Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Έχω παραγγείλει το 1000cc σε αυτόματο περιμένω να έρθει τον άλλο μήνα. Δυστυχώς δεν βρήκα να το οδηγήσω σε αυτόματο αλλά επειδή χρόνια τώρα οδηγώ smart με αυτόματο κιβώτιο απλά θέλει λίγο συνήθεια τίποτα άλλο.

Να σημειώσω ότι το αυτοκίνητο μου είναι Honda civic με cvt οπότε ξέρω πως είναι ένας καλό αυτόματο.

Μη σε τρομάζει πάρε το αυτόματο ι10 να κάνεις τη δουλειά σου

• Like 2
Δημοσ.

Ωραία τότε. Παραγγέλνω το αυτόματο. Μια τελευταία ερωτηση. Αυξάνει την καταναλωση το αυτόματο;

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, fragma είπε

Ωραία τότε. Παραγγέλνω το αυτόματο. Μια τελευταία ερωτηση. Αυξάνει την καταναλωση το αυτόματο;

Οχι γιατι να την αυξανει ? 

24 λεπτά πριν, fragma είπε

Πολυ καλη επιλογη .Οποιος οδηγησει αυτοματο δεν ξαναναπαιρνει μηχανικο 

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε

Οχι γιατι να την αυξανει ? 

Δεν ξέρω. Διάβασα κάπου οτι τα αυτόματα εχουν μεγαλύτερη κατανάλωση σε συγκριση με τα χειροκίνητα γιατί πιέζουν τον κινητήρα να δουλευει σε υψηλοτερες στροφες.

Επεξ/σία από fragma
  • Like 1
Δημοσ.
24 λεπτά πριν, fragma είπε

Δεν ξέρω. Διάβασα κάπου οτι τα αυτόματα εχουν μεγαλύτερη κατανάλωση σε συγκριση με τα χειροκίνητα γιατί πιέζουν τον κινητήρα να δουλευει σε υψηλοτερες στροφες.

Τα αυτοματα αλλαζουν τααχυτητες εκει που πρεπει αρα γιατι να εχουν μεγαλυτερη καταναλωση ;

Τα λιγα παραπανω κιλα που ζυγιζει απο οτι ξερω το αυτοματο κιβωτιο δεν νομιζω να επηρεαζουν

Απο το 2006 εχουν περασει απο μενα 4 αυτοματα 

2 Honda CRV ενα Jazz και ενα Civic.Μια χαρα ολα ...

Μονο ενα C1 αυτοματο που λεει  ο λογος γιατι δεν ειναι το κλασικο αυτοματο δεν αξιζει .

Δημοσ.
49 λεπτά πριν, fragma είπε

ναι την αυξάνει κάπως , φαίνεται και στα χαρακτηριστικά

και εγώ θα πρότεινα 1200άρι πάντως

αργότερα βάζεις και υγραέριο άνετα

• Like 1
Δημοσ.

Το 1200 έχει νόημα αν δεν υπάρχει άλλο αμάξι στην οικογένεια.

Για δεύτερο το 1000 κατά τη γνώμη μου λόγω μικρότερης κατανάλωσης

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 ώρες πριν, efo355 είπε

Έχω παραγγείλει το 1000cc σε αυτόματο περιμένω να έρθει τον άλλο μήνα. 

Τιμουλα; Ποια έκδοση; 

Με το καλό η παραλαβή, καλοτάξιδο 

Επεξ/σία από terry308
Δημοσ.
1 ώρα πριν, efo355 είπε

Το 1200 έχει νόημα αν δεν υπάρχει άλλο αμάξι στην οικογένεια.

Για δεύτερο το 1000 κατά τη γνώμη μου λόγω μικρότερης κατανάλωσης

δεν είχα δει οτι ο @fragma είχε μεγαλύτερο

11 λεπτά πριν, efo355 είπε

Ευχαριστώ πολύ

1.0 premium auto 14700 με μεταλλικό και διχρωμία

με υγεία και χαρωπά χιλιόμετρα :)

• Like 1
  • 4 μήνες μετά...
Δημοσ.

Αγαπητοί κάτοχοι i10 και λοιποί γνώστες,

Πως είναι η εμπειρία του αυτοκινήτου, είμαι ετοιμος να το κλεισω για την γυναίκα στα 1.2 αυτόματο; Αντιμετωπισατε κανενα πρόβλημα ?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, trelas007 είπε

Πως είναι η εμπειρία του αυτοκινήτου, είμαι ετοιμος να το κλεισω για την γυναίκα στα 1.2 αυτόματο; Αντιμετωπισατε κανενα πρόβλημα ?

Κατέβασα με φίλο οδικώς ένα από Γερμανία  , πριν κανένα μήνα (χειροκίνητο βέβαια) , για τόσο μεγάλο ταξίδι δεν είναι άνετο , για μέσα στις χώρες που περάσαμε ήταν ταμάμ που λεν και στο χωριό μου , εκτός πόλεως με 110 πήγαινε μια χαρά και οικονομικά , εμάς είχε και cruise control/πιλότο  , βάζαμε 110 και πήγαινε μια χαρά  , ~4.5λτρ/100χλμ (1.2 passion edition 2016)

Επεξ/σία από terry308
  • Like 1
Δημοσ.
17 λεπτά πριν, trelas007 είπε

Προσωπικά εγώ μετά από 6 μήνες στην κατοχή μου δεν αντιμετώπισα τίποτα.

Δημοσ.
21 λεπτά πριν, terry308 είπε

Κατέβασα με φίλο οδικώς ένα από Γερμανία  , πριν κανένα μήνα (χειροκίνητο βέβαια) , για τόσο μεγάλο ταξίδι δεν είναι άνετο , για μέσα στις χώρες που περάσαμε ήταν ταμάμ που λεν και στο χωριό μου , εκτός πόλεως με 110 πήγαινε μια χαρά και οικονομικά , εμάς είχε και cruise control/πιλότο  , βάζαμε 110 και πήγαινε μια χαρά  , ~4.5λτρ/100χλμ (1.2 passion edition 2016)

Από θόρυβο (μηχανής & αέρα) στα 110 τι έλεγε; Πόσες στροφές θυμάσαι είχε στα 110 - 120;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...