p_under Δημοσ. 11 Μαΐου 2021 Δημοσ. 11 Μαΐου 2021 (επεξεργασμένο) Χαίρεται σε όλη την παρέα, προσπαθώ να θυμηθώ τα παλιά και συνεχίζω ένα παλιό project που έχω αφήσει χρόνια στην μέση. Όπως θα δείτε στην παρακάτω φωτογραφία στον πίνακα data τα δεδομένα φαίνονται σωστά, ενώ στον πίνακα oria_kapodistriakvn_dhmvn τα δεδομένα φαίνονται λάθος. Φταίει η κωδικοποίηση του πίνακα (αν υπάρχει αυτός ο όρος) και αν ναι διορθώνεται? τα δεδομένα αυτά τα τραβάω σε μία εφαρμογή και εμφανίζονται με την ίδια μορφή αν αυτό έχει σημασία. Οι γνώσεις μου με έχουν εγκαταλείψει καθώς έχω χρόνια να ασχοληθώ.. Σας ευχαριστώ προκαταβολικά. Επεξ/σία 11 Μαΐου 2021 από p_under
greekfragma Δημοσ. 11 Μαΐου 2021 Δημοσ. 11 Μαΐου 2021 θα βρεις να ορίσεις τη κωδικοποίηση π.χ. database utf8_unicode_ci θα λυθεί το θέμα σου.
p_under Δημοσ. 11 Μαΐου 2021 Μέλος Δημοσ. 11 Μαΐου 2021 4 λεπτά πριν, greekfragma είπε θα βρεις να ορίσεις τη κωδικοποίηση π.χ. database utf8_unicode_ci θα λυθεί το θέμα σου. θα μπορούσες να μου δώσεις παραπάνω πληροφορίες? Έχω να ασχοληθώ με τέτοια θέματα πάνω από 5 χρόνια...
greekfragma Δημοσ. 11 Μαΐου 2021 Δημοσ. 11 Μαΐου 2021 στις ρυθμίσεις του προγράμματος που τα κάνεις ανάγνωση θα βρεις το database encoding. εκεί θα πρέπει να αλλάξεις την ρύθμιση σε UTF8 ή αν δεν το βρίσκεις μπορείς να δοκιμάσεις να το ορίσεις ISO-8859-1
p_under Δημοσ. 11 Μαΐου 2021 Μέλος Δημοσ. 11 Μαΐου 2021 6 λεπτά πριν, greekfragma είπε στις ρυθμίσεις του προγράμματος που τα κάνεις ανάγνωση θα βρεις το database encoding. εκεί θα πρέπει να αλλάξεις την ρύθμιση σε UTF8 ή αν δεν το βρίσκεις μπορείς να δοκιμάσεις να το ορίσεις ISO-8859-1 τα δεδομένα εμφανίζονται μέσο broswer και έχω δοκιμάσει να αλλάξω την κωδικοποίηση αλλά δεν δούλεψε, θεωρώ πως πρέπει να γίνει κάποιου άλλου είδους μετατροπή αλλά δεν ξέρω τι... το project που κάνω είναι μια εφαρμογή που δίνει πληροφορίες στον χρήστη για τα χωρικά δεδομένα, μέσω geoserver. Γνωρίζεις από geoserver?
greekfragma Δημοσ. 11 Μαΐου 2021 Δημοσ. 11 Μαΐου 2021 1 λεπτό πριν, p_under είπε τα δεδομένα εμφανίζονται μέσο broswer και έχω δοκιμάσει να αλλάξω την κωδικοποίηση αλλά δεν δούλεψε, θεωρώ πως πρέπει να γίνει κάποιου άλλου είδους μετατροπή αλλά δεν ξέρω τι... το project που κάνω είναι μια εφαρμογή που δίνει πληροφορίες στον χρήστη για τα χωρικά δεδομένα, μέσω geoserver. Γνωρίζεις από geoserver? τα tables τι έχουν αρχική πηγή δημιουργίας; έχεις πρόσβαση εκεί ή τα βρήκες πεταμένα κάπου στο pc σου; δε βοηθάς για να σε βοηθήσω...δώσε περισσότερες πληροφορίες.
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Μαΐου 2021 Δημοσ. 15 Μαΐου 2021 Το pgadmin τι είναι. Εγκατέστησε το PhpMyAdmin που σου δίνει την δυνατότητα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα