Προς το περιεχόμενο

Απορία σχετικά με την πρώτη μου δουλειά

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλημέρα σας,

είμαι φοιτητής πληροφορικής, 4ο έτος, λογικά με πτυχίο μετά την εξεταστική του Σεπτεμβρίου και έχω πρακτική αυτό το εξάμηνο σαν Business Intelligence Consultant.

Η εταιρία που δουλεύω μου πρόσφερε σύμβαση εργασίας για αφού τελειώσει η πρακτική μου, για κάποιους μήνες, με ονομαστικό μισθό 650 ευρώ ο οποίος θα αναπροσαρμοστεί 6 μήνες μετά βάσει των επιδόσεων μου κλπ.

Πιστεύετε είναι ένας καλός αρχικός μισθός αυτός;
Υπάρχει κάτι που θα έπρεπε να προσέξω;

Καθώς είναι η πρώτη μου δουλειά, οποιαδήποτε συμβουλή είναι καλοδεχούμενη.

Ευχαριστώ!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

59 λεπτά πριν, sahgon είπε

Καλημέρα σας,

είμαι φοιτητής πληροφορικής, 4ο έτος, λογικά με πτυχίο μετά την εξεταστική του Σεπτεμβρίου και έχω πρακτική αυτό το εξάμηνο σαν Business Intelligence Consultant.

Η εταιρία που δουλεύω μου πρόσφερε σύμβαση εργασίας για αφού τελειώσει η πρακτική μου, για κάποιους μήνες, με ονομαστικό μισθό 650 ευρώ ο οποίος θα αναπροσαρμοστεί 6 μήνες μετά βάσει των επιδόσεων μου κλπ.

Πιστεύετε είναι ένας καλός αρχικός μισθός αυτός;
Υπάρχει κάτι που θα έπρεπε να προσέξω;

Καθώς είναι η πρώτη μου δουλειά, οποιαδήποτε συμβουλή είναι καλοδεχούμενη.

Ευχαριστώ!

Καλημέρα,

ως πρώτη προτεραιότητα θέσε το τι έχεις να πάρεις και τι έχει να σου δώσει η εταιρία που εργάζεσαι. Το αν θα παίρνεις για 6 μήνες 550 ή 650 ή 750, λίγη σημασία έχει εφόσον  μπήκες στη διαδικασία να αναρωτηθείς, εικάζω πως δεν υπάρχει βιοποριστικό πρόβλημα με τα 650€. 

Αν από την άλλη η εταιρία είναι γιούχου είτε από γνωσιακό επίπεδο, είτε από επαγγελματισμό, μείνε ψάχνοντας κάτι καλύτερο. 

• Like 1

ο μισθός μια χαρά ενίαι για αρχή,  κοιταξε μονο αν σε ενδιαφέρει το αντικείμενο της θεσης ωστε να ασχοληθείς περισσότερο με αυτό ή αν θεςνα κανεις κατι άλλο οπότε θα πρεπει να ψαχτείς αλλού

• Like 1

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Αν μιλάμε για πενθήμερο 8ώρο με άδειες, είναι πολύ καλά λεφτά. Αρκεί πάντα να σε ενδιαφέρει το αντικείμενο και να μην είναι το κλίμα απόλυτα απαίσιο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...