osfp1978 Δημοσ. 11 Μαΐου 2021 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2021 Ενδιαφερομαι για ταμπλετ max 200€... Εχω βρει το lenovo m10 gen2 και το tcl tab 10s. Η χρηση ειναι browsing,streaming και καποια ελαφρα παιχνιδια.... Ποιο προτεινετε και γιατι.Δεκτες και αλλες προτασεις εκτος απο samsung λογω τραγικου ιστορικου με το σερβις της εταιρειας και απαραδεκτης συμπεριφορας... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dollyyy19 Δημοσ. 11 Μαΐου 2021 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2021 σαμυ ταβ α7.μεγαλη μπαταρια,καλη αναλυση,γληγορος επεξεργαστης,+ το οτι δεν βρηκα αρνητικη κριτικη.... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
osfp1978 Δημοσ. 11 Μαΐου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2021 (επεξεργασμένο) 26 λεπτά πριν, dollyyy19 είπε σαμυ ταβ α7.μεγαλη μπαταρια,καλη αναλυση,γληγορος επεξεργαστης,+ το οτι δεν βρηκα αρνητικη κριτικη.... Προσωπικη εμπειρια με κινητο samsung... Αν ησουν στη θεση μου,το ιδιο θα εκανες... Επεξ/σία 11 Μαΐου 2021 από osfp1978 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
highpriest Δημοσ. 11 Μαΐου 2021 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2021 Καταλαβαίνω το πρόβλημα που έχεις με την αντιπροσωπεία της samsung στο σέρβις, παρόλα αυτά το Α7 είναι σχεδόν μονόδρομος σε αυτά τα χρήματα. Απο τα δύο που αναφέρεις θα προτιμούσα το lenovo 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dollyyy19 Δημοσ. 11 Μαΐου 2021 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2021 4 ώρες πριν, osfp1978 είπε Προσωπικη εμπειρια με κινητο samsung... Αν ησουν στη θεση μου,το ιδιο θα εκανες... δεν γνωριζω την εμπειρια σου,αλλα και εγω με προσωπικη εμπειρια απο φωτογραφικη σαμυ,εγω αριστες αντυπωσεις για αντιπροσωπια,εφοσον ειμαι τυπικος και δεν εστειλα για επισκευη κινητο που επεσε στην πισινα και το απεκρυψα.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
osfp1978 Δημοσ. 12 Μαΐου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2021 (επεξεργασμένο) 16 ώρες πριν, dollyyy19 είπε δεν γνωριζω την εμπειρια σου,αλλα και εγω με προσωπικη εμπειρια απο φωτογραφικη σαμυ,εγω αριστες αντυπωσεις για αντιπροσωπια,εφοσον ειμαι τυπικος και δεν εστειλα για επισκευη κινητο που επεσε στην πισινα και το απεκρυψα.... Και εγω τυπικος ημουν...Επεσα στο γνωστο προβλημα της πρωην Αρβατο με τις υγρασιες και ειχα τηλεφωνικη επικοινωνια με τεχνικο διευθυντη της σαμσουγκ (ετσι μου συστηθηκε τουλαχιστον) ο οποιος υπεραμυνθηκε της Αρβατο.... Συνεπεια της ιστοριας να μου ζητανε για την επισκευη του τηλ περισσοτερα απ οτι ειχε καινουριο τοτε.Κινητο μολις δυο μηνων.... Αγορασμενο απο κοσμοτε το κινητο... Ολα αυτα το καλοκαιρι του 2015 για ενα κινητο (galaxy core 2) που κολλουσε υπερβολικα και ανοιγοκλεινε μονο του... Δεν ξερω αν εχει αλλαξει κατι απο τοτε....Η Αρβατο παντως εχει γινει ts solutions.... Επεξ/σία 12 Μαΐου 2021 από osfp1978 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα