eko13 Δημοσ. 11 Μαΐου 2021 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2021 Και λέει τα αποκλειστικά να μας τα δίνει τζάμπα κάθε Πέμπτη, χαχα God bless Epic! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Μαΐου 2021 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2021 (επεξεργασμένο) 11 ώρες πριν, Predatorkill είπε Αυτο ποτε δε το καταλαβα. Βλεπεις το παιχνιδι, πατας play, τελος. Δηλαδη μας λες οτι δεν παιζεις αυτα τα παιχνιδια επειδη δεν σου αρεσει το ui μιας ασχετης με το παιχνιδι εφαρμογης; Ναι. Προτιμώ να περιμένω όταν γίνει διαθέσιμο στο steam, γιατί το steam προσφέρει κάποια features που τα θεωρώ σημαντικά για να τα αγνοήσω. Θέλω υποστήριξη σε linux (proton). Θέλω remote play. Θέλω family sharing. Θέλω achievements. Θέλω υποστήριξη όλων των controllers που κυκλοφορούν. Για όλα τα παραπάνω, προτιμώ να μην αγοράσω ένα παιχνίδι πανάκριβα σε άλλο launcher. Χτίζω την - επί πληρωμή - βιβλιοθήκη μου εκεί που θεωρώ πως έχω τις περισσότερες αβάντες. Και οι launchers δεν είναι "άσχετες με το παιχνίδι εφαρμογές". Είναι DRM-control apps που είναι αλληλένδετες με το αγορασμένο παιχνίδι, κάτι το οποίο είναι πολύ σημαντικό ώστε να προσέχεις από ποιές εταιρείες αγοράζεις παιχνίδια. Επεξ/σία 11 Μαΐου 2021 από Επισκέπτης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Herald Δημοσ. 11 Μαΐου 2021 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2021 (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, Predatorkill είπε Αυτο ποτε δε το καταλαβα. Βλεπεις το παιχνιδι, πατας play, τελος. Δηλαδη μας λες οτι δεν παιζεις αυτα τα παιχνιδια επειδη δεν σου αρεσει το ui μιας ασχετης με το παιχνιδι εφαρμογης; Eμένα δεν μου αρέσει ότι κάποιος ΠΛΗΡΩΝΕΙ ένα έτοιμο παιχνίδι ωστέ να μην το παίξουν οι άλλοι στο steam. Γλοιώδης τακτική Επεξ/σία 11 Μαΐου 2021 από Herald 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tombyraider13 Δημοσ. 11 Μαΐου 2021 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2021 Η Epic αν και έχει το πάνω χέρι, θέλει ξεκάθαρα να εκτοπίσει εντελώς το steam και να κάνει απόλυτο κουμάντο στο pcgaming και τα exclusives είναι πολύ δυνατό χαρτί για να το πετύχει αυτό, αν μάλιστα θα είναι τόσα πολλά όσα δηλώνει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nick_corobos Δημοσ. 11 Μαΐου 2021 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2021 13 ώρες πριν, NickKavourdiris είπε Θέλω να πάρω το Crash 4, το Tony Hawk το remastered, το Oddworld Soulstorm, αλλά δεν το κάνω γιατί δεν μου αρέσει το EGS. Το steam αποτελεί την κορυφή - μέχρι στιγμής - ανάμεσα στους pc game launchers και θέλω να δαπανώ τα χρήματά μου εκεί πέρα. EGS, origin, uplay, battle.net, rockstar launcher, κλπ, πολύ κατώτερα overall. Codex Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AtiX Δημοσ. 11 Μαΐου 2021 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2021 12 λεπτά πριν, tombyraider13 είπε Η Epic αν και έχει το πάνω χέρι, θέλει ξεκάθαρα να εκτοπίσει εντελώς το steam και να κάνει απόλυτο κουμάντο στο pcgaming και τα exclusives είναι πολύ δυνατό χαρτί για να το πετύχει αυτό, αν μάλιστα θα είναι τόσα πολλά όσα δηλώνει. Η Epic με αυτή την τακτική ανοίγει μόνη της τον λάκο της… εαν δικαιωθεί θα είναι η πρώτη που θα φάει μηνύσεις για αθέμιτο ανταγωνισμό και αντιμονοπωλιακές τακτικές… Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Μαΐου 2021 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2021 (επεξεργασμένο) 48 λεπτά πριν, nick_corobos είπε Codex Εντάξει. Σπασμένο κατεβάζω ότι θέλω. Δεν είμαι άσχετος. Αλλά τώρα συζητάμε για νόμιμα-αγορασμένα. ΥΓ. Δεν χρειάζομαι κάποιο gateway or linking Επεξ/σία 11 Μαΐου 2021 από Επισκέπτης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nick_corobos Δημοσ. 11 Μαΐου 2021 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2021 1 ώρα πριν, NickKavourdiris είπε Εντάξει. Σπασμένο κατεβάζω ότι θέλω. Δεν είμαι άσχετος. Αλλά τώρα συζητάμε για νόμιμα-αγορασμένα. ΥΓ. Δεν χρειάζομαι κάποιο gateway or linking Ουτε ενα συνδεσμο? Θα χασεις τη δουλεια σου θελω τα αποτελεσματα απο τον οργανισμο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Necrogenisis Δημοσ. 11 Μαΐου 2021 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2021 5 ώρες πριν, NickKavourdiris είπε Ναι. Προτιμώ να περιμένω όταν γίνει διαθέσιμο στο steam, γιατί το steam προσφέρει κάποια features που τα θεωρώ σημαντικά για να τα αγνοήσω. Θέλω υποστήριξη σε linux (proton). Θέλω remote play. Θέλω family sharing. Θέλω achievements. Θέλω υποστήριξη όλων των controllers που κυκλοφορούν. Για όλα τα παραπάνω, προτιμώ να μην αγοράσω ένα παιχνίδι πανάκριβα σε άλλο launcher. Χτίζω την - επί πληρωμή - βιβλιοθήκη μου εκεί που θεωρώ πως έχω τις περισσότερες αβάντες. Και οι launchers δεν είναι "άσχετες με το παιχνίδι εφαρμογές". Είναι DRM-control apps που είναι αλληλένδετες με το αγορασμένο παιχνίδι, κάτι το οποίο είναι πολύ σημαντικό ώστε να προσέχεις από ποιές εταιρείες αγοράζεις παιχνίδια. Και για να προσθεσω κι εγω κατι πολυ σημαντικο που παρελειψες: ΘΕΛΩ REVIEWS! Ναι ρε παιδια, θελω κριτικες. Πως γινεται να ψωνιζει καποιος απο EGS και να μην βλεπει ουτε μια κριτικη και να του φαινεται κομπλε ολο αυτο; Η δυνατοτητα να βαθμολογει καποιος ενα παιχνιδι σε μια πλατφορμα που πουλαει παιχνιδια ειναι απαραιτητη! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Μαΐου 2021 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2021 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, Necrogenisis είπε Και για να προσθεσω κι εγω κατι πολυ σημαντικο που παρελειψες: ΘΕΛΩ REVIEWS! Ναι ρε παιδια, θελω κριτικες. Πως γινεται να ψωνιζει καποιος απο EGS και να μην βλεπει ουτε μια κριτικη και να του φαινεται κομπλε ολο αυτο; Η δυνατοτητα να βαθμολογει καποιος ενα παιχνιδι σε μια πλατφορμα που πουλαει παιχνιδια ειναι απαραιτητη! Καλά τα reviews τα βρίσκεις κι οπουδήποτε αλλού. Σε yt, σε sites, κλπ. Ούτως ή άλλως το steam προσφέρει πολλά ακόμα καλούδια, πέρα απ'αυτά που αναφέρω. Τα παρέλειψα γιατί δεν είναι deal breakers, όσο είναι αυτά που λέω. 1 ώρα πριν, nick_corobos είπε Ουτε ενα συνδεσμο? Θα χασεις τη δουλεια σου θελω τα αποτελεσματα απο τον οργανισμο Ο οργανισμός λειτουργεί μέχρι τις 21.00. Να σας συνδέσω μεέναν υπεύθυνο να μιλήσετε; Επεξ/σία 11 Μαΐου 2021 από Επισκέπτης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Witcher1st Δημοσ. 11 Μαΐου 2021 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2021 20 ώρες πριν, Arkin είπε Και ολα αυτα εγιναν με το να πουλανε εικονικα skins σε παιδακια στο fortnite ετσι? Δεν το χωραει ο νους. Ειχες δικιο τελικα Ειδικά αν σκεφτούμε ότι τα συγκεκριμένα δεν τα είπε ποτέ ο Αϊνστάιν, εσύ σε ποιο γκρουπ ανήκεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα