Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, Izorai είπε

Με το game pass τα παίζεις και στο pc. Ποιος ο λόγος ύπαρξης του FailBox??

Δεν εχουν ολοι pc και η διαφορά σχέση τιμής ειναι τεράστια. Για casual gaming ειναι ιδανικό μικρο και αθόρυβο. 

• Like 5
  • Απαντ. 64
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
50 λεπτά πριν, Izorai είπε

δεν εχουν ολοι pc βασικα και απο το να φτιαξεις ενα ακομα και για 1080p αναλυση δεν σε συμφερει (ακομα και σε νορμαλ τιμες οχι με τις τωρινες) , πιο πολυ σε συμφερει να παρεις ενα series s με το gamepass και καθαρισες αν εισαι casual. Αν εχεις ηδη ενα μετριο - αξιολογο pc απο την αλλη πραγματικα δεν εχεις κανενα λογο να αγορασεις ουτε s ουτε x. 

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Izorai είπε

Ακριβώς επειδή κάποιος μπορεί να μην έχει pc…..πόσο μάλλον gaming pc.

Υπολόγισε ότι αυτή τη στιγμή έχει 250 ευρώ η φτηνότερη gtx 1050ti…..με την οποία ούτε moba games δεν παίζεις πλέον…Για να πείς πως θα πάρεις κάρτα για 1080 ultra 60fps+ θέλεις πάλι το κόστος series x / ps5.

Φυσικά το να δώσεις 500 ευρώ για 1080 60fps σήμερα είναι σαν να τα πετάς.Του χρόνου βαριά βαριά θα θες άλλη κάρτα.

Οπότε καλιά 3-4 μήνες αναμονή για κονσόλα αν δεν έχεις pc.Ακόμα και αν έχεις βέβαια pc…..για να πείς πως θα είσαι στα ίδια κυβικά με series X / ps5 θές τουλάχιστον ryzen 5 3xxx cpu και rtx 2xxx / 5xxx Μόνο οι gpu δηλαδή έχουν 600+ ευρώ…

Επεξ/σία από Chocobo
  • Like 4
Δημοσ.
17 ώρες πριν, nekrik είπε

Στεναχώρια η Sony. Πως την πετσόκοψες έτσι;  Αφού λέει αν δεν πάρεις Ps5, τελος. Σταματάει  την  παραγωγή. 
spacer.png

Δεν νομίζω να μην στεναχωρηθεί αν μειωθούν οι πωλήσεις του PS5. Ούτε νομίζω πως το PS5 τους είναι αδιάφορο σαν προϊόν αλλιώς θα το είχαν ήδη καταργήσει. Αυτές οι δηλώσεις γίνονται για να επηρεάσουν το καταναλωτικό κοινό.

Το σίγουρο είναι πως δεν θα στεναχωρηθώ εγώ είτε το καταργήσουν είτε όχι! Εναλλακτικές εξίσου καλές υπάρχουν.....

Δημοσ.
Στις 11/5/2021 στις 2:02 ΜΜ, ilias78 είπε

Από τι στιγμή που δεν υπάρχουν κ πολλές αποκλειστικότητες για το ps5, δεν με πειράζει που δεν το έχω. Αν προσθέσεις σε αυτο ότι οι τιμές σε αυτά ξεκινούν απ τα 70 ευρώ, τότε ας περιμένω κ 1 χρόνο.

Και να υπήρχαν αποκλειστικότητες για το ps5, πάλι δεν θα πείραζε να μην το έχεις 😄

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...