Aias Δημοσ. 11 Μαΐου 2021 Δημοσ. 11 Μαΐου 2021 καλησπερα σε ολους.Επειδη κανω αρκετες αγορες απο Amazon και μεχρι σημερα ολες ειτε ερχονταν με απλο ταχυδρομειο ειτε με UPS ,σημερα δυστυχως ηρθε με Ελτα Κουριερ. (αφορα παραγγελια απο το Amazon.de). Πριν λιγες μερες ακουσα δυστυχως την συνεργασια Amazon με ΕΛΤΑ. Τα ΕΛΤΑ Κουριερ εχουν το συγκεκριμενο τροπαριο να μην ερχονται ποτε και ποτε να μην σηκωνουν κανενα τηλεφωνο παρα μονο να στελνουν sms οτι δεν σε βρηκαμε. Αυτο ειναι διασταυρωμενο με 10+ παραγγελιες που εχουν ερθει ολες με ΕΛΤΑ Κουριερ και ολες το ιδιο.Τωρα ομως αφορα το Amazon που αγοραζω αρκετα. Κακιστη εξυπηρετηση ,ποτε δεν βρισκεις κανεναν να μιλησεις και τωρα θα δημιουργηθουν απειρα προβληματα παραδοσης.Με την UPS παντα ερχονταν στην πορτα μου αμεσα. Aν αντιμετωπιζετε το ιδιο προβλημα γραψτε παρακατω. 3
Fotis_Greece Δημοσ. 11 Μαΐου 2021 Δημοσ. 11 Μαΐου 2021 (επεξεργασμένο) Γνωριζω πολυ καλα απο ¨μεσα" οτι τα δεματα απο Amazon παντα τα προσεχαν στα ταχυδρομεια (εντολη ανωθεν, τουλαχιστον προ covid). Κανε παραπονα στην Amazon για μη παραλαβη να το δουνε και αυτοι λιγο. Επεξ/σία 11 Μαΐου 2021 από Fotis_Greece 1
greekfragma Δημοσ. 11 Μαΐου 2021 Δημοσ. 11 Μαΐου 2021 Μόλις παρέλαβα από amazon.de με elta courier. κανένα θέμα.
Aias Δημοσ. 11 Μαΐου 2021 Μέλος Δημοσ. 11 Μαΐου 2021 5 ώρες πριν, greekfragma είπε Μόλις παρέλαβα από amazon.de με elta courier. κανένα θέμα. Εγώ μένω Πανόρμου και εξυπηρετούμε από elta courier Αμπελοκήπων .σε άλλες περιοχές μπορεί να είναι αλλιώς.
greekfragma Δημοσ. 11 Μαΐου 2021 Δημοσ. 11 Μαΐου 2021 απάντησα στην ερώτησή σου. αυτό ζήτησες στο 1ο ποστ.
Dinos_12345 Δημοσ. 11 Μαΐου 2021 Δημοσ. 11 Μαΐου 2021 Και εμένα είχε έρθει από i-parcel μετά τα Χριστούγεννα με απλό ΕΛΤΑ. Άργησε αλλά ήρθε.
Aias Δημοσ. 12 Μαΐου 2021 Μέλος Δημοσ. 12 Μαΐου 2021 3 λεπτά πριν, greekfragma είπε απάντησα στην ερώτησή σου. αυτό ζήτησες στο 1ο ποστ. Δεν λες και σε ποια περιοχή είσαι να έχουμε έναν μπουσουλα
greekfragma Δημοσ. 12 Μαΐου 2021 Δημοσ. 12 Μαΐου 2021 5 λεπτά πριν, Aias είπε Δεν λες και σε ποια περιοχή είσαι να έχουμε έναν μπουσουλα Ελληνικό-Αργυρούπολη 1
Aias Δημοσ. 12 Μαΐου 2021 Μέλος Δημοσ. 12 Μαΐου 2021 6 ώρες πριν, Fotis_Greece είπε Γνωριζω πολυ καλα απο ¨μεσα" οτι τα δεματα απο Amazon παντα τα προσεχαν στα ταχυδρομεια (εντολη ανωθεν, τουλαχιστον προ covid). Κανε παραπονα στην Amazon για μη παραλαβη να το δουνε και αυτοι λιγο. Νομίζω όταν παραλάβεις μπορείς να βαθμολογισεις και την αποστολή.οποτε θα το δώσω εκεί το feedback
dazed Δημοσ. 12 Μαΐου 2021 Δημοσ. 12 Μαΐου 2021 8 ώρες πριν, greekfragma είπε Ελληνικό-Αργυρούπολη Λογικο να μην εχεις προβληματα εκει που μενεις.
prefuse Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) https://www.euro2day.gr/news/enterprises/article/2134079/h-amazon-edose-ftera-sta-esoda-ton-elta.html συμφέρει να έρχονται με ΕΛΤΑ γιατί ειναι οι μόνοι που χρεώνουν λιγότερο για αποστολές εκτος ΕU Επεξ/σία 26 Νοεμβρίου 2022 από prefuse
andreas1gr Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2022 Παραγγελία από Γαλλικό Αμαζον την προηγούμενη Παρασκευή... Ξεκίνησε το δέμα από Γερμανική αποθήκη του Αμαζον το Σάββατο... Τρίτη πρωί παρέλαβα επαρχία στο χωριό με ΕΛΤΑ courier...!
spooker Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Πολλά προβλήματα με amazon.de και ελτα κουριερ στο νεο κόσμο, Αθήνα. Έχω κάνει πάρα πολλά παράπονα στην amazon για το θέμα. Μια μέρα πήγα και στην Καλλιθέα στα ΕΛΤΑ κουριερ για να μου πει ο υπάλληλος το κλασικό ψέμα πως περάσαμε αλλά δεν είσαστε εκεί και φυσικά με ακούσανε 2 τετράγωνα πέρα και ο υπάλληλος το βούλωσε και κρύφτηκε στην αποθήκη. Άλλο κλασικό ψέμα που κάνουν είναι να ενημερώνουν το tracking με λόγο πως ο παραλήπτης ζήτησε παράδοση άλλη μέρα. Ένα χάλι γενικώς. Όποτε μπορώ παραγγέλνω από το amazon uk που έρχονται με ups σφαίρα. Πιστεύω μόνο παράπονα στην amazon μας σώζουν ώστε κάποια στιγμή να σταματήσει η συνεργασία με τα άθλια ελτα κουριερ Μόνο τα reviews να δει κάποιος φτάνει. https://g.co/kgs/oeyX9t Επεξ/σία 27 Νοεμβρίου 2022 από spooker 1
notist Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2022 33 λεπτά πριν, spooker είπε Πολλά προβλήματα με amazon.de και ελτα κουριερ στο νεο κόσμο, Αθήνα. Έχω κάνει πάρα πολλά παράπονα στην amazon για το θέμα. Μια μέρα πήγα και στην Καλλιθέα στα ΕΛΤΑ κουριερ για να μου πει ο υπάλληλος το κλασικό ψέμα πως περάσαμε αλλά δεν είσαστε εκεί και φυσικά με ακούσανε 2 τετράγωνα πέρα και ο υπάλληλος το βούλωσε και κρύφτηκε στην αποθήκη. Άλλο κλασικό ψέμα που κάνουν είναι να ενημερώνουν το tracking με λόγο πως ο παραλήπτης ζήτησε παράδοση άλλη μέρα. Ένα χάλι γενικώς. Όποτε μπορώ παραγγέλνω από το amazon uk που έρχονται με ups σφαίρα. Πιστεύω μόνο παράπονα στην amazon μας σώζουν ώστε κάποια στιγμή να σταματήσει η συνεργασία με τα άθλια ελτα κουριερ Μόνο τα reviews να δει κάποιος φτάνει. https://g.co/kgs/oeyX9t Ωχ και εγώ περιμένω από το ισπανικό amazon αλλά δεν ξέρω αν είναι με ελτα κουριερ. Συμφωνώ μαζί σου σε όλα περί ελτα κουριερ, αλλά θα σου πω τι συμβαίνει καθώς ένα φεγγάρι πέρασα ως διανομέας. Καταρχήν όλα τα καταστήματα είναι franchise σε ιδιώτες. Όπως καταλαβαίνεις θέλουν τη δουλειά 2-3 διανομέων να την κάνει ένας. Σε μας έλεγαν ότι ο καλός διανομέας κάνει 12 παραδόσεις στην ώρα, ένα ανά 5 λεπτά. Άρα στο 8ωρο 96 πακέτα. Εμάς μας έδιναν οι διακινητές 120-130 και όταν λέγαμε δεν δίνονται όλα αυτά μας έλεγαν δεν πειράζει δώσε προτεραιότητα στα ραντεβού και στα αμαζον γιατι τρώμε πρόστιμο από τη μαμά ελτα και άσε τα άλλα για αύριο. Επίσης πολλοί παράγοντες όπως κίνηση παρκάρισμα συνεννόηση να βρεις τον παραλήπτη να πληρωθείς αν είναι με αντικαταβολή κτλ. έχουν καθυστέρηση. Το θέλει παράδοση αργότερα επίσης είναι μια τακτική για να μην τρώνε πρόστιμο. Αυτό γινόταν στην επιστροφή στα κατάστημα στα πακέτα που δεν μπορούσαν να δοθούν, για τους λόγους που έγραψα πριν. Μου κάνει εντύπωση που το έκαναν στα αμαζον στο κατάστημα που λες.
Aias Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2022 Αν και το θεμα το εχω ανοιξει πριν 1 χρονο αποτελει ακομα επικαιρο αφου κανενα προβλημα δεν εχει λυθει οσα παραπονα και να κανουν οι παραληπτες.Ισως το μονο που εχει αλλαξει να ειναι οτι ισως να βρεις καποιον στο τηλεφωνο. Το κλασσικο ψεμα ειναι οτι περασαν και δεν σας βρηκαν με ενημερωση στο viber.Η απαντηση ειναι απλη.παντα πρεπει ο courier που δεν σας βρηκε να αφησει χαρτακι κολλημενο στην εισοδο της πολυκατοικιας με την ωρα που περασε προσωπικο σε σας.Αυτο δειχνει οτι περασε.Ολα τα αλλα ειναι δικαιολογιες. Αλλο ψεμα η αληθεια ? (δεν το εχω ρωτησει στο αμαζον) ειναι οτι τα δεματα απο Amazon βαση της συμφωνιας που εχουν με την αμαζον στελνονται στο σπιτι σας μονο μια φορα και μετα πρεπει να πατε εσεις να τα παρετε απο την εδρα των Elta Courier. Οποτε μαζι με το παραπανω δεν σας τα φερνουν ποτε. Τελευταιο αν δεν παει κανεις να παραλαβει απο το καταστημα των Ελτα Courier μεσα σε 10 μερες το δεμα επιστρεφει στην Αμαζον.Εκει βεβαια ζητατε refund. Δυστυχως η εξυπηρετηση τους ειναι κακιστη.Πλεον στελνω τα δεματα αντι σε μενα στο σπιτι της μανας μου στην Νικαια που ειναι λιγο καλυτερο υποκαταστημα απο τους αμπελοκηπους αν και εκει ξεκινησαν τα ιδια . Παντα να εχετε στο πισω μερος του κεφαλιου σας οτι θα πρεπει να παραλαβετε απο το υποκαταστημα ιδιαιτερα τωρα με black friday Και γιορτες χριστουγεννων κτλ που οι αποστολες ειναι πολλες και μεγαλος ο φορτος εργασιας τους.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα