Προς το περιεχόμενο

Laptop Lenovo IdeaPad 3 15ARH05 AMD Ryzen 5 4600H / nVidia GeForce GTX 1650 623€

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, trif_on είπε

Α) Αγορά με τιμολόγιο πώλησης στο οποίο συμπεριλαμβάνεται ο ΦΠΑ το οποίο το δίνεις στον λογιστή σου και συμψηφιζει το ΦΠΑ στην περιοδική σου δήλωση 

Αν είσαι επαγγελματίας εντεταγμένος στο κανονικό καθεστώς ΦΠΑ, το τιμολόγιο πρέπει να είναι χωρίς ΦΠΑ βάσει άρθρου 39α.
Αν το πάρεις με ΦΠΑ δε μπορείς να το εκπέσεις/συμψηφίσεις.

Οχι. Δεν έχεις δίκιο. Τιμολόγια με ΦΠΑ που αφορούν δαπάνες της επιχείρησης περνάνε κανονικα στα βιβλία. Εάν θέλεις μπορείς  α χρησιμοποιήσεις το 39α για διευκόλυνση. Δεν είναι υποχρεωτικό

• Απαντ. 155
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
50 λεπτά πριν, SeNNinhA είπε

Οχι. Δεν έχεις δίκιο. Τιμολόγια με ΦΠΑ που αφορούν δαπάνες της επιχείρησης περνάνε κανονικα στα βιβλία. Εάν θέλεις μπορείς  α χρησιμοποιήσεις το 39α για διευκόλυνση. Δεν είναι υποχρεωτικό

Τυχαίνει να είμαι λογιστης και να ξέρω κάτι παραπάνω.

• Like 2
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, trif_on είπε

Και εγω λογιστής είμαι.Επιβεβαιώνω τον συνάδελφο.Δεν τίθεται θέμα αμφισβήτησης.Εχεις απόλυτο δίκιο.

• Like 3
Δημοσ.
18 λεπτά πριν, trif_on είπε

Για να μην χαλάσουμε εδώ το θέμα και χωρίς να θέλω να σε αμφισβητήσω ως επαγγελματία αλλά επειδή με ενδιαφέρει να μαθω και έχω μαθει σε ότι αφορά νομοθεσία να είμαι ακριβης, θα μπορούσες σε ΠΜ να με ενημερώσεις που θα μπορούσα να διαβασω για την ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ χρήση του 39α σε παρακαλώ. Θα σου ήμουν υπόχρεος.

Διότι επιπλέον εάν και εφόσον είναι υποχρεωτικό όπως λες τότε όλοι όσοι αρνούνται να το εφαρμόσουν στις αγοραπωλησιες θα πρέπει να τους κάνουμε άμεση καταγγελία μιας και μας εξαναγκάζουν και εμάς σε παρανομία (εξακολουθώ να πιστεύω ότι δεν είναι έτσι αλλά επιφυλασομαι να διαβασω ότι μου υποδείξεις).

Ευχαριστώ.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, zacharis1955 είπε

Αμα παιξει τπτ για το legion απο legit site αυτη τη φορα, αν δε σου κανει κοπος, ανεβασε το.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, Himura είπε

Αμα παιξει τπτ για το legion απο legit site αυτη τη φορα, αν δε σου κανει κοπος, ανεβασε το.

Ολα αυτά που βλέπεις εδώ μέσα είναι legit site! Και αυτή τη φορά και όλες τις προηγούμενες και φυσικά όλες τις επόμενες!

Επεξ/σία από zacharis1955
Δημοσ.

Εγώ να αναφέρω πάντως οτι παρέλαβα κανονικά το legion απο gamefreak ,μια χαρά τα έλεγε ο zacharis χωρίς κανένα πρόβλημα στα χρήματα τις προσφοράς.

• Like 2
Δημοσ.
Στις 18/5/2021 στις 7:22 ΜΜ, Dantε είπε

Αρα ηρθε η κατασταση σε αυτο που ειπα πριν.

Οτι ζητησα τιμολογιο,μου ειπε να στειλω μειλ,εστειλα πριν 3 βδομαδες και ακομα να απαντησουν.

Απο το unimax ολα εγιναν τσακα τσακα και χωρις προβληματα.

Μη στηριζετε υποψηφιους απατεωνες για ενα 50αρικο διαφορα.Θα το βρειτε μπροστα σας πιθανοτατα...

Σε παρόμοιο skroutzoμάγαζο περίμενα 3 βδομάδες για να μου πουν οτι το IBAN του Business λογαριασμού στην Πειραιώς δεν είναι Business και να στείλει η τράπεζα επιστολή. Βάζω την τράπεζα να στείλει επιστολή και δεν την δέχονται γιατί κάτι δεν έγραφε. Ενώ το κορμό της επιστολής μου τον είχαν γράψει οι ίδιοι. Δεν πρόκειται να βρεις άκρη.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, aristidis540 είπε

Εγώ να αναφέρω πάντως οτι παρέλαβα κανονικά το legion απο gamefreak ,μια χαρά τα έλεγε ο zacharis χωρίς κανένα πρόβλημα στα χρήματα τις προσφοράς.

Αμα κάθεσαι και ασχολείσαι με το τι λέει ο καθένας θα κάνεις δύο φορές τον χρόνο Πάσχα!

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κ γω με τη σειρά μου έφαγα έμμεσα το άκυρο τους... Αφού ζηταγαν από τράπεζα επιστολή ότι είναι business ο λογαριασμός, έχοντας στείλει το business statement μου λέγανε δεν τους καλύπτει. Στέλνω με την τράπεζα το έγγραφο που ήθελαν, και το αποδέχθηκαν. 

Αφού έκαναν 12 μέρες για επιβεβαίωση, πραγματικά απορώ σε ποιον κόσμο ζούνε, μου στέλνουν σήμερα ότι το προϊόν είναι σε έλλειψη, και θα κάνει 30-40 μέρες ...

Εν τω μεταξύ στο σάιτ το βγάζει κανονικά διαθέσιμο 4-10 μέρες.

Κ απορώ, ενώ έκανα παραγγελία, δεν όφειλαν να δεσμεύσουν το προϊόν ωσότου να κάνουν αυτοί την αργοστροφη επιβεβαίωση;;;

a center το κατάστημα, για να ξέρετε με ποιους "επαγγελματίες" έχετε να κάνετε. 

Ακόμα περιμένω απάντηση τους, έχοντας αναφέρει το ότι έχουν διαθέσιμο το ίδιο σε λίγο υψηλότερη τιμή. 

Ολοταχώς για αρνητικές κριτικές κ καταγγελία 

Υγ... Μόλις μου ήρθε μέιλ, ότι τελικά το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο 4-10μερες.

Να την προχωρήσω ή όχι;

Επεξ/σία από panosem
Δημοσ.
9 ώρες πριν, panosem είπε

Κ γω με τη σειρά μου έφαγα έμμεσα το άκυρο τους... Αφού ζηταγαν από τράπεζα επιστολή ότι είναι business ο λογαριασμός, έχοντας στείλει το business statement μου λέγανε δεν τους καλύπτει. Στέλνω με την τράπεζα το έγγραφο που ήθελαν, και το αποδέχθηκαν. 

Αφού έκαναν 12 μέρες για επιβεβαίωση, πραγματικά απορώ σε ποιον κόσμο ζούνε, μου στέλνουν σήμερα ότι το προϊόν είναι σε έλλειψη, και θα κάνει 30-40 μέρες ...

Εν τω μεταξύ στο σάιτ το βγάζει κανονικά διαθέσιμο 4-10 μέρες.

Κ απορώ, ενώ έκανα παραγγελία, δεν όφειλαν να δεσμεύσουν το προϊόν ωσότου να κάνουν αυτοί την αργοστροφη επιβεβαίωση;;;

a center το κατάστημα, για να ξέρετε με ποιους "επαγγελματίες" έχετε να κάνετε. 

Ακόμα περιμένω απάντηση τους, έχοντας αναφέρει το ότι έχουν διαθέσιμο το ίδιο σε λίγο υψηλότερη τιμή. 

Ολοταχώς για αρνητικές κριτικές κ καταγγελία 

Υγ... Μόλις μου ήρθε μέιλ, ότι τελικά το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο 4-10μερες.

Να την προχωρήσω ή όχι;

όταν είδα την προσφορά πήρα τηλ ,εκεί μου είπε οτι με τραπεζική κατάθεση εφόσον έχει στοκ το κλείνεις σίγουρα ....και όχι με κάρτα.

μου έστειλαν μειλ οτι υπάρχει στοκ,και έκανα τραπεζική κατάθεση.

Δεν είχα κανένα πρόβλημα.

• Like 2
Δημοσ.
13 ώρες πριν, aristidis540 είπε

όταν είδα την προσφορά πήρα τηλ ,εκεί μου είπε οτι με τραπεζική κατάθεση εφόσον έχει στοκ το κλείνεις σίγουρα ....και όχι με κάρτα.

μου έστειλαν μειλ οτι υπάρχει στοκ,και έκανα τραπεζική κατάθεση.

Δεν είχα κανένα πρόβλημα.

Σου ήρθε ?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 ώρες πριν, panosem είπε

Σου ήρθε ?

ναι παρέλαβα.

απλά ειχα πρόβλημα με πάγωμα οθόνης και επανεκκινήσεις ,και έκανα οτι γράφανε στα φόρουμ,τι bios update τι πέρασμα τα windows πάλι ,τι αλλαγές driver ,μια μέρα έφαγα 😒.

Επεξ/σία από aristidis540
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...