Προς το περιεχόμενο

Windows Update για τα windows 10, έκδοση 20Η2

iliasnet

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Τα windows ενημερώνονται στην  έκδοση  20Η2  αλλά για κάποιο λόγο η εγκατάσταση σταματάει στο 61% .

Το έχω αφήσει μέχρι 9 ώρες, αρκετές επανεκκινήσεις  αλλα τίποτε συνεχίσει να σταματάει στο 61%

Επίσης εχω αφαιρέσει κάποια προγράμματα που υποπτευόμουν ότι μπορεί να επηρεάζει την εγκατάσταση, μέχρι και το eset αφαίρεσα.

Τα windows είναι τα home και η έκδοση που είναι εγκατεστημένη τώρα είναι 1909.

Είναι σε laptop ASUS GL75VW με μνήμη 16GB, Τα windows είναι αυτά που είχε εξαρχής εγκατεστημένα μα την αγορά, με την διάφορα ήταν στα αγγλικά και τα γύρισα στα ελληνικά.

Κάποια ιδέα για το τι μπορεί να συμβαίνει;

Ευχαριστώ

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
44 λεπτά πριν, iliasnet είπε

Είναι σε laptop ASUS GL75VW με μνήμη 16GB, Τα windows είναι αυτά που είχε εξαρχής εγκατεστημένα μα την αγορά, με την διάφορα ήταν στα αγγλικά και τα γύρισα στα ελληνικά.

Κάποια ιδέα για το τι μπορεί να συμβαίνει;

Ευχαριστώ

Πώς τα γύρισες από αγγλικά ελληνικά;;

Επίσης από το 1909 μέχρι το 20Η2 λείπει μια ακόμα έκδοση.

Επεξ/σία από dpolal

53 λεπτά πριν, dpolal είπε

Εμένα στο λάπτοπ μου πριν 2 βδομάδες ξαφνικά και χωρίς καμιά προειδοποίηση μου ζήτησε να επανεκκινήσω για να εγκατασταθούν οι ενημερώσεις. Κυττάζω μετά να δω τι γίνεται ( γιατί λίγες μέρες μετά θυμάμαι θα έληγε η 19.09 και για μένα μετράει αυτό,και είχε περαστεί ευτυχώς χωρίς να δημιουργηθεί κάποιο πρόβλημα η έκδοση 20.Η2. Αυτό που με παραξένεψε είναι ότι μέχρι τότε με είχε στο περίμενε για την έκδοση 20.04 και απ' όσο θυμάμαι όταν βγαίνει νέα έκδοση μας ρωτά αν θέλουμε να την εγκαταστήσουμε.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, dpolal είπε

Πώς τα γύρισες από αγγλικά ελληνικά;;

Δεν θυμάμαι ακριβώς, αν θυμάμαι καλά κατέβασα ένα προγραμματακι απο την μικροσοφτ

Το ξέρω οτι λείπει μια έκδοση, δεν μου την έβγαλε πότε, έκανε όλες τις άλλες αναβαθμίσεις και με είχε στο περίμενε για την αναβάθμιση αυτή

ευχαριστώ

Επεξ/σία από iliasnet

38 λεπτά πριν, iliasnet είπε

Δεν θυμάμαι ακριβώς, αν θυμάμαι καλά κατέβασα ένα προγραμματακι απο την μικροσοφτ

Το ξέρω οτι λείπει μια έκδοση, δεν μου την έβγαλε πότε, έκανε όλες τις άλλες αναβαθμίσεις και με είχε στο περίμενε για την αναβάθμιση αυτή

ευχαριστώ

Στα 10 Home από όσο θυμάμαι δεν αλλάζει η γλώσσα.
Πιθανότατα το προγραμματάκι με το οποίο έκανες την αλλαγή κάτι χάλασε στην εγκατάσταση.

37 λεπτά πριν, dpolal είπε

Στα 10 Home από όσο θυμάμαι δεν αλλάζει η γλώσσα

Αυτό ίσχυε στα 7άρια όπου μόνο η ultimate άλλαζε γλώσσα απευθείας. Στα 10 η γλώσσα αλλάζει απλά από τις ρυθμίσεις σε όλες τις εκδόσεις και χωρίς κάποιο έξτρα πρόγραμμα.

1 λεπτό πριν, micos000 είπε

Αυτό ίσχυε στα 7άρια όπου μόνο η ultimate άλλαζε γλώσσα απευθείας. Στα 10 η γλώσσα αλλάζει απλά από τις ρυθμίσεις σε όλες τις εκδόσεις και χωρίς κάποιο έξτρα πρόγραμμα.

Mάλλον θυμόμουν λάθος.

Σε αυτήν την περίτπωση όμως ο ts τί προγράμμα χρησιμοποίησε για να κάνει την αλλαγή αφού κάτι τέτοιο δεν είναι απαραίτητο;

μπορεί να έχετε δίκιο για την αλλαγή γλώσσας, δεν θυμάμαι πως το άλλαξα , μπορεί να το άλλαξα απο τις ρυθμίσεις είναι 5 - 6 χρόνια πριν

πάντως ευχαριστώ για τις απαντήσεις.

το πρόβλημά μου είναι η εγκατάσταση που σταματάει στο 61%

15 ώρες πριν, iliasnet είπε

... είναι 5 - 6 χρόνια πριν

Όπως σου πρότειναν και οι υπόλοιποι.
Κατέβασε με το εργαλείο της MS την ποιό φρέσκια έκδοση και κάνε ένα φορμάτ καλύτερα.

ΔΕΝ θα χρειαστεί να ξαναβάλεις serial αρκεί να εγκαταστήσεις την ίδια έκδοση με αυτή που έχει τώρα, δηλαδή Home ή Pro.
Επίσης ΔΕΝ θα έχεις κάνένα πρόβλημα αν κατεβάσεις και εγκαταστήσεις την ελληική έκδοση, θα ενεργοποιηθεί κανονικά από μόνη της μόλις συνδεθείς στο ίντερνετ.

ΟΚ ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις

για φορματ το σκεφτόμουνα αλλα είπα μήπως μπορώ να το αποφύγω, βαριέμαι να  βαλω τα προγράμματα ξανά απο την αρχή. Δεν ξέρω,  θα δω τι θα κάνω

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γιατί βιάζεσαι να γίνεις beta tester της Microsoft. Χαλάρωσε και περίμενε. Δεν θα πάθεις τίποτα αν περιμένεις μία ή δύο εβδομάδες.

Ψάξε στο internet αν έχει δημιουργήσει προβλήματα σε χρήστες που την εγκατέστησαν (συνηθισμένη τακτική σε ενημερώσεις της microsoft). Αν δεις ότι όλα πάνε καλά τότε προχώρησε στην εγκατάσταση της.

Όπως σου λένε τα παιδιά πιο πάνω format και clean install (καθαρή εγκατάσταση) είναι το ιδανικό.

Επεξ/σία από afm
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...