nitroc Δημοσ. 10 Μαΐου 2021 Δημοσ. 10 Μαΐου 2021 Καλά τα νέα , αλλά θα συμφωνήσω με τους περισσότερους , που έγραψαν ότι χωρίς κάρτες η προσθήκη αυτής της τεχνολογίας ειναι για λίγους . Τουλάχιστον προς το παρόν. 1
dim_mnia Δημοσ. 10 Μαΐου 2021 Δημοσ. 10 Μαΐου 2021 Good! Επιτέλους ας έχουμε και εμεις οι Pascal guys (κατι σαν) DLSS 1
Kostas.karras Δημοσ. 10 Μαΐου 2021 Δημοσ. 10 Μαΐου 2021 https://www.thelab.gr/news/σύμφωνα-με-ανώτερο-μηχανικό-της-intel-η-xe-dg2-κάρτα-γραφικών-βρίσκεται-πολύ-κοντά-στην-παρουσίασή-της-r6771/ 1
Vassilis_24 Δημοσ. 10 Μαΐου 2021 Δημοσ. 10 Μαΐου 2021 3 ώρες πριν, panagi0tisgr είπε Το οτι υποστηριζει και AMD και NVIDIA απο μονο του ειναι πολυ καλό. Ισως και ενας καλός λόγος να το προτιμήσουν γιατι με λιγο κώδικα φτιάχνουν και για τις δύο εταιρείες. Σίγουρα βέβαια θα βοηθήσει πολύ xbox και PS5 Θυμίζει το ανοιχτό freesync της amd έναντι του κλειστού gsync της nvidia. Η ιστορία λέει ότι όταν μπαίνει κάτι ανοιχτό είτε επικρατεί είτε αναγκάζει και το άλλο ν'ανοίξει. Οπότε ρισπέκτ amd για μία ακόμα φορά, μακάρι να είναι και ανταγωνιστικό και μακάρι μέχρι τα Χριστούγεννα να υπάρχει και καμία κάρτα σοβαρή έως 300Ε να μπορούμε να πάρουμε... 4 2
Mr.Calavera Δημοσ. 10 Μαΐου 2021 Δημοσ. 10 Μαΐου 2021 (επεξεργασμένο) 16 λεπτά πριν, Vassilis_24 είπε Θυμίζει το ανοιχτό freesync της amd έναντι του κλειστού gsync της nvidia. Η ιστορία λέει ότι όταν μπαίνει κάτι ανοιχτό είτε επικρατεί είτε αναγκάζει και το άλλο ν'ανοίξει. Οπότε ρισπέκτ amd για μία ακόμα φορά, μακάρι να είναι και ανταγωνιστικό και μακάρι μέχρι τα Χριστούγεννα να υπάρχει και καμία κάρτα σοβαρή έως 300Ε να μπορούμε να πάρουμε... Σωστός, όπως με το Freesync και το Gsync που πρόσφατα είδαμε τις Gsync compatible οθόνες... Παλιά έπρεπε να βάλει κανείς το χέρι πολύ βαθιά στη τσέπη για να έχει Gsync. Αυτά είναι τα καλά του ανταγωνισμού και που να μπει και Intel στο παιχνίδι! Μόνο κερδισμένοι έχουμε να βγούμε. Επεξ/σία 10 Μαΐου 2021 από Mr.Calavera 2
Alexis_dim Δημοσ. 11 Μαΐου 2021 Δημοσ. 11 Μαΐου 2021 Άντε να δούμε γιατί ούτε τις βασικές δεν βρίσκεις πια με τον covid
JiovanniGeorgeo Δημοσ. 11 Μαΐου 2021 Δημοσ. 11 Μαΐου 2021 18 ώρες πριν, jgeorgiou είπε Αμφιβάλω αν πιάσει σε ποιότητα την NVIDIA που προηγείται 2 έτη. Χρήσιμο το αντίπαλο δέος , με αυτήν την τεχνολογία στην επόμενη γενιά σε 2 χρόνια θα γίνει προσιτό το 4Κ gaming στο ευρύ κοινό. Για ποια ποιότητα μιλάμε; Μπορείς να μου κάνεις και share κάποιο λινκ να διαβάσω. nVidia φοράω, αλλά δε ξέρω με βεβαιότητα τι ανώτερο έχει. Pricing δεν είναι πάντως. Ευχαριστώ. 18 ώρες πριν, jgeorgiou είπε Αμφιβάλω αν πιάσει σε ποιότητα την NVIDIA που προηγείται 2 έτη. Χρήσιμο το αντίπαλο δέος , με αυτήν την τεχνολογία στην επόμενη γενιά σε 2 χρόνια θα γίνει προσιτό το 4Κ gaming στο ευρύ κοινό. Για ποια ποιότητα μιλάμε; Μπορείς να μου κάνεις και share κάποιο λινκ να διαβάσω. nVidia φοράω, αλλά δε ξέρω με βεβαιότητα τι ανώτερο έχει. Pricing δεν είναι πάντως. Το ένστικτο μου σίγουρα φωνάζει ικανοποίημένος με μια 1060/6 που αγόρασα πριν καμιά διαιτία, το πολύ 230€..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα