Fotis_Greece Δημοσ. 12 Μαΐου 2021 Δημοσ. 12 Μαΐου 2021 6 ώρες πριν, TuXaKoS είπε Έχουν αλλάξει τα πράγματα και είναι πιο αυστηρά. Μη ξεχνάτε, ότι σύντομα θα καταργηθεί το όριο των 22 ευρώ και θα περνάνε τελωνείο τα πάντα Το περιστατικό με τα δεματα απο Τουρκία εγινε την προηγούμενη εβδομάδα. Εξοπλισμο refurbished Avaya που παιρνω απο Αγγλια εχω κανονισει με τον πωλητη (μεγαλο IT store). Το δηλωνει service\sample και μέχρι στιγμης εχω γλυτωσει τελωνεια. Δεν το κανουν ολοι ομως. Ενα μικρο οριο 20-25€\$ παντα θα υπάρχει
TuXaKoS Δημοσ. 12 Μαΐου 2021 Δημοσ. 12 Μαΐου 2021 16 λεπτά πριν, Fotis_Greece είπε Το περιστατικό με τα δεματα απο Τουρκία εγινε την προηγούμενη εβδομάδα. Εξοπλισμο refurbished Avaya που παιρνω απο Αγγλια εχω κανονισει με τον πωλητη (μεγαλο IT store). Το δηλωνει service\sample και μέχρι στιγμης εχω γλυτωσει τελωνεια. Δεν το κανουν ολοι ομως. Ενα μικρο οριο 20-25€\$ παντα θα υπάρχει Δεν θα υπάρχει. Είναι ευρωπαική οδηγία. ΦΠΑ από το πρώτο ευρώ. 1
Fotis_Greece Δημοσ. 12 Μαΐου 2021 Δημοσ. 12 Μαΐου 2021 Μου θυμισες τους ΟΤΕτζηδες στο τηλεφωνο, ειναι ευρωπαικη οδηγια λενε να μετατραπει σε ευρυζωνικη η συνδεση τηλεφωνου!! Δεν γινονται αυτα τα πραγματα, ξεκολατε λιγο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα