεις σε ηλιθιο,μετα αν φερεις την αστυνομια πιθανοτατα θα στοχοποιηθεις.

• Like 1
Δημοσ.
13 ώρες πριν, IoannisSM είπε

Φυσικά μίλησα ή έστω προσπάθησα. Το αποτέλεσμα ήταν να ξεκινήσουν να μου φωνάζουν. Σηκώθηκα κι έφυγα. 

Επειδη ειναι καπως περιεργο να κανουν φασαρια και να φωναζουν λες και εχουν δικιο, θελεις να μας πεις τι ειδους φασαρια κανουν σε ωρες κοινης ησυχιας? Αν ερθει δηλαδη περιπολικο θα ακουγονται εκτος σπιτιου?

Δημοσ.

Η πραγματικότητα είναι γενικά, πως ελάχιστοι αποδέχονται συστάσεις / παρατηρήσεις και σκέφτονται πως θα βελτιωθούν. Θεωρούν πως απλά έχουν δίκιο. 

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, sphinxgr είπε

Η πραγματικότητα είναι γενικά, πως ελάχιστοι αποδέχονται συστάσεις / παρατηρήσεις και σκέφτονται πως θα βελτιωθούν. Θεωρούν πως απλά έχουν δίκιο. 

Ισχυει both ways. Δεν βλεπω γιατι να εχει αυτοματα δικιο οποιος ενοχλειται. Αν π.χ. ο απο πανω μου περπαταει και ακουγεται, τι πρεπει να κανει? Αν κανει μπανιο και η ηχομονωση ειναι τοσο κακη που καποιος μπορει να ενοχληθει. Υπαρχουν περιπτωσεις που ειναι ξεκαθαρες, π.χ. βαζω δυνατη μουσικη μετα τα μεσανυχτα, και υπαρχουν και απειρες υποκειμενικες καταστασεις, Γι αυτο ρωταω.

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.
32 λεπτά πριν, dazed είπε

Ισχυει both ways. Δεν βλεπω γιατι να εχει αυτοματα δικιο οποιος ενοχλειται.

• Αν π.χ. ο απο πανω μου περπαταει και ακουγεται, τι πρεπει να κανει?
  • Αν κανει μπανιο και η ηχομονωση ειναι τοσο κακη που καποιος μπορει να ενοχληθει.

Υπαρχουν περιπτωσεις που ειναι ξεκαθαρες, π.χ. βαζω δυνατη μουσικη μετα τα μεσανυχτα, και υπαρχουν και απειρες υποκειμενικες καταστασεις, Γι αυτο ρωταω.

Να φορέσει παντόφλες να μην ακούγεται και να μην κάνει μπάνιο άκυρες ώρες που οι αλλοι κοιμούνται.

Αρκετοί αλλάζουμε το πρόγραμμα μας για να βοηθάμε τους γύρω μας και δυστυχώς θα θέλαμε το ίδιο κ από τους άλλους. Τα υπόλοιπα απλά είναι δικαιολογίες. 

• Like 1
  • Confused 1
  • Sad 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, sphinxgr είπε

Να φορέσει παντόφλες να μην ακούγεται και να μην κάνει μπάνιο άκυρες ώρες που οι αλλοι κοιμούνται.

Αρκετοί αλλάζουμε το πρόγραμμα μας για να βοηθάμε τους γύρω μας και δυστυχώς θα θέλαμε το ίδιο κ από τους άλλους. Τα υπόλοιπα απλά είναι δικαιολογίες. 

Ή παραλογες απαιτησεις, αναλογα πως το βλεπεις.

• Like 4
  • Thanks 1
  • Super Moderators
Δημοσ.

Eφόσον η όχληση δεν σημειώνεται σε ώρες κοινής ησυχίας και η ένταση του ήχου δεν υπερβαίνει τα νόμιμα όρια, τίποτε δεν πρόκειται να γίνει. 

Επομένως, η όποια κίνηση θα πρέπει να έχει ως αφετηρία αυτά τα δύο σημεία. 

Τώρα, αν η κατασκευή μιας πολυκατοικίας είναι τόσο τραγικά κακή ώστε να κάνει μπάνιο ή να πηγαίνει στην τουαλέτα ο γείτονας και να προκαλεί "όχληση", το πρόβλημα δεν είναι ο γείτονας.

• Like 5
  • Thanks 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...