specre Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Παραγγελία BF από amazon.fr. Έφυγε από Ισπανική αποθήκη στις 26/11/2022. Αθήνα εμφανίστηκε στις 29/11/2022 και 01/12/2022 έρχεται Ρόδο στα elta courier. Από τότε έως σήμερα δεν κουνήθηκε το δέμα. Αρχική εκτιμώμενη ημ/νία παράδοσης 06/12/2022. Μετά πήγε στις 07-13/12/2022. Σήμερα υποτίθεται θα μου ερχόταν, αλλά τελικά με γράψανε και βάλανε αυτό το ψεύτικο μήνυμα: "Παραλήπτης επιθυμεί παράδοση αργότερα - Επικοινωνήστε με το κατάστημα". Φυσικά κανείς δεν πέρασε και κανείς δεν με κάλεσε. Η παράδοση είναι να γίνει στον χώρο εργασίας μου (η οποία δεν απέχει ούτε 1 χιλιόμετρο από το κατάστημα τους). Όλες αυτές τις ημέρες προσπάθησα να πάω να το πάρω 5-6 φορές, αλλά είχαν πάντα 20-30 άτομα ουρά στον δρόμο και κατέστει αδύνατον. Μετά που είδα το πιο πάνω μήνυμα, προσπαθούσα επί 2 ώρες να επικοινωνήσω μαζί τους αλλά τπτ. Στο amazon σήμερα μου γράφει το παρακάτω (μετάφραση από google): "We made a delivery attempt in your absence. We'll drop off your package at a nearby Amazon Locker so you can still pick it up today. We'll email you and update the Your Orders section when your package is ready for collection. If no collection is made, we will attempt to deliver again the next working day." Μέχρι σήμερα το πρωί έγραφε ότι σήμερα θα μπορούσα να ζητήσω refund. Θα προσπαθήσω πάλι αύριο και βλέπουμε. Παλιότερα μου είχαν έρθει με ups και ΕΛΤΑ (απλό) από amazon.it/.de και τα είχα στην ώρα τους και στην πόρτα μου. Επεξ/σία 13 Δεκεμβρίου 2022 από specre
specre Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2022 Τελικά μου το παρέδωσαν σήμερα (14/12/2022). Πάλι καλά. Στο Amazon πρέπει να δώσω τα εύσημα. Μου στείλανε άμεσα email λέγοντας πως μου επιστρέφουν τα μεταφορικά έξοδα (χωρίς να τα ζητήσω), λόγω της καθυστέρησης.
prefuse Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 17 λεπτά πριν, specre είπε Τελικά μου το παρέδωσαν σήμερα (14/12/2022). Πάλι καλά. Στο Amazon πρέπει να δώσω τα εύσημα. Μου στείλανε άμεσα email λέγοντας πως μου επιστρέφουν τα μεταφορικά έξοδα (χωρίς να τα ζητήσω), λόγω της καθυστέρησης. δηλ. να παρακαλάς να σε καθυστερήσουν την αποστολή... ειδικά αν εχεις πολλά μεταφορικά, πχ 60+€ δυστυχώς και εμενα χάθηκε μια παραγγελία απο τέλη νοεμβρίου, ελπίζω να παραλάβω και ας είναι και Ιανουάριο. Επεξ/σία 14 Δεκεμβρίου 2022 από prefuse
specre Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Δεν ήταν κάτι μεγάλο/βαρύ. Βασικά 4,50€ είναι τα μεταφορικά. Δεν παρακαλούσα να καθυστερήσει για να γλιτώσω μεταφορικά. Τώρα είναι απλά ένα καθυστερημένο δώρο που έδωσα σήμερα. Επεξ/σία 14 Δεκεμβρίου 2022 από specre
aces Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Στις 14/12/2022 στις 7:29 ΜΜ, prefuse είπε δηλ. να παρακαλάς να σε καθυστερήσουν την αποστολή... ειδικά αν εχεις πολλά μεταφορικά, πχ 60+€ δυστυχώς και εμενα χάθηκε μια παραγγελία απο τέλη νοεμβρίου, ελπίζω να παραλάβω και ας είναι και Ιανουάριο. Πολύ πιθανόν κ να μην χάθηκε εχε υπόψη η περίοδος αυτή μέχρι αρχες Ίαν 6/1 Θεοφάνεια είναι κ εορταστική κ μαζί με τα δέματα από παραγγελίες blackfriday από ΕΕ που είναι από τέλη Νοεμβρίου όλα έχουν καθυστερήσεις στις παραδόσεις κάνα 10ημερο πίσω λόγω αργιών, πρωτοχρονιάς κλπ όποτε θα πάει Ιανουάριο λογικα η παράδοση. Επεξ/σία 15 Δεκεμβρίου 2022 από aces
prefuse Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2022 22 λεπτά πριν, aces είπε Πολύ πιθανόν κ να μην χάθηκε εχε υπόψη η περίοδος αυτή μέχρι αρχες Ίαν 6/1 Θεοφάνεια είναι κ εορταστική κ μαζί με τα δέματα από παραγγελίες blackfriday από ΕΕ που είναι από τέλη Νοεμβρίου όλα έχουν καθυστερήσεις στις παραδόσεις κάνα 10ημερο πίσω λόγω αργιών, πρωτοχρονιάς κλπ όποτε θα πάει Ιανουάριο λογικα η παράδοση. το θεμα ειναι οτι πήρα κάτι σε προσφορά οποτε δεν θέλω επιστροφή χρημάτων αλλα επαναποστολή παραγγελίας, σε περίπτωση που χάθηκε η πρώτη. γίνεται κάτι τέτοιο;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα