GamingRoom Δημοσ. 11 Μαΐου 2021 Δημοσ. 11 Μαΐου 2021 Καλησπερα παιδια εχω ενα προβλημα εχω κανει 8-10 προσπαθειες να δημιουργησω λογαριασμο στο ebay ... κανω περναω τα στοιχεια μου (καρτες , διευθυνσης κτλπ) και μετα απο ωρες η μια μερα μου τον κλεινουν τον λογαριασμο ... το μυνημα ειναι το παρακατω : After reviewing your eBay account, we have concerns about the security of your account. As a result we've taken the following actions on your account: - Your account has been suspended. - Item listings have been removed. A list of removed items is available further down in this email. Unfortunately, during the suspension you won't be able to use eBay in any way. This includes using another existing account or registering a new account. Any outstanding selling fees are due immediately, and any amounts that you haven't previously disputed will be charged to the billing method currently on file. You can appeal this suspension. If, after reviewing your appeal, we're confident that this activity poses no risk to the Community, we'll be happy to reinstate your account. For information about how to appeal this suspension, please go to: http://pages.ebay.com/help/account/suspended-accounts.html Here are the listings that were removed: We apologize for the inconvenience and thank you for your understanding. Thanks, eBay Please don't reply to this message. It was sent from an address that doesn't accept incoming email.. ΕΧΕΤΕ ΙΔΕΑ ΤΙ ΜΟΥ ΣΥΝΒΑΙΝΕΙ ????????????
TuXaKoS Δημοσ. 11 Μαΐου 2021 Δημοσ. 11 Μαΐου 2021 18 λεπτά πριν, GamingRoom είπε Καλησπερα παιδια εχω ενα προβλημα εχω κανει 8-10 προσπαθειες να δημιουργησω λογαριασμο στο ebay ... κανω περναω τα στοιχεια μου (καρτες , διευθυνσης κτλπ) και μετα απο ωρες η μια μερα μου τον κλεινουν τον λογαριασμο ... το μυνημα ειναι το παρακατω : After reviewing your eBay account, we have concerns about the security of your account. As a result we've taken the following actions on your account: - Your account has been suspended. - Item listings have been removed. A list of removed items is available further down in this email. Unfortunately, during the suspension you won't be able to use eBay in any way. This includes using another existing account or registering a new account. Any outstanding selling fees are due immediately, and any amounts that you haven't previously disputed will be charged to the billing method currently on file. You can appeal this suspension. If, after reviewing your appeal, we're confident that this activity poses no risk to the Community, we'll be happy to reinstate your account. For information about how to appeal this suspension, please go to: http://pages.ebay.com/help/account/suspended-accounts.html Here are the listings that were removed: We apologize for the inconvenience and thank you for your understanding. Thanks, eBay Please don't reply to this message. It was sent from an address that doesn't accept incoming email.. ΕΧΕΤΕ ΙΔΕΑ ΤΙ ΜΟΥ ΣΥΝΒΑΙΝΕΙ ???????????? Τι ακριβώς κάνεις με το account; Προσπαθείς να πουλήσεις ή να αγοράσεις κάτι;
GamingRoom Δημοσ. 11 Μαΐου 2021 Μέλος Δημοσ. 11 Μαΐου 2021 Στην αρχη δημιουργησα ενα λογαριασμο και εβαλα κατι να πουλησω και μου τον διεγραψαν μεσα 1-2 ωρες ... αυτο εγινε 5 φορες ... και λεω θα φτιαξω εναν 6ο λογαριασμο αλλα δεν θα βαλω να πουλησω κατι ... και αυτο εκανα .... ε μετα απο 1 μερα τον διεγραψαν και αυτον ... και μου εστειλαν το μυνημα που σας εγραψα παραπανω .
TuXaKoS Δημοσ. 11 Μαΐου 2021 Δημοσ. 11 Μαΐου 2021 22 λεπτά πριν, GamingRoom είπε Στην αρχη δημιουργησα ενα λογαριασμο και εβαλα κατι να πουλησω και μου τον διεγραψαν μεσα 1-2 ωρες ... αυτο εγινε 5 φορες ... και λεω θα φτιαξω εναν 6ο λογαριασμο αλλα δεν θα βαλω να πουλησω κατι ... και αυτο εκανα .... ε μετα απο 1 μερα τον διεγραψαν και αυτον ... και μου εστειλαν το μυνημα που σας εγραψα παραπανω . Φαντάζομαι ότι το πρόβλημα ξεκίνησε με τον πρώτο λογαριασμό. Κάτι προσπάθησες να πουλήσεις που χτύπησε κάποιο flag και στον μπλόκαραν. Έπρεπε να ακολουθήσεις τη διαδικασία, να καταλάβεις γιατί τον μπλόκαραν και να τους δώσεις ότι χρειάζονταν. Φαντάζομαι ότι μπορούν να καταλάβουν ότι οι λογαριασμοί δημιουργούνται από το ίδιο άτομο (IP; Cookies; Κοινά στοιχεία λογαριασμού;) και για αυτό τους μπλοκάρουν. 1
TuXaKoS Δημοσ. 11 Μαΐου 2021 Δημοσ. 11 Μαΐου 2021 17 λεπτά πριν, GamingRoom είπε Μμμμ άρα το πρέπει να κάνω ; Να ακολουθήσεις τις οδηγίες όπως σου αναφέρει: https://www.ebay.com/help/account/account-holds-restrictions-suspensions/account-holds-restrictions-suspensions?id=4190
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα