thory Δημοσ. 10 Μαΐου 2021 Δημοσ. 10 Μαΐου 2021 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα παιδιά. Με πήρανε με σύμβαση ορισμένου χρόνου στο ταχυδρομείο, ξεκινάω την άλλη Δευτέρα. Έχει δουλέψει κανείς σε τέτοια δουλειά να πει πάνω κάτω πως είναι, εμπειρίες κλπ; Ως απλό οδηγό με πήραν με β ερασ. δίπλωμα όχι σε φορτηγό. Ξέρω μπορεί να ακούγεται χαζό αλλά έχω αγωνία και περιέργεια μέχρι να περάσουν οι μέρες, θα με ξεαγχωνε νομίζω να άκουγα εμπειρίες. Επεξ/σία 10 Μαΐου 2021 από thory
Nabuko Δημοσ. 10 Μαΐου 2021 Δημοσ. 10 Μαΐου 2021 1 λεπτό πριν, Kostasspil είπε Δεν τα συζητήσατε αυτά πριν την πρόσληψη; Πρόσληψη μέσω ασεπ είναι προφανώς. Τι να συζητήσει και με ποιον? 1
LouCi4er Δημοσ. 10 Μαΐου 2021 Δημοσ. 10 Μαΐου 2021 2 ώρες πριν, thory είπε Καλησπέρα παιδιά. Με πήρανε με σύμβαση ορισμένου χρόνου στο ταχυδρομείο, ξεκινάω την άλλη Δευτέρα. Έχει δουλέψει κανείς σε τέτοια δουλειά να πει πάνω κάτω πως είναι, εμπειρίες κλπ; Ως απλό οδηγό με πήραν με β ερασ. δίπλωμα όχι σε φορτηγό. Ξέρω μπορεί να ακούγεται χαζό αλλά έχω αγωνία και περιέργεια μέχρι να περάσουν οι μέρες, θα με ξεαγχωνε νομίζω να άκουγα εμπειρίες. Δεν ξερω τι ισχυει σημερα αλλα πριν καποια χρονια που ηταν ενας κολλητος μου ηταν δραμα.Ξεκιναγε την μερα με 200 πακετα,καταφερνε να δωσει πες τα 150 και την επομενη ξεκιναγε με 220 συν τα 50 που του εμειναν απο την προηγουμενη μερα.Μετα την εβδομαδα κοντεψε να παθει εγκεφαλικο.Βεβαια μπορει ο φιλος μου να ηταν αργος,μπορει εσυ να εισαι γατος και να καταφερνεις να τα μοιραζεις ολα.
garrett156 Δημοσ. 10 Μαΐου 2021 Δημοσ. 10 Μαΐου 2021 αυτες οι δουλειες θελουν τσαγανο και στομαχι απο ατσαλι...θα πρεπει να παρκαρεις οπως να ναι,να εμποδισεις,να ακουσεις μπολικα μπινελικια απο τους αλλους οδηγους κ να μπορεις να κανεις παραλληλα τη δουλεια σου,να μπορεις να κατουρησεις σε μερη που κανονικα δεν θα το εκανες κ προς θεου μην σε πιασει να πας για χοντρο. επειδη ειναι συμβαση ορισμενου κ οι πιθανοτητες να ανανεωθει μπορει να ειναι λιγες προσπαθησε να εισαι χαλαρος κ οτι κατσει.βεβαια το γεγονος οτι ανοιξες θεμα δηλωνει το αντιθετο οποτε κανε οπως κρινεις καλυτερα. καλη τυχη φιλε κ οσο μπορεις χαλαρα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα