Προς το περιεχόμενο

Ssd candy

lefteris82

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλημέρα. Πήρα την απόφαση να αναβαθμίσω το laptop (LENOVO B5070 Windows 10)μου τοποθετώντας έναν ssd δίσκο πλέον του υπάρχοντος για το λειτουργικό σύστημα. Αγόρασα λοιπόν μια θήκη δίσκου που μπαίνει στη θέση του CDROM. Οι δοκιμές που θα αναφέρω αφορούν 2 θηκες, την Gimbird και την second hdd candy (με διακοπτάκι στην άκρη, δοκιμασμένο και στις δύο θέσεις). Τοποθέτησα τον ssd στη θέση του CD, μπήκα στο bios για να ξεκινήσει από τον ssd αλλά δεν τον έβρισκε. Κάνω εκκίνηση από τον παλιό μου δισκο, ανοίγει , πάω στο "υπολογιστής μου" και βλέπει κανονικά τον ssd. Ωραία λέω, θα τους βάλω αναποδα/αντιστροφα και όλα καλά. Κάνω εκκίνηση λοιπόν και ανοίγει πάρα πολύ γρήγορα από τον ssd, πάω στο "υπολογιστής μου" και ΠΟΥΘΕΝΑ ο άλλος σκληρός. Δοκίμασα μήπως τον βλέπει το BIOS αλλά τίποτα. Τι μπορεί να φταίει? 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• 1 μήνα μετά...

Η λύση τελικά ήταν διαγράψω όλα τα δεδομένα του HDD δισκου (με εξωτερικό reader), διαγράφοντας επίσης και τους 3 διαφορετικούς τόμους που είχα δημιουργισει σε αυτόν και ίσως ήταν και η αιτία του προβλήματος.

ΥΓ Εγκυκλοπαιδικα και μόνο , και πάλι δεν φαινόταν ο δίσκος στο bios menu ώστε να γίνει εκκίνηση από εκεί. Μικρό το κακό. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...