Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καντε αγωνα για να μην πατε. Απο εμας το περιμενετε και αυτο; 

7 λεπτά πριν, DownUNDERground είπε

Αν αυτές είναι οι τεκμηριωμένες απαντήσεις σου, i rest my case. Κέρδισες. Βάλε άλλο ένα γελάκι τώρα. Καλή σου συνέχεια.

Ενω οι δικες σου τοποθετησεις ηταν αγορευσεις δικαστηριου !!!!

Spoiler

αγορευσεις χασοδικη

Επεξ/σία από efib
  • Απαντ. 51
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
57 λεπτά πριν, efib είπε

Ειναι γνωστος ο αγωνας τον γυναικων για να μην πανε στρατο, νομιζω κρατησε 10 χρονια

Παραπανω νομιζω.

Επεξ/σία από OxiGiannisGiannakis
  • Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, OxiGiannisGiannakis είπε

Ε εδω που τα λεμε δεν ασχοληθηκε καμια φεμινστρια ποτε για ισοτιμη συμμετοχη των γυναικων σε επαγγελματα οπως χτιστης, εργατης η για εκπληρωνουν στρατιωτικες υποχρεωσεις...

Σορυ, ημασταν απασχολημενες στην απληρωτη οικειακη εργασια για τον χτιστη μας, τον κουβαλητη μας, για να μην παρουμε ποτε συνταξη και να ακουμε οτι δεν προσφερουμε. 

• Like 1
  • Confused 4
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
31 λεπτά πριν, efib είπε

Σορυ, ημασταν απασχολημενες στην απληρωτη οικειακη εργασια για τον χτιστη μας, τον κουβαλητη μας, για να μην παρουμε ποτε συνταξη και να ακουμε οτι δεν προσφερουμε.

Ετσι ειναι.

Επεξ/σία από OxiGiannisGiannakis
  • Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, efib είπε

Ας δούλευαν αυτές οικοδομή και να κάτσει ο άλλος να πλύνει τα πιάτα να δω πόσες θα το έκαναν..

Δεν συμφωνώ αλλά δεν κρατήθηκα..

• Like 5
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Liapisftw είπε

Ας δούλευαν αυτές οικοδομή και να κάτσει ο άλλος να πλύνει τα πιάτα να δω πόσες θα το έκαναν..

Δεν συμφωνώ αλλά δεν κρατήθηκα..

Το πιθανότερο είναι ότι δεν θα τα έπλενε τα πιάτα.

Θα περίμενε να γυρίσει η γυναίκα του για να ασχοληθεί με τα οικιακά, όπως συνέβαινε και συμβαίνει ακόμη και σήμερα σε αρκετά ζευγάρια είτε δουλεύουν και οι δύο είτε μόνο η γυναίκα!

Δεν νομίζω ότι η κόντρα που υπάρχει ανάμεσα στους άντρες και τις γυναίκες για το ποιος κάνει τι και ποιος προσφέρει περισσότερο, βοηθάει στην ισότητα και στην αρμονική συμβίωση/συνύπαρξη!

Δημοσ.
3 ώρες πριν, OxiGiannisGiannakis είπε

Ναι βρε παιδι μου απλα λεω οταν βρηκατε χρονο διεκδικησατε, και ορθως, ισοτιμη συμμετοχη σε θεσεις εξουσιας και θεσεις με καλους μισθους. Σε θεσεις που πληρωνουν χαλια και υπερκεκπροσωπουνται οι ανδρες δεν ειδα καμια ιδιαιτερη θερμη... Η για κανα σκοποτετο βρε παιδι μου... Δεν κατηγορω τις γυναικες απλα να παραδεχομαστε οτι καθενας κοιταει το συμφερον.

Υπαρχει απειρη πληροφορια για να δεις για δικαιωματα και καταπιεσεις. Εξυπνος νεαρος φαινεσαι, αν θελεις θα την βρεις. Και φυσικα και θα το πηγαινες στην οικοδομη που εχει να κανει με την σωματοδομη που εχουν οι περισσοτεροι αντρες. Το θεμα δεν ειναι ποιος παει οικοδομη, το θεμα ειναι αυτος που μενει σπιτι και κραταει το σπιτι να εχει μισθο και δικαιωματα- για αυτο λεω για την απληρωτη οικειακη εργασια που συνηθως ειναι της γυναικας.  Τωρα για τις θεσεις εξουσιας, δεν ξερω τι να πω. 

• Like 2
  • Confused 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η κατάντια του Ελληνα. Ο τύπος θέτει ένα θέμα που είναι απολύτως λογικό και αφορά μια απίστευτη διάκριση σε βάρος  του ενός φύλου. Είναι ουσιαστικά μια φυλάκιση ενός χρόνου με ότι αυτό συνεπάγεται σε εργατικό, εκπαιδευτικό και γνωστικό τομέα. Σε ένα τόσο σοβαρό θέμα οι άλλοι απάντησαν με πιάτα και τέτοια. Αυτό είναι η απόλυτη κατάντια 

Επεξ/σία από Macosj
  • Like 7
  • Thanks 1
  • Sad 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Macosj είπε

Η κατάντια του Ελληνα. Ο τύπος θέτει ένα θέμα που εί αι απολύτως λογικό και αφορά μια απίστευτη διάκριση σε βαρών του ενός φύλου. Είναι ουσιαστικά μια φυλάκιση ενός χρόνου με ότι αυτό συνεπάγεται σε εργατικό, εκπαιδευτικό τομέα. Σε ένα τόσο σοβαρό θέμα οι άλλοι απάντησαν με πιάτα και τέτοια. Αυτό είναι η απόλυτη κατάντια 

Ειμαι κατα του στρατου, και αν ημουν αντρας θα γινομουν ανυποτακτος, μιας και το θεωρω χασιμο χρονου. Αλλα οχι και να πει τυχερες τις γυναικες που "κερδιζουν" 1 χρονο δουλειας, οταν μας προσλαμβανουν πιο δυσκολα, οταν δεν παιρνουμε τοσο ευκολα προαγωγη. Και να κατηγορει και παλι τις γυναικες, λες και φταιμε εμεις και για αυτο.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, efib είπε

Ειμαι κατα του στρατου, και αν ημουν αντρας θα γινομουν ανυποτακτος, μιας και το θεωρω χασιμο χρονου.

αχαχαχαχαχα οκκκ. πολλοί το είπαν αυτό και τελικά έκαναν μουγκα και υπηρέτησαν.. Μη λες μεγάλα λόγια έξω απο το χορό. Πάντως πάλι καλά που το έκαναν 9μηνο για τόσες σειρές και κακώς που το κάνουν 12μηνο. Κάποιοι κάναμε 18μηνο οπότε πρακτικά χάσαμε 2 χρόνια απο την ζωή μας με το μπες-βγες-περίμενε να ξαναβρεις δουλειά. Και παλιότερα οι γονείς πάνω απο 2 χρόνια..

• Like 5
Δημοσ.
Μόλις τώρα, efib είπε

Ειμαι κατα του στρατου, και αν ημουν αντρας θα γινομουν ανυποτακτος, μιας και το θεωρω χασιμο χρονου. Αλλα οχι και να πει τυχερες τις γυναικες που "κερδιζουν" 1 χρονο δουλειας, οταν μας προσλαμβανουν πιο δυσκολα, οταν δεν παιρνουμε τοσο ευκολα προαγωγη. Και να κατηγορει και παλι τις γυναικες, λες και φταιμε εμεις και για αυτο.

Στο πρώτο κομμάτι, δεν μπορείς να είσαι ανυπότακτος, είναι υποχρεωτικό. Χωρίς χαρτί στρατού ούτε σε θέση στο δημόσιο δεν  μπορεί να μπει. Όσο για το δεύτερο κομμάτι είναι καθαρά υποκειμενικό. Εγώ τα ακριβώς αντίθετα έχω δει, οι γυναίκες προσλαμβάνουνται πολύ πιο εύκολα σε γραφείο και προάγονται πολύ πιο εύκολα ( με ποιο τρόπο άραγε? Δεν γνωρίζω έχουν πολλά προσόντα μάλλον). Έχω βαρεθεί να βλέπω σε θέσεις HR γυναίκες 

• Like 4
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, efib είπε

Και να κατηγορει και παλι τις γυναικες, λες και φταιμε εμεις και για αυτο.

Όταν είπα ότι είναι μειονέκτημα το ότι η γυναίκα θα έχει έναν χρόνο παραπάνω προϋπηρεσία από εμένα δεν το είπα για να κατηγορήσω τις γυναίκες, αντιθέτως ήθελα να δείξω ένα σεξιστικό κομμάτι των νόμων μας το οποίο δίνει πλεονέκτημα στις γυναίκες οπότε το πρόβλημα είναι το κράτος και όχι οι γυναίκες που εποφελουντε από αυτό. Όσο για το θέμα της δουλειάς δύο λέξεις θα πω: ζητείται κοπέλα

• Like 10
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, bbbb είπε

αχαχαχαχαχα οκκκ. πολλοί το είπαν αυτό και τελικά έκαναν μουγκα και υπηρέτησαν.

Μάλλον όσοι δεν είχαν το κατάλληλο "βύσμα" ή την δυνατότητα να φύγουν έξω και να επιστρέψουν όταν θα είναι αρκετά μεγάλοι και με αρκετά λεφτά για εξαγοράσουν τη θητεία τους.

Πάντως είναι πολύ περισσότεροι αυτοί που παίρνουν χαρτί απαλλαγής σήμερα, από ό,τι πριν χρόνια!

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, EcoBill είπε

Όταν είπα ότι είναι μειονέκτημα το ότι η γυναίκα θα έχει έναν χρόνο παραπάνω προϋπηρεσία από εμένα δεν το είπα για να κατηγορήσω τις γυναίκες, αντιθέτως ήθελα να δείξω ένα σεξιστικό κομμάτι των νόμων μας το οποίο δίνει πλεονέκτημα στις γυναίκες οπότε το πρόβλημα είναι το κράτος και όχι οι γυναίκες που εποφελουντε από αυτό. Όσο για το θέμα της δουλειάς δύο λέξεις θα πω: ζητείται κοπέλα

Δεν είναι μόνο η δουλειά. Περισσότερο είναι οι γνώσεις που χάνονται αν δεν τις εξασκείς. Βγαίνει ο άλλος ιατρός και από την Ανατομία πάει και πλένει τουαλέτες 1 χρόνο. Πάει αυτός θα έχει ξεχάσει τα μισά. Ενώ οι γυναίκες μπαίνουν απευθείας μεταπτυχιακό, δουλειά. Αυτό είναι μια διάκριση, εγώ απορώ πως είναι δυνατόν να επιτρέπεται αυτό και να είμαστε στην ΕΕ

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...