Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα!

Ασχολείται κανείς ερασιτεχνικά με το τένις στην Θεσσαλονίκη και θα μπορούσε να με κατατοπίσει με το άθλημα; Είδα, ότι οι περισσότεροι όμιλοι/σύλλογοι βρίσκονται στην Καλαμαριά. Ξέρουμε σε τι τιμές κυμαίνεται η μηνιαία συνδρομή; Επίσης, θα μου προτείνατε την ατομική άσκηση με προπονητή ή την συλλογική;

Θα το έβλεπα καθαρά ως μια μορφή άσκησης, καθώς βαριέμαι τα γυμναστήρια. Εσείς τι λέτε για αυτό; Ενδείκνυται για την περίπτωση μου;

Επεξ/σία από applebean
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλύτερα να πας σε γκρουπ, ούτως ή άλλως τώρα λόγω covid μέχρι 4 άτομα αφήνουν. Είναι πιο οικονομικό, θα μπορείς να μάθεις και από τους άλλους και θα αναπτύξεις και κοινωνικές σχέσεις. Είναι πολύ όμορφο άθλημα αλλά και πολύ δύσκολο για αυτό θέλει πολύ υπομονή και επιμονή.

Δυστυχώς για τιμές Θεσ/νίκη και περιοχές δεν γνωρίζω, πάντως μπορείς να απευθυνθείς σε συλλόγους και να πάρεις τιμές.

Δημοσ.

Και εγώ είμαι στο ψάξιμο, γενικά από ότι είδα το κόστος είναι κοντά στα 40€ τον μήνα για 2 ώρες προπόνηση την εβδομάδα.

Δημοσ.

ισως για αρχη μερικα μαθηματα μαζι με αλλον εναν δυο μεχρι να δεις αν σου αρεσει. Για να μαθεις ομως το αθλημα, θελεις ατομικο μαθημα. 

Δημοσ.
Στις 22/5/2021 στις 7:16 ΜΜ, evo481 είπε

Για να μαθεις ομως το αθλημα, θελεις ατομικο μαθημα. 

όχι απαραίτητα. Αν πας σε γκρουπάκι που είναι μερικοί και καλύτεροι από εσένα, "παίρνεις εικόνα". Απλά στο ατομικό θα έχεις το 100% focus του προπονητή.

Δημοσ.

είπα ότι για να δεις πως είναι περίπου δεν είναι κακό να πας σε γκρουπάκι στην αρχή. Για να εμβαθύνεις θέλει ατομικό που φυσικά ο φίλος μπορεί να μη θέλει να κάνει.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...