Katerinakate88 Δημοσ. 11 Μαΐου 2021 Δημοσ. 11 Μαΐου 2021 Καλημέρα Θα ήθελα να ρωτήσω (αν γνωρίζει κάποιος, από εμπειρία) Πρόκειται να ξεκινήσω δουλειά σε ξενοδοχείο, μέσω προγράμματος ΟΑΕΔ, που επιδοτεί ένα συγκεκριμένο ποσό στον εργοδότη, το οποίο καλύπτει εργοδοτικές εισφορές και μέρος του μισθού. Διαθέτοντας πτυχίο διοίκησης επιχειρήσεων και μεταπτυχιακό τίτλο στη Διοίκηση τουριστικών επιχειρήσεων, καθώς και σχετική προϋπηρεσία 3 σεζόν σε ξενοδοχεία σε ρεσεψιόν, τι θα μπορούσα να διεκδικήσω, μισθολογικά, πέρα από αυτά που δίνει ο ΟΑΕΔ;
velociraptoras Δημοσ. 11 Μαΐου 2021 Δημοσ. 11 Μαΐου 2021 το υπολοιπο μέρος του μισθού αρχικά (όχι δεν είναι δεδομένο οτι θα σου το δίνει ο εργοδότης), από κει και πέρα συνήθως μεσω οαεδ δινουν συνολικά τον βασικό μισθο, και κάποιοι μόνο αυτα που δινει ο οαεδ χωρις το δικό τους μερίδιο
Katerinakate88 Δημοσ. 11 Μαΐου 2021 Μέλος Δημοσ. 11 Μαΐου 2021 3 ώρες πριν, velociraptoras είπε το υπολοιπο μέρος του μισθού αρχικά (όχι δεν είναι δεδομένο οτι θα σου το δίνει ο εργοδότης), από κει και πέρα συνήθως μεσω οαεδ δινουν συνολικά τον βασικό μισθο, και κάποιοι μόνο αυτα που δινει ο οαεδ χωρις το δικό τους μερίδιο Δηλαδή αν ο ΟΑΕΔ επιχορηγεί 800€ και ο εργοδότης καλύψει από αυτά τα χρήματα όλο το μισθό μαζί με τις εισφορές, εγώ θα καθαρίζω περίπου 550€....?
velociraptoras Δημοσ. 11 Μαΐου 2021 Δημοσ. 11 Μαΐου 2021 3 ώρες πριν, Katerinakate88 είπε Δηλαδή αν ο ΟΑΕΔ επιχορηγεί 800€ και ο εργοδότης καλύψει από αυτά τα χρήματα όλο το μισθό μαζί με τις εισφορές, εγώ θα καθαρίζω περίπου 550€....? δεν επιχορηγεί 800 ο οαεδ. καλύπτει συνήθως τις ασφαλιστικές εισφορές και ενα ποσοστό του μισθού (συνηθως υπολογίζεται με βάση το βασικό μισθό). δεν ξέρω που κυμαινεται τώρα ο βασικός, έστω οτι είναι στα 500 ευρω, ο οαεδ θα δινει 250 κι ο εργοδότης θα συμληρωει μεχρι τ μισθλο που έχετε συμφωνήσει. δυστυχως παλιότερα πολλοί εργοδότες εκαναν προσλήψεις με τετοια προγράμματα και έδιναν μόνο 250-300 ευρω το μήνα στους εργαζόμενους . τωρα ισως λογω υποχρεωτικής πληρωμης μέσω τραπεζας να βαζουν κανονικά το μισθό. διαβασε αναλυτικά τι λέει το προγραμμα που θα συμετέχεις για να δεις τι προσφέρει ο οαεδ και στον εργοδότη ζητησε αυτα που πιστευεις οτι αξιει η δουλεια σου. εννοείται να ζτησεις να πληρωνεσαι και τις υπερωρίες.
Katerinakate88 Δημοσ. 11 Μαΐου 2021 Μέλος Δημοσ. 11 Μαΐου 2021 30 λεπτά πριν, velociraptoras είπε δεν επιχορηγεί 800 ο οαεδ. καλύπτει συνήθως τις ασφαλιστικές εισφορές και ενα ποσοστό του μισθού (συνηθως υπολογίζεται με βάση το βασικό μισθό). δεν ξέρω που κυμαινεται τώρα ο βασικός, έστω οτι είναι στα 500 ευρω, ο οαεδ θα δινει 250 κι ο εργοδότης θα συμληρωει μεχρι τ μισθλο που έχετε συμφωνήσει. δυστυχως παλιότερα πολλοί εργοδότες εκαναν προσλήψεις με τετοια προγράμματα και έδιναν μόνο 250-300 ευρω το μήνα στους εργαζόμενους . τωρα ισως λογω υποχρεωτικής πληρωμης μέσω τραπεζας να βαζουν κανονικά το μισθό. διαβασε αναλυτικά τι λέει το προγραμμα που θα συμετέχεις για να δεις τι προσφέρει ο οαεδ και στον εργοδότη ζητησε αυτα που πιστευεις οτι αξιει η δουλεια σου. εννοείται να ζτησεις να πληρωνεσαι και τις υπερωρίες. Υποτίθεται ότι καλύπτει το 60% του μισθολογικού και μη μισθολογικού κόστους, και έως 800€ το μήνα. Ο εργοδότης μου εγγυήθηκε ότι θα κάνει το καλύτερο που μπορεί... Απλά σκέφτομαι, να το προχωρήσω ή παίζει να βρεθώ να δουλεύω 12ωρα με 400€
velociraptoras Δημοσ. 12 Μαΐου 2021 Δημοσ. 12 Μαΐου 2021 14 ώρες πριν, Katerinakate88 είπε Υποτίθεται ότι καλύπτει το 60% του μισθολογικού και μη μισθολογικού κόστους, και έως 800€ το μήνα. Ο εργοδότης μου εγγυήθηκε ότι θα κάνει το καλύτερο που μπορεί... Απλά σκέφτομαι, να το προχωρήσω ή παίζει να βρεθώ να δουλεύω 12ωρα με 400€ ρωτησε τον ιδιο τότε μη βρεθεις να δουλευεις για ψιχουλα
Katerinakate88 Δημοσ. 12 Μαΐου 2021 Μέλος Δημοσ. 12 Μαΐου 2021 24 λεπτά πριν, velociraptoras είπε ρωτησε τον ιδιο τότε μη βρεθεις να δουλευεις για ψιχουλα Ευχαριστώ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα